Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az, hogy elvileg LEben meg KW-ban is megkéne adni a hirdetés feladóknak, de ált. mindenki csak LE-t adja meg.
Ott a LE-re gondolt.
Az kizárt dolog, hogy 1.9-es Dizel 150 LE legyen egy 87-es autóban intercooler meg minden turbo szarság nélkül 😊
Az kizárt dolog, hogy 1.9-es Dizel 150 LE legyen egy 87-es autóban intercooler meg minden turbo szarság nélkül 😊
87-es....
Lancia Delta 1.9 TDs (Diesel) Hirdetéskód: 604269
Gyártás év/hó: 1987/11 Mûszaki vizsga: 2005/8
Hengerûrt.: 1929 cm3 Futott km: 185000 km
Kivitel: 5 ajtós Szín: grafitmetál
Teljesítmény: 110 kW/LE
Száll. sz. sz.: 5 fõ
Telefonszám: 06304087473
Ár: 320.000 Ft
Leírás: elsõ el. ablakok, napfénytetõ, alufelni, Kenwood 4 hangszórós rádió, állítható kormány, ködlámpa, új kárpit, 5.5 literes fogyasztás!!

Lancia Delta 1.9 TDs (Diesel) Hirdetéskód: 604269
Gyártás év/hó: 1987/11 Mûszaki vizsga: 2005/8
Hengerûrt.: 1929 cm3 Futott km: 185000 km
Kivitel: 5 ajtós Szín: grafitmetál
Teljesítmény: 110 kW/LE
Száll. sz. sz.: 5 fõ
Telefonszám: 06304087473
Ár: 320.000 Ft
Leírás: elsõ el. ablakok, napfénytetõ, alufelni, Kenwood 4 hangszórós rádió, állítható kormány, ködlámpa, új kárpit, 5.5 literes fogyasztás!!

1280*1024 arányaiban más felbontás, így egy kicsit megtorzult függõlegesen...
kurvanyu jó-johánzon!!44
De ha berakod háttérnek, ott lehet olyat választani, hogy nyújtás, és akkor fullscreen lesz. Vátevör, felraktam átméretezve ide.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Nekem volt Integrale-s poszterem, ráadásul dedikálva (Ranga + Büki), de nem tudom merre van 

kurvanyu jó-johánzon!!44
Egyébként szép 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hát kb. 

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
itt van az annyire le FOCUS-ozott hátsó és a belsõ (bár ha más színû lenne, és nem lenne benne fémes rész, akkor lenne tökéletes)! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
aham! láttam már a kocsid képeid! vazze! kurva jó! csak az a baj, hogy 2 vagy 3 millával több, mint a normál 406-os... 😞 így nekem az túl drága. 😞
de majd ha lesz sok pénzem, akkor nekem tuti Peugeot 607-esem lesz!
de majd ha lesz sok pénzem, akkor nekem tuti Peugeot 607-esem lesz!
A kidomborodó sárvédõ, és a hátsó ablak íve Focus-os, de semmi értelme hasonlítani.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Törölt felhasználó
Ne haragudj, de mirõl beszélsz? 

így szép ahogy van..bár a mocitetõbe tehettek volna egy domborulatot a márkajelzés szegélye folytatásaként
Szép ez az auto!!!Csak kár(vagy nem is kár???😊) hogy nagyon sok elemét a fokusz-rol szedték, a hátso része egy az egyben igy oldalrol olyan mint egy fokuszé..
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Törölt felhasználó
Csekk #7900
Márkatárs 
Márkatárs 
nekünk 406-os van, szal 1 biztos, már rossz az utód sem lehet! 😊