Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jhaj,télleg a patkós...hát az hogy néz ki hogy leveszik a "beömlõrõl" a merci jelet,és felbasznak egy patkót???..vagy az a verzió amikor 2 embléma van...egy a motorháztetõn,egy a beömlõn..az meg a másik undormány!!!

CSOCSO
lol.. neked a fradistakkal meg a cigokkal van a bajod😊 nem a mergakkal😊)))))))
I.C.ram
Majdnem ugyanez volt a régi SLK lámpája is.
CSOCSO
bomivel az a baj hogy a legkisebb szarsag eseten is letilt a szgep es ottmaradsz ahol vagy
DJ Skyline
Nekem két okból nem tetszik a merci
1. Vagy túl maffiózós(szanaszét sötétített ablak,89 kopasz száll ki belõle, FRADI1 rendszám,stb..)
2. Eléggé ciges (Pláne a régiek..)
Akkor ha már ciges kocsi akkor BMW E30...ugye Taranov??? 😄DD

I.C.ram
Ez nem a zöldséges! Te fogalomzavarban zenvedsz! 😊

Ez a patkós merci, vagy taxis merci.
Taranov
Nekem még nincs sajnos személyes tapasztalatom egyik márkával sem, majd talán ha ránkszakad az OTP 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
szép

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
nanan!! mercit nem szidni.. bmw vel tobb baj van mint a mercikkel.. tudom mert volt 3 mercink 2 bmw-nk ( nem vagyunk gazdagok nem s olsztalyos mercink volt es nem 2 ev alatt hanem 22 ev alatt! szal nem kell anyazni 😊)
a lenyeg hogy a mercik kurvajok.... foleg egy SL55 amg😊 vagy cl55 stb😊) az SLR istensegrol nem is beszelve😊
DJ Skyline
nekem az a merci tetszik,ami a Taxi c. filmben volt!!! Persze az is csak a tuningolt verzióban a jó...!!! 😄DD nem a sima utcai,zöldséges stílusban!!! De én utálom a merit úgy különben..
csak ez a rulez a mercibõl:

Taranov
max. C-osztályt Audi A4 után

Taranov
Szerintem a lámpáját kivéve jó, egyetlen gond, hogy nem szeretem annyira a mercit 😊

DJ Skyline
faszom,gagyi,undorító merci!!!

CSOCSO
jo ok.. nem olyan gaz.. de valami faszanyosat vartam.. es a lampaja rohadtul gaz...
GregSB
SZVSZ egyáltalán nem gáz.

Bár a designja tényleg nem ér fel az SLR, SL ével, de az azért túlzás, hogy "elbaszták"...

CSOCSO
Mit szpajfotoztok ti itten??? ittvannak a normalis kepek:
elso kep
masodik kep
harmadik kep
I.C.ram
Óóóó jó' van az!
Pempő
Utcán parkolt, a kocsi meg tesztautó, azért van elmaszkírozva. És azért csak ilyen lájtosan, mert már érik a szériagyártás, ilyenkor már nem zárt pályán tesztelik.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Elég gyér autóparkja van ennek, ahhoz képest, hogy 7 pecsétes titok, tehát nem hinném, hogy a fejesek ilyenekkel járnak, hogy Transporter 😊 Ez nem kamu?
I.C.ram
Hehe Fiat Punto II áll mellette 😊
GregSB
GregSB
Hmmz...

Spy fotókonn kívül csak retusálások vannak a neten,úgyhogy nem tudom te mi alapján ítéltél. A belsejérõl viszont már vannak eredeti fotók:

Ez TALÁN nem retus:

GregSB
Hol van kép az új SLKról?

I.C.ram
Na, akkor játszuk azt, hogy ki lát minél idõsebb rendszámokat 😊
I.C.ram
Ja igen, szerintem sem adják vissza a leadottakat, hanem mondjuk 10-15 év múlva, hogy kitörlödjön minden regisztrációból. Így, ha belegondolsz, már kezd reális lenni.
I.C.ram
Gondolom azért, mert pl állami kocsiknak saját kezdõ betûvel kezdõdnek, és ezért kapásból kizárnak egy csomót.

pl a BKV buszok BPO renszámmal kezdõdnek, tehát 1000 autót kilõnek, de ez rossz példa volt, mert kevés a 180 millához 😊
Taranov
Az nem semmi! Én még csak I-s autót láttam. Akkor tényleg a J-nél tarthatunk, vagy az volt a Yamada dvd játékos hivatalos mo-i forgalmazója azért volt jad 😄

Jano
Láttam már JAD rendszámú Fabia-t.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Taranov
de gondolom a leadott A-sokat meg stb. nem osztják ki újra.

Taranov
Már J? Úristen, nemsokára betelik!

Jano
Nehogymá, akkor mér tartunk már a J betûnél? Az majdnem a fele.

Taranov
Lehetetlen. Mindenkinek 17,5 autója van? Nekünk csak 1

I.C.ram
Akkor, ha jól számoltam Mo-nak 175,76 millió autója lehet. 😊 Azthittem, hogy kevesebb fog kijönni...
Jano
Asszem nyert!

Taranov
26

Pempő
Az játék, nem betû, salzö...

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Lusta vagyok megszámolni! Számoljátok meg nekem 😊
Jano
Ja, meg a CS is.

Jano
Köszike. 😊

Taranov
Jogos, jó megfigyelõ vagy!

Jano
X kimaradt.

Taranov
De nekem ez kevésnek tûnik. Kihagytam volna valamit? csaknem...

Taranov
A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, Y, Z asszem 😊

I.C.ram
Hány betû is az angol ABC? 34?
I.C.ram
Nekem Astrám a sima compact, tehát nem a sedán, és nem a kombi, kizárásos alapon a harmadik 😊 De persze a Classic Astra, nem az új!
Taranov
Nem hisszük

Jano
Muti!

CSOCSO
viszont az uj SLK merci jol el lett baszva
Taranov
Ami nem is volt annyira rossz, hisz D-vel, E-vel, F-fel kezdõdõ rendszámú Astrák rohangálnak vígan az utakon. Egy ilyen korú Daewoot már nem lehet ilyen kényelmesen használni.
Vagy Kiát stb.

I.C.ram
Az ok, de tudtommal csak most kezdett el jobban befektetni a GM az Opelbe. Nem rég még elég szarul állt az Opel azonkívül, hogy vették az olcsó Astrát mint a cukrot.