Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de ha nekem lenne 5 millám akkor én tuti Suprát vennék..
1. Japán,és a japó kocsik megbízhatóak
2. szeressük a Suprát! 😄

Taranov
Talán a vezetõje nem volt elég megbízható.
Egyébiránt pedig azt megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy akinek van mondjuk 3,5-4 millió ft-ja, az már nem Suzukit vesz, mert akkor mondjuk ott vannak a 4 csillagos biztonságú autók, amik nyilván biztonságosabbak, de akinek nincs "elég" pénze autóra, az ezzel sokkal jobban jár, mint a Trabanttal meg a régi zsigákkal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
Én nem mondtam egy szóval se hogy én Béla fogok vagánykodni a szabájtalansággal, xy sebesség mellett...csak annyit ha leveszi v.ki a rendszámot akkor nincs kinek elküldeni a bünti cetlit!!!...

DJ Skyline
Tari! az rtl-es topikba írtál a suzuki megbízhatóságáról...
nem kötekszem,de íme egy megbízható suzuki!!!pedig csak villamosnak ütlözött!! 😄

Taranov
Pont azt mondom. Õk a szabálytalanok. Az autósok.
Ezekután én nem vagánykodom a szabálytalansággal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
úgy oktatgatsz mintha 30 éves vezetési tapasztalatod lenne!! 😄DD

Pempő
Autópályáról volt szó, és nem akarok vitatkozni olyannal, akinek még jogsija sincs, hiába ültél apu mellett. Nem bántásból mondom, de vicc ez a topik.

kurvanyu jó-johánzon!!44

DJ Skyline
De nem tartják be akkor sem ez itt a lényeg-...most egy 657364 tonnás vonat hova álljon meg 100-120-130km/h-nál...amokir a faszkalap felmegy a sínre!!??

Taranov
Betartják?

Nem biztos, a vonat nem a ködbõl szokott elõjönni általában hanem a tilos jelzésnél, amikor a felelõtlenek mégis átmennek.
Kész öngyilkosság.

DJ Skyline
soha,,,,neviccelj...mi mentünk 140-el és jött a mercis Dzsoni kb. 200-al...,de ha nem autópályán van a baleset akkor országúton ami a halálos szokott lenni állt.. vagy a vonat balesetek amikor átmegy a kocsin a vonat...végül is ott is betartják a szabályokat!!! 😄D

Taranov
Fõúton szoktak meghalni fõleg, meg kis falvakban, pl. a 10-es úton nagyon sokan, ami Esztergomba vezet, meg a 11-esen, ami Visegrádon át Esztergomba.
Na most ezeknek a nagy részén 60 km/h a megengedett, falvakban 50, nagy kanyarok vannak,nagy forgalom, elmebeteg elõzõk, nehezen elõzhetõ 30-cal tötyörgõ Kamazok, tehát ott halnak meg sokan és sajnos sokszor az, aki vétlen.

Taranov
nem így van, +10 km/h engedélyezett pontatlanság.
Vagy 10%? Ezt nem tudom, de asszem 10km/h.

Pempő
Nem autópályán szoktak meghalni. EgyéPként az én tapasztalataim szerint is autópályán a jó 80% betartja a 130-at.

kurvanyu jó-johánzon!!44

DJ Skyline
ja végül is 80%-a betartja...azért halnak meg hetente min 5-en autóbalesetbe mer az a 80% betartja...jó lesz az 40-50%-nak is!!!

DJ Skyline
autópályán 130 a megengedett...140-nél megállít a yard akkor még csak elnézi neked ejnye-bejnye,stb..

DJ Skyline
ne csináld már hogy a 80%-a...persze a 100 fõs mucsaröcsögén ahol naponta megy el 2 autó!! azok betartják...

Taranov
Igen, meg ahogy elmondtam megfigyelésem szerint az autók 80%-a betartja.

[Walaki]D`Lair
Nem a rákot nem tartja be senki...én is mindíg betartom...140-el megyek autópályán, ami még megengedett...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
gyerekek nem kell aggódni!!! mondom még jogsim sincsen...!!! és nem is szándékoztam rögtön a seb.rekordokat megdönteni!!!

Taranov
Azért az durva, jobb, ha gyorshajtásért kapnak el azt hiszem. Jobb nem vagánykodni a sebességgel.

I.C.ram
Egyszer elkapnak rendszám nélkül ott helyben beszívják a jogsit.
DJ Skyline
persze ettõl még messze vagyunk!!! 😄...még jogsim sincsen!!! 😄

Pempő
Ahogy érzed...

kurvanyu jó-johánzon!!44

DJ Skyline
miér???...autópályán nem mind1 ha gyorsan megyek 😄 ..persze nem nappal hanem éjjel!...

Pempő
Mindkét rendszámot levenni bátor dolog...

kurvanyu jó-johánzon!!44

DJ Skyline
jah...de ha nincsen rendszám a kocsin(leveszem mielõtt tépnék...) akko nincs is kinek kiküldeni a büntetést...!! 😄

Pempő
AUTÓ (ro)mánia

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Én nagyon megvetem, hogy Ford Mondeot kaptak, szerintem amíg az emberek Trabanttal járnak szennyezve a környezetüket, addig a rendõr se járjon ilyennel.
Jó lett volna nekik az Astra is.
Egyébként 170, 180-nál még nem olyan súlyos a büntetés azért, mintha még gyorsabban mész.
A 130-at természetesen nem lehet betartani annak, aki siet, de nyáron az autósok 80%-a betartja, ahogy látom a sztrádán meg statisztikákban.

DJ Skyline
Én azzal teljesen tisztában vagyoK!!!

DJ Skyline
180-nál is büntet mert 130 a megengedett de senki nem tartja be!!! 😄DDD.........de a magyar rendõrök se semmik... Lada Niva,Golf I,Opel Astra rulez a rendõrség...jó most kaptak új autókat..de nagyon hosszú idelyilg ezek a "rulez" kocsik voltak a rendõröknél!!!!!!!!

Pempő
Jah, csak Taxiban nem ilyen merci volt.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
De az a Turbo nem olyan mint egy Dieselnél a turboDiesel.... Az a Turbo kb. olyan mint egy Firebirdnél a T/A.
Taranov
Mi nem a baleset miatt megyünk üres autópályán "lassan", hanem a rendõr miatt. Max. 180-nal.

DJ Skyline
nekem nem!!!
igaz itthon mo-n nem lehet gyorsan menni...ill.lehet de csak saját felelõsségre...minenki tudja milyen a magyar aszfalt!!!!! 😄

Taranov
És az meg minek? Szép autó, nem ismerem nagyon, de az új és régi Porschék is szépek, de a nekem 180 km/h bõven elég lenne.

DJ Skyline
legjobb a Porsche 911 Turbo---tuning nélkül viszi a több mint (!) 300km/h-t!!!

Taranov
Én meg Passat, Golf, Audi, BMW, Rover, Land Rover fan vagyok. 😊

DJ Skyline
Én nem értek a Mercikhez...én BMW E30,Porsche,Toyota Supra,Sumaru Impreza,Honda Civic fan vagyok!!!!

CSOCSO
elfogadnek.. nah.. tudod hogy nem figyelek az ilyenekre;;es kulonben is sietek. szal bye all
Taranov
"elfogadnak"

LOL Csocso 😄DDD

I.C.ram
Mercédes ember egy külön társadalmi osztály, úgy mint az Audi a vállalkozó mobil. Persze vannak kivételek szerencsére egyre többen. Volt korszak, mikor minden merciben egy atlétás kopasz volt. Audikban meg cigányvajdák.
Taranov
Hát nekem is 😊) Szerintem a legtöbb embernek 😊

I.C.ram
Na tehát az SLK az egyetlen olyan merci, aminek nem kerek a lámpája (nem iker kereklámpa és nem is két kerek lámpa összefolyva)
Taranov
Vagy a roma merci végülis. Ez a D-190 pont olyan. persze ettõl még szép kocsi.

CSOCSO
he?😊
DJ Skyline
a totalcar negyedik adásában pont a zöldséges mercirõl van szó...

I.C.ram
SLk volt az egyetlen merci, amiben semmi kerek alakú lámpák nem voltak.
CSOCSO
jolvanna.. csak viccelodtem😊))amugy en elfogadnak egy bomiket.. csak anyamnak es apamnak vannak veluk rossz tapasztalataik... no de mindegy... de ha valasztani kene 1 kategoriaju merci audi es bomi kozott akkor elsosorban merci aztan audi..
CSOCSO
hat a majdnem pont eleg...
DJ Skyline
nincsen egyikkel sem bajom!!! kivéve a merci! ezek csak tények...nem viccelek!!!