Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pempő
Miért, annyira extra? Nem akarom puttózni, mert tetszik, de nem az a kategória amit nagyon el akarnának lopni, nyugatra meg pláne nem éri meg a rizikó.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Most aztán megkaptam Megintcsak a nagy igazság: élõben más, de ha nem tetszik hát nem.
Köszi a kert nevében is
I.C.ram
Hát szerintem ilyen karakterû autót sima lehet nyugatra is vinni.
Pempő
Szép a színe, csak a barna bõrrel nem tudom összeegyeztetni. Felni meg csúnya. A kert viszont nagyon szép 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Lopott kocsik általában másik irányba távoznak 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Kata
A profi.

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Jah, meg váltózár is be van ám építve ám!
I.C.ram
Illetve elöbb az osztráknál. 😊
I.C.ram
Sima féltégla módszer, ki a kéziféket, majd rátolni tailer-re, majd csá viszontlátásra a német határnál 😊
CSOCSO
betol kamionba azt tûûûz😊
Törölt felhasználó
Nagyon meg van nehezítve a lopás, benne figyel egy Autolock2000!
Törölt felhasználó
Az árat hagyjuk , asszem május végén vettem.
Pyx
😊))

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
és mikor lehetne ellopni és honnan?😊))))))))
Pyx
naaagyon jooo! nekem a szine is tetszik 😛
Mennyiért vásároltad, éss miko'? 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
oksi😊
Törölt felhasználó
Én maradok a szolíd Pininfarina design keretein belül, felnit a világért nem cserélnék, nagyon bejön ez a Ferrari küllõzés
Törölt felhasználó
Élõben látnád lehet, hogy megváltozna a véleményed, eddig mindenkinek az elsõ mondata az volt, hogy "De szép a színe"
CSOCSO
nem kell rá más csak egy tök szolíd szárny, szép felnik és eszméletlen komolyan nézne ki!
I.C.ram
Szép, bár a szinnel nem értek egyet. 😊 Mennyiért vetted, és mikk a motor adatai?
Törölt felhasználó
Khössz
CSOCSO
zsír😊
Törölt felhasználó
Múlt héten valaki kérte, hát berakok pár képet a kocsimról, hátha mást is érdekel.

I.C.ram
Navajon 😊 Az alsó 😊
Taranov
LOL, ez az Albea :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oda is írtam pár üzenettel lejjebb 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tikal
melyik? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Ilyen Mustang GT állt az utcánkban csak feketében tegnap.
Pempő
szvsz jobban vezet, mint te 😄
(bár nem tudhatom)

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
ne légy irigy!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
KÖTELEZÕ LETÕLTENDÕ anyagként kihírdetem ezt a videot!!!
Tipikus... : Jeremy Clarkson tesztel egy olyan autót amit a világon csak másik 100 ember csapathat.. hog rohadjon ki a bele ennek az embernek😊))))
koenigsegg test
Tikal
1966 Ford Mustang GT

2000 Ford Mustang GT

CSOCSO
hm.. de olcsó..
Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Astaroth
Nekünk ilyen van pontosabban Palio,de szerintem egy modellfrissítés nem sokat számít.Szívós kocsi,terepen is elmegy.Jó magas építésû.Azért nincs viszonyítási alapom mert Astrán kívül csak ezt vezettem.

CSOCSO
LOL
[Walaki]D`Lair
Asszed látom én azt? 😄DDDDDDDDDDDDDDDd

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
elsõ autocska rendszámára ez van írva: Albea
[Walaki]D`Lair
he?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jano
Tán mert Albea?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
Engem a Fiat Albeára emlékeztet....a Fiat Albea meg a Dacia-ra....😊

CSOCSO
istenem.. egy iylenkocsinak ilyen HÁNYADÉK SZAR felnit rápakolni?????? verném két baltával aki ezt kitalálta
CSOCSO
ez a legeslegszebb Porsche ami létezik...
I.C.ram
Ez is jó!

I.C.ram
Marha jó ez az alfa tanulmány:

GregSB
Nem. Limitált széria, meghatároznak egy mennyiséget, amennyit legyártanak, aztán bezár a bazár. F50-bõl asszem 370-valamennyit gyártottak.

Taranov
Abból gondolom évente pár darab, nem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Ok, kb úgy, mint a Ferrari F50-et 😉

I.C.ram
Az tulzás, hogy sorozatban 😊)
GregSB
Jaja, a GM vásárolta fel egy részét.