Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
de ez is olyan 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mint vmi batman auto

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
má néztem... nagyon dög
Pyx
Tvr Sagaris

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
Szép darab.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82

http://www.ac-schnitzer.de/modelle/modelle_img/7er_e65_66/E65-Ausschnitt-Heck.jpg

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hopsz, az elõzõt nem ide akartam.
Törölt felhasználó
Köszi szépen, örülök, hogy bejön!
Pempő
A Roninban is megtörnek egy ilyet. A vicc az, hogy kb. egy fél másodpercre mutatják.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CybearBoy
DanielT, ez a verda eszméletlen király, nekem nagyon tetszik. Gratula hozzá!

Taranov
Meg 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Törölt felhasználó
Jah, ok, akkor ez is megvolt 😊
Taranov
Ez csak vicc volt, csak poénból kérdeztem, mivel mondtad, hogy az árát inkább hagyjuk gondoltam, hogy megkérdezem ezt a sablonkérdést 😊

Törölt felhasználó
Igen, vettem, miért, hogy lehetne másképp? Jaa, hogy kaptam -e? Nem.
Taranov
Azok nem tudják, hogy kell 😊

Taranov
Hát ezzel egyetértek, atom a verda, de nyugatra szerintem M5-ös, 7-es, új 5-ös BMW-nél, Audi A8-nál, Volkswagen Phaetonnál egyszerûbb kocsit nem nagyon visznek.

Taranov
Azt hiszem, hogy én Ukrajnába vinném, az osztrák határ elég, hogy úgy mondjam "fosatós" lehet.
Bocsánat a kifejezésért.

Taranov
Uhh, nagyon zsír. Lehet egy indiszkrét kérdésem?

Vetted? 😊)

Törölt felhasználó
Ehe, nem érné meg asszem 😊
HuAn82
Nem tévedsz...

Tikal
hát ha az kipukkan akkor muszerfal csere....tudtommal

Pempő
Biztosítózunk?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Miért ne?
Jano
Kell valami, szóljatok!!! :-DDDDD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pempő
Most emiatt ne törd össze a kocsid

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
hát biztos nem annak, de akkor kinek, ott vagy csoringerek vannak vagy milliomosok 😊

Törölt felhasználó
Nincs perforálva ott ahol kirobban, legalábbis kívülrõl tuti, és belül is csak annyi, hogy oda nem tesznek merevítést, de hogy szanaszét szakad az tuti. Én sem tudom, hogy hogy lehetne cserélni pl nálam, majd megnézem és kiagyalom 😊
Pempő
Azt gondoltam, hogy perforálva van az anyag, különben akadályozná a kinyílást balesetkor, de nem tudom elképzelni, hogy egy mintás mûanyagot hogy lehet úgy egybe eldolgozni, ahogy gyárilag van (pl. Astra II)

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Nem, mert általában valahol meg van "szakítva" ott ahol nem látod, de büdösnagy beavatkozás egy olyan csere.
Pempő
Lopási statisztikák dobogósa a Golf. Nyilván nem maffiaautónak veszik 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
keleten a golf a menõ? oroszoknál, ukrajnában biztos nem, elég vagány kocsikkal járnak arrafelé a tehetõsebbek 😊

Pempő
Mi van akkor ha "kárpit" mögé rejtett légzsák kinyílik? Komplett mûszerfal CS?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Utasoldalit nemigen lopnak te kis huncut!
I.C.ram
utasoldali-ra gondoltam 😊) Bár igaz.. szakosodás kérdes az egész. De legalább a pudri cigányok nem fogják kilopni 😊
Törölt felhasználó
Kárpit mögé kormányba hogy? Arról meg, hogy nem tudják, hogy van -e, annyit, hogy aki ezzel foglalkozik az tudja, évjáratra mindenre, hogy az adott tipusban van -e. Szakosodnak ezek a görények.
Pempő
Ja, és az ügyben nyomozó (cigány) rendõr engem gyanusított

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ezért jó a rejtett légzsák 😊 Mikor kárpit möge rejtik, így a kutya se gondolná, hogy ott van 😊
Pempő
"Szerencsére" nem törtek ablakot, csak zárat téptek, azt meg a biztosító ingyen cserél. Persze így is buktunk rajta néhány tízezret. Egy hétre rá meg összetörtem úgy, hogy még nem volt benne légzsák 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Nagyonis lopnak, még ajtót sem kell nyitni hozzá! Betörik pólóval, és kikapják, cirka 10-15 sec alatt! Egy légzsák 100-150 E
I.C.ram
Légzsákot??? Már ilyet is lopnak?
Pempő
Nekem csak próbálták, de a szomszéd subaruját el is vitték a ház elõl. Meg a II-es puttónkból a légzsákot.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Az biztos! Nekünk még soha nem lopták el autónkat, de egyik ismerõsunk nagy Golf mániás volt, és mikor kijött a 4-es golfnak a Limited Edition-je, rögtön ráköltötte pénzének nagy részét, asszem 6 milla volt. Egy hét múlva ellopták! Ráadásul, úgyhogy valószínûleg a kereskedõ is bennfentes volt.
Pempő
Amúgy száradjon le a heréje minden autótolvajnak

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Nyugatra kivinni rizikós, és kevés a haszon rajta. Keleten meg nem érdekel senkit ez a típus. Golf és a drágább Audik az örök sláger, de lehet hogy tévedek.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Törölt felhasználó
Nitróval nem
I.C.ram
Keleten meg nehéz rá olyan vevõt találni, aki rendesen fizetne is érte. Vagy alvilági körökben, de ott meg megy az alkudozás 😊
Pempő
Ma láttam egy 406 kombit, ugyanez volt a belseje, és teccett az is, csak a kékhez túl meleg szín (nem olyan értelemben 😄). Keretnélküli ablak rúlzik! Motor nem gyengus?

kurvanyu jó-johánzon!!44