Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Elsõsorban azért, amit Pempõ említett az elõbb, másodsorban meg régi, szerintem simán meghibásodhat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
mér' szar? mer nem megbízható,nem olcsó?

Taranov
Szép csak szar

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Én tudom...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
Ez is szép,de az MKIV jobban tetszik!!!!!!!
300 paci + turbo...az szép!!

Pempő
pénztemetõ

kurvanyu jó-johánzon!!44

[Walaki]D`Lair
Bizony....V6!....300Le turbo....😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
MAMAMAMAMAMAMAMA....Toyota Supra MKIII

[Walaki]D`Lair

Most vette haverom 2 hete...😊

[Walaki]D`Lair
Az enyém? 12

DJ Skyline
hány éves a kocsid???

[Walaki]D`Lair
Namost 2 dolog lehetséges...rátaposok a fékre, a vészfék asszisztens érzékeli, hogy gáz van és olyat féket, hogy a szemem kiugrik, de ha mégse, akkor félrerántom és mondjuk behúzok a szántóföldre, baja nem lesz, hisz terepjáró, vagy ha erdõ van vagy szakadék, akkor fék, azt várom a becsapódást...kb. semmi bajom nem lehet a világ legbiztonságosabb autójában...😊

DJ Skyline
Köszönjük doktor eme tudományos összefüggést az anyaméh,és a betonkeverõs halál között!!!

Taranov
Most ugrik be, hogy talán te tudod legjobban leírni azt az érzést, amikor egy Volvos nyugodtan megy az úton 8 légzsákkal, 99,9%-os biztonságban, de egyszercsak valaki a szembeforgalomból elõz és áttér a Volvos sávjába 😊

Taranov
:-DDDD

[Walaki]D`Lair
Akkor ugyanazzal a sztoikus nyugalommal várják a becsapódást, hisz tudják, hogy az anyaméhben sem voltak nagyobb biztonságban....😊

DJ Skyline
egy bukócsõ mindent megold!! 😄DD

Taranov
Jaja, szép. Sok szép francia autó van, de a 406-nak is 3 csillagos a biztonsága, ha jól emlékszem

DJ Skyline
ja-ja....de ha jönne feléjük egy kamaz,vagy egy betonkeverõ...! 😄

DJ Skyline
én nem vennék francia autót...max "Pöcsó"(letudom írni csak lusta vagyok! 😄 ) 406-ost!!! és nem azé' mer' az volt a taxiban...hanem mer' jól néz ki!!!

Taranov
De mindig a Volvosok a nagy kukkolók, bele se mernek gondolni, hogy õk is balesetezhetnek, hisz nekik van a legbiztonságosabb autójuk a világon

Taranov
Tudom, mint már említettem volt Daewoo Ticonk. Tudja mindenki, hogy milyen viszont 5 év alatt egyszer se hibásodott meg, nem úgy, mint a legtöbb francia autó.

DJ Skyline
Pontosan...de nem is az az izé hogy most volvós vagy nem...hanem hogy megáll...jó biztos érdekes meg minden de ez nem "látványpékség"!

DJ Skyline
a faszt... 800 köbcenti sincs!!! és olyan gumik vannak rajta mint a 3 éves öcsém biciklién!!! 😄DD

Tikal
ilyenkor az a legutálatossab mikor az ilyen faszfej volvosok megállnak nézelõdni és miattuk nem halad a forgaolm

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Matiz talán jobb?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DJ Skyline
Ja,és ott van mögötte maga a "megbízhatóság,az olcsóság királya, az Esztergomi rém!"........a SUZUKI!!!!!!! 😄DD

Loál János
Bazz, kaja közben tök bénán gépelek.

EGGYES!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Mit gondolhatott a Ritmo sofõrhe, hogy egyszercsak felemelkedik a picsába az autó hétulja? Loál! 😄DD
És a Matizos, mikor megpillantoota a Ritmo alvázát? Loál! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Skyline
Az Árpád-híd az már csak egy ilyen hely...alapjáraton minden reggel dugó van rajta...pláne ha baleset van!!!!

HuAn82
lol

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Jaja, én is pont azt észrevételezem. Nehéz lehetett összehozni ezt a balesetet.

DJ Skyline
Árpád-hídon...nem egyszerû!...ott mindíg van v.mi akció!

CSOCSO
arpadhid..LOOOL
[Walaki]D`Lair
Vagy mint egy oltcittal, mint én....jut eszembe...mondtam már, hogy megint nem indul?

The Garrett
benézett a kocsi alá? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

HUN Tick
Yayo! Tud nekem valaki mesélni valamit a Pagani Zondáról?? Én dunaújvárosi vagyok, és testközelbõl is nézegettem 1et, de attol még a motorjáról, illetve beleséjõl nem tudok semmit elõre is köszi. Tick

Taranov
Ja, köcsögök feleszik a pénzünket. Haszontalan marhák.

DJ Skyline
Persze hogy semmit nemcsinál! Csak a kocsikat tudják elvinni a telepre,

Taranov
Na igen, meg más erõvel keresik.
De hát ez mellékes, én a rendõrséget azért utálom mint a szart, mert a lopott autókal nem törõdnek, pedig lehetne.
Mert a Zsarucar-os Sánta László egy csomó autót megtalált már. Mercedes E osztálytól Trabantig mindenfélét.
a renõrség meg semmit nem csinál.

DJ Skyline
azokat megtalálják...egy kis festéknyom a kocsiról a fejen...1-2 szemtanú,pláne ha valamelyik felírta a rendszámot...

Taranov
Nem tudom, de azért cserbenhagyásos gázolókat szoktak megtalálni.

DJ Skyline
És kit keres???Az illetõt abban az xy autóban...annyi olyan xy autó van mo-n hogy megnem találják az fix...pláne ha másnap rádob egy matricát az autóra amit 500Ft-ért lehet kapni minden autós boltban...!!

Taranov
Hát igen, mivel megállít, ezért rendszám nélkül nem mehetsz.

Egyébként ha már nem ér utol, akkor az durva, mert akkor körözött személy leszel.
Tehát jobb, ha megállsz.

DJ Skyline
Igaz a suprához nem igazán egyszetû alkatrészt találni...mivel nincsen minden sarkon "supra garage"!!!

DJ Skyline
"Ez nem úgy megy, hogy a rendõr felírja a rendszámot és elküldi a büntetõcetlit, meg is állít."...nem mondod(hehe)!!! 😄D
"Amúgy ha gyorsan hajtasz, vagy rendszám nélkül hajtasz, akkor el is kezd üldözni a rendõr, ne gondold, hogy nem"...ettõl magamtól ráse jöttem volna!!!😄DD
de ha nem tudja utolérni az illetõt akkor baszhatja a yard!

Taranov
Na én meg nem azt vennék, mert nem szeretem a suprát 😊
Nem szeretem a sportkocsikat.

Én Passatot vennék vagy 156-ot, ha elég megbízható lenne. Hát még nem hallottam róla tapasztalatot.
Vagy A4-est.

Taranov
Igen, csak ha valamivel túlléped a megengedettet, akkor 30 ezernél többet nem nagyon fizetsz, hacsaknem 40%-kal túllépted, mert akkor asszem jogsielvétel jár (de lehet, hogy nem 20%, ha ez hülyeség, akkor bocs). Ha rendszám nélkül mész, akkor meg nyomban veszik el a jogsid.

Ez nem úgy megy, hogy a rendõr felírja a rendszámot és elküldi a büntetõcetlit, meg is állít.

Amúgy ha gyorsan hajtasz, vagy rendszám nélkül hajtasz, akkor el is kezd üldözni a rendõr, ne gondold, hogy nem.