Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Már jópár éve GM tulajdon"

jah, jópár éve 😄

1929-ben a 80%-át vette meg, 1931-ben pedig 100%osan bekebelezte... Úgyhogy még a szüleink se láttak élõben eredeti Opelt 😛

Azt egyébként tudtátok, hogy a II. Világháború után a VW is GM tulajdon volt? Nem sok ideig, de amíg a német gazdaság romokban hevert a GM tartotta életben a márkát. Ha nem tették olna ma egy VW-t se látnánk az utakon...

Mighty
Ha jól tudom a VOLÁN és egyéb távolsági járatot üzemeltetõ cég nyereséges -> van pénz a fûtés bekapcsolása miatti töbletgázolaj kifizetésére. Szemben a BKV-val, ami folyamatos veszteséggel üzemel.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Taranov
Aha. Ezt én is megfigyeltem, meg sajnos azt is, hogy a Volánon pár buszban marha jó a fûtés, a BKV-nál meg szar a kifûthetõség és még spórolnak is. Szégyenteljes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
A 4-ajtós kivitelnek baloldalon csak 1 üléssora van. A pesti tömegközlekedéshez ez jó, mert megkönnyíti a leszállást, felszállást, könnyebben mozognak az emberek, ha nem kell kimászni az ablak felõli ülésrõl.
A Volán azért nem használ ilyeneket (néhány darab van csak), mert a hosszabb távolság miatt több ülõhely kell, és nem olyan sûrû a mozgás a buszon. Ezért van náluk 3-ajtós, mindkét oldalon duplasoros kivitelû buszokból több.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Jó lenne egy gyûjtemény a BKV és a Volán buszairól hivatalos forrásból mûszaki adatokkal, képekkel stb. 😊
Mert én csak megfigyelni tudtam a dolgokat, annyit vettem észre fõleg, hogy a BKV-nál automata sebváltó van a volánnál manuális, illetve a 4 ajtós kivitelek a BKV-nál járnak 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Voáv retro-Cobra.

Klon
Hö!
V8, 605 LE

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Loál János
Ja. A kék festésbõl (GT) lehet felismerni. 😄

Tikal
de ez bkv vagy mi nem? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Loál János
Ja, a Volánnak fõleg 3-ajtósai vannak. 😄

Tikal
miért, ritkaság? 😊

Loál János
Állat ez a 4-ajtós kivitel.

DJ Skyline
Jessssszzzzz:

Taranov
Ez igaz, de azért német márka. Bár ezt veszi legkevésbé németnek a közvélemény. Hisz a többi német sokkal "németebb".

I.C.ram
Opelnek már köze nincs a német style-hoz 😊 Már jópár éve GM tulajdon, és ez meg is látszik a dizájn változásokon.
Taranov
Áh, köszi, nem láttam meg az írást. Hát szerintem a Corvette motort elhagyhatnák, attól elveszíti a német style-t. De a design szuper szerintem.

CybearBoy
Oda írtam a képek alá 😊
,,Opel Insignia. V8-as Corvette motor, 344 lóerõ, és szvsz nagyom király a dizájnja."

Taranov
Nekem a Vectra tetszett 😊

Taranov
nekem pl. tetszik, nyilván csiszolnak rajta majd.

Milyen Opel ez? Melyik típus?

Pyx
az urlröl nem is beszélve 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
sztem jobb is 😊

I.C.ram
A felnin is rajta van a Corvette embléma 😊
szvsz az 1st generation is van legalább olyan jó😊

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
jol tettetek
Fefe
De különben nem tudom mi lehet ez a bázosdi mivel fater haverjának meg Dodge Caravanja van és neki is ugyan ez a gondja volt,hogy beázott a váltó

Fefe
Elcseréltük egy Hondára + zsére.

CSOCSO
ilyenkor szepen eladnam darabonkent az autot es vennek egy ujat😊
Fefe
Ez nálunk is elõfordult,sõt még a computer is megadta magát. Eltoltuk szervizbe megcsinálta mindent és jött a számla 668.000 Ft.

CSOCSO
hat remelem semmi mas baja nem lesy a stratusnak.. most a fekeket kell megnezetni.. ma visszuk vissza az emberhez.. majd meselek mi volt...
GregSB
kecseg 😛

Pempő
váza?

kurvanyu jó-johánzon!!44

GregSB
jah 😄

C6-os corvette váza.

Tikal
ja, motorra van irva lol

Tikal
illetve makett 😊

DJ Skyline
lol Corvette

Tikal
modell auto 😊

GregSB
😄D

Na ki mondja meg mijez? 😄

GregSB

Tikal
hát opeléknak már ideje volt vmivel elorukkolni, mert olyan szar autokat terveznek (dizájn)....

CybearBoy
Az eleje nem a legjobb, de oldalról és hátulról szerintem király. Már-már vetekszik az Alfa Brerával. 😊 Amúgy sztem full Brera felépítésû az egész.

DJ Skyline
így igaz!

Pyx
az elejére értettem, nekem nem tetszik...

Pempő
szvsz magánvéleményed

kurvanyu jó-johánzon!!44

DJ Skyline
szvsz qrvára undorító már' nem azért!

GregSB

Ha a színre értetted, akkor OK, de egyébként a 2nd gen camaro a legszebb amcsi musclecar!

CybearBoy

Opel Insignia. V8-as Corvette motor, 344 lóerõ, és szvsz nagyom király a dizájnja.

Pempő
De ha jól tudom, akkor ez a sárgák érdeme.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Hát ha 8-at nem is (2.5, automata, klíma), de meglepõen keveset, és osztrák, szal vágod a témát 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44