Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
WOW.. ez brutál jol néz ki csak egy az egyben pözsó kopi...
I.C.ram
600=6 😄
I.C.ram
Kurva szar a KIA. Egyik haverom apja KIA kereskedõ, és volt szerencsém látni a KIA merci utánzatát. De a többi KIA is borzalmasan szar. Marha szar motor van bennük. Abban asszem egy 600 hengeres volt és 150 LE volt... Nevetséges.
Taranov
Igen, azt is néztem, de érdekes, hogy az Accordból kialakított Jaguar-utánzat, az egy elég híres manufaktúrából van, és jó minõségû állítólag, írták az Autó2-ben. Persze õk sem tesztelték, de állítólag elit autónak számit, hát...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
KIA a legnagyobb koppintó cég! Mindenhonnan lopja a terveket. Nemtudom ismeritek-e a KIA-nak a kereklámpás mercire egy az egyben hasonlító modelljét?!

De errõl is süt, hogy P206CC koppintás!
a KIA-tól hihetetlen nagy szám lenne ez a gép, fõleg Peugeot 206CC árkategóriájában

http://gaborszantai.co.uk/

Sadun Tryst
vazze! kívülrõl nagyon vadít! csak 1 pici gond van a kocsival... a hütõmaszk, 1az1-ben lemásolt új Subaru maszk... a fénytetõ pedig 1 CC-n pedig egyenesen észvesztõ! imádom! ami még 1 picit nem teccik, az a kocsi belseje... lehetne 1 picit low-tech-esebb... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

http://gaborszantai.co.uk/

CybearBoy
Ja, 180 lovas.

MaSzKa kitiltva

Sadun Tryst
de dujva 😊

CybearBoy

Pempő
LOTUS LADA:

kurvanyu jó-johánzon!!44

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
köszike..
GregSB
Vonattal 117 km ...

CSOCSO
hatalmas kérdés: kecel hány km bp tõl???
Taranov
Ja ebbõl... Azt hittem a mostani sorozatgyártásban lévõbõl 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sadun Tryst
mint mondtam csak tanulmányautó, csak formajegyek leszenk felismerhetõek ebbõl az autóból 😊

Taranov
Hát az eddigi jobban tetszett 😞

CSOCSO
nekem eszméletlen' tetszik!!
Sadun Tryst
pontosabban Saab 9-3x, mert tanulmányautó! 😊 valszeg csak a formai jegyek lesznek megtalálhatóak az új SAAB-on majd... bár nekem ez is bejön! 😊
itte van a belseje:

Sadun Tryst
csaltál! 😊

Taranov
Saab 9-3 :-DDDD

Loál János
Meg a kép neve is. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sadun Tryst
na szerintetek milyen autó ez? 😊

(a felni és a hütõmaszk segít)

Pyx
ráksz!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
pffff 😞

GregSB
Hmm

Hummer H3T pikápp:

[Walaki]D`Lair
köszke...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Astaroth
Viszont kanyarban dupla a tapadófelület!

Taranov
Arra gondolok, amikor a második kettõ kerék is kormányozható daruskocsinál vagy tûzoltóautónál.

Taranov
Na a hat kerekû autóhoz hozzászólva:

A második kettõ kerék is kormányozható, ugye?
Egyébként szerintem nincs túl sok értelme, darusautóknál, nagyobb tûzoltóknál is csak a praktikusság miatt van ilyen, meg azért, mert sok kerék kell.

harakiri
boldog süninapot 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

[Walaki]D`Lair
dehogynem, mert valamennyit akkoris félretol...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pempő
Amit írtál, az akkor lenne igaz, ha egyenesen megy a kocsi, kanyarban nem. Mellesleg, ha olyan sok víz van az úton, hogy felúszik rá az elsõ kerék, akkor az nem segít semmit se a másodiknak.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Astaroth
Én nem mondtam hogy csak ez az elõnye.

Sadun Tryst
Ford Mustang Shelby GT 500 (1969) RuleZ!

Törölt felhasználó
Jah, én is ezt mondom. Nekem az a vízelveztés furán hangzik, mivel nem hiszem hogy minden verseny elõtt cserélgették volna az autót idõjárás függvényében. Ha egy ilyen konstrukciónak csak esõben van elõnye, akkor szárazon nem lenne hasznos. Szerintem marad a jobb tapadás, nincs sodródás, nagyobb sebesség elv.
Pempő
Leginkább az az elõnye, hogy a kormányzott kerekek tapadófelülete duplázódik, ezáltal csökken az alulkormányozottság. Ezt a hatást növeli a hátsókerékhajtás is, elég szép kanyarsebességre lehet képes egy ilyen gép.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
hát azért ez nem teljesen igy igaz de kevesebb víz lesz alatta az tuti
Astaroth
Vizen az elsõ kerék elvezeti a vizet a második már szárazon megy!

HuAn82
Hátul? Szerintem elõl volt az.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Törölt felhasználó
Nem sodródik ki annyira, a 4 kerék úgy viselkedik mint egy sín, ami mint tudjuk meglehetõsen stabil.
Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Én úgy tudom, hogy hátul vlt dupla kerék a jobb tapadás miatt.
Pempő
Forma-1 ben is volt hasonló jellegû autó, ahol elöl két kormányzott tengely volt, meg is nyerte a VB-t, amíg a szabályok nem tiltották, tehát valami értelme azért lehet 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Nem értem mi értelme van, hogy elöl 2-2 kerék van. Semmi értelme.
Tikal
de egy ilyen is nagyon jo lenne, chevrolet caprice

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
de ez jobb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''