Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nap mint nap tapasztalom az elõnyét ha indexelek egybõl beengednek, illetve ha haladósabban megyek/nem száguldozásról beszélek/ még utat is engednek szolíd lehúzódással...
Mondjuk én is folyamatosan lesem a tükröket és ha valaki tempósabban akar haladni simán lehúzódom ezzel jelezve nyugodtan elõzhet nemfogok neki betartani csak azért ,mert mondjuk egy MArutija van nekem meg BMW-m...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Megmondom õszintén nagyon hozzám nõtt már. Együtt nõttünk fel. Nyelek egyet, aztán gyí tovább. 😊
Viszont mellé lassan veszek valamit, mert melózni azért el kéne jutni valahogyan. 😄😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
úgy néztünk ki mint a Horrorra akadvában Kurta a füves kocsiban XD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Majd kb 10 sec alatt az autó kifosta az összes hûtõvizet. Felét az utastérbe, felét meg maga alá..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sajnos BMWbe több paraszt jut.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nekem mindenki lehúzódik, pedig nagypapásan vezetek. Az viszont tök jó, amikor beengedek valakit, és nem akarja elhinni az a valaki, hogy egy 7-essel beengedték 😄 Nem gyõzi köszöngetni. Bálnával talán mégjobb lenne ez. Na attól senki nem várná, hogy kulturált egyén vezeti.
Legszívesebben bementem volna a keresztúri végállomásra/sajnos igyekeztem idõben hazaérni így nemfért bele/ és felnyomtam volna a feletteseinél....az még hagyján,hogy engem veszélybe sodor ,de az ,hogy az utasokat is ,mert BMW iszonya van az már nagyon felháborító!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rays Volk Racong C1 😄 1500 dodo