101020
.
-
#93531 Biztos volt már, de elég jó móka lehet ezen keresztül hajtani! :D
-
#93530 az ablakmosó az főleg denaturált szesz és valami szirszar mosószer keveréke úgy tudom valami gombatenyészet szaporodik el benne nyáron
szerintem egy komplett domestos-os átmosás segíthet -
#93529 Ami az enyémben van az még inkább szopat, mint segít... -
#93528 What ABS?
-
#93527 Nekem régebben folyton eldugultak a fúvókák.
Szerencsére könnyen kiszedhetők voltak.
Sűrített levegővel kifújkáltam és egyből működött egy darabig.
A végén már tűvel kellett tágítani a furatot aztán csere.
Honnan kerül oda a sok szmötyi amikor még szűrő is van a betöltő nyílásnál nem értem. -
#93526 Ablakmosóval nekem is van. Valamiért nem jön belőle semmi, pedig tele van, és a műszerfal se jelzi, hogy kifogyott volna. Azt elfelejtettem beméretni, viszont fagyállót öntöttem bele annak idején, szóval nem hiszem, hogy gond lenne vele. -
Borg #93525 Mi is bemértük 2 hónapja, -37 fokra. Azzal együtt az ablakmosó folyadékot is, ami viszont ma reggel óta valahogy nem működik. A tartályban lötyög a cucc, majdnem tele van, de se elöl se hátul nem spriccel. Holnap még autópályázhatok nélküle egy 300km-t, fasza lesz... aztán valamit ki kell találni, hogy hol a gebasz. -
#93524 hatvan xDDD
holnap megyek kb 480-at
csütörtökön 350-et
pénteken talán csak 50-et -
#93523 60km az 60km...
Fityóban sok bajom nincs az elektronikával.. Az ABS pumpál egy kicsit, oszt annyi :DD -
#93522 Ha menni kell hát menni kell.
Inkább az a gond,hogy a VWben túl sok az elektronika és nem engedi rendesen keresztbe rakni.
Hiába van kikapcsolva az ESP akkor is szabályozgat valami.
Nem tudom talán az elektronikus fékerő-elosztó lehet.
Megnyugtat azért,hogy valamilyen szinten "vigyáz" rám de néha jó lenne kikapcsolni :) -
#93521 Most voltam beméretni a hűtőfolyadékot a propelleresben. -43 fokig jó vagyok :) -
#93520 Szombat reggel zsír lesz melózni menni. :| -
#93519 Remélem péntekre lesz egy szolid másfél méteres... -
diktius #93518 vannak még érdekességek
itt: http://goo.gl/QchxK
több is
fg5g54g45 -
de jó lesz ha hó lesz -
#93516 http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/impreza/subaru_impreza_wrx_sti_22b_replica-5475048 -
#93515 Tarlós: Nem támogatjuk az útdíjat -
#93514 Hogy ezeknek milyen ötleteik vannak, nem normálisak... -
#93513 Nevetséges.
Már nem az a része feltétlenül, hogy ezért akarnak pénzt kérni, Londonban is működik hasonló rendszer a belvárosban, és ott van is értelme.
De itt azért vezetnék be, hogy egy olyan vállalatot tegyenek rentábilissé, ami -73mrd forinttal zárta a múlt évet, a vezetői pedig nem kis summákat markoltak fel bónuszként emellett. Egyáltalán mi a faknak kapnak bónuszt emberek egy olyan vállalatnál, ami nem képes még 0-ra se kihozni a múködését? Az egész úgy szánalmas ahogy van. -
#93512 Az NGM támogatja, hogy az autósok havi tízezer forintos befizetéséből mentsék meg a BKV-t
véletlenül se a jutalmakból szerezzenek pénzt... -
#93511 -
#93510 wuff wuff
-
#93509 nyilván láttam -
#93508 Az rendben is van.
Tök jó fun reklám de a végén jöhetett volna épp egy akciós mekis szendvics is ami pár hét múlva debütál. -
#93507 nyilván a korábbi Darth Vaderes VW reklámból jött ez is. -
#93506 na megnyugodtam,már azt hittem hogy csak én vagyok olyan hülye hogy nem esik le mi a poén lényege -
#93505 mondjuk sok köze nincs a reklámnak a VWhez
ezzel az erővel szobabiciklit is reklámozhatnának ezzel -
#93504 1 hete láttam már kb, sikítva röhögtünk rajta, hogy a mopsz csak ott ül/fekszik, egy kibaszott vakkantást nem ad le, akkora lusta disznó XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#93503 Yepp.
-
#93502 ezt nyomták a SuperBowl-en? -
-
#93500 http://forum.subaruklub.hu/download/file.php?id=587
:))) -
#93499 -
#93498 Magyar? Hol? -
#93497 Neve volt az utolsó, mindent eldöntő ok, hogy ne kételkedjek az etnikai hovatartozásában az illetőnek. -
#93496 Kedves lákátos honfitársunk viszi a jó hírünket:
Hungarian driver banned from roads after he overloaded his Audi with 11 people (and he crammed four children in the boot)
csengetheti az 1325 fontot -
#93495 Én ezeket vinném el egy körre -
#93494 Test drive már megvolt nemrég. :) -
#93493 -
#93492 Hát megértem... annyit olvastam már hogy milyen jó az mx-5 hogy szívesen kipróbálnám igaz-e :D