Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nem

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Az nem lehet, hogy kicsit megvan fázva?
[Walaki]D`Lair
Ja bazmeg...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
A román technika csodája 😊
[Walaki]D`Lair
Jaaaa...hát a múltkor a gyertyák miatt nem indult...aztán egy ideig szinte pöccre, azt most meg se nyikkan...

Pempő
nemúgy, az indulással (önindítón kívül)

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
de jólsikerült retro

kurvanyu jó-johánzon!!44

[Walaki]D`Lair
retró masszívan...

[Walaki]D`Lair
vagy a szénkefék koptak el, vagy a behúzó akadt el, lényeg hogy hiába indítóznék meg sem nyekken az önindító...

Pempő
És mik a tünetek?

kurvanyu jó-johánzon!!44

[Walaki]D`Lair
Hát volt már gyertyatisztítás, aztán kartergáz-elvezetõcsõ javítás, alapjáratvezérlés, csak most az önindító rossz (már megint-még mindíg) és azt nem tudom megcsinálni, mert le kéne bontani a fél motort, ahhoz meg a faszom kezd hozzá ilyen hidegben...

Pempő
😄DD
Mit szerelsz rajta?

kurvanyu jó-johánzon!!44

[Walaki]D`Lair
240.000 kilóméterrel audi ami nem mindíg indul? Az oltcitomban van bazeg 33000 kilóméter, azt hetente 3x szerelem mert el sem indul >😞

Pempő
salz...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Bizonyára megbízható, én csak azt mondom, hogy öreg.
Nem tudom mennyi kilométer lehet benne, nem tudom hol kezdõdnek a hibák a statisztika alapján, de ismerek olyat, akinek 240.000 kilométerrel van Audi 100-asa és van, hogy vidékrõl napokat késik, mert épp nem tud elindulni vele mikor akar, viszont létezik 1.000.000 kilométeres Golf is, írták a VW oldalán. Persze Németországban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
na mind1 majd holnap folytatjuk az eszmecserét!!!
Üdv,
Skyline

DJ Skyline
mivan már ott tartunk hogy megmondjuk egymásnak mire válaszolj!??
én nem csajozni akarok vele...egyszerûen tetszik és kész,régebb óta ismerem, amiket olvastam róla megbízhatónak tûnik!!

Taranov
Most ne erre válaszolj, ez csak kitérés, ha vitázni akarsz, akkor inkább a témába vágó hozzászólásaimra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
én is igazat mondok csak nem értünk egymás igazában egyet!

Taranov
Pedig én nem viccelek, komolyan mondom, és igazat mondok. Egyébként olvasd el a 8604-et, abban talán precízebben megfogalmaztam.

Taranov
Én értelmes vitánál nem szoktam ideg lenni, de ezzel felbasztad az agyam, csak írod a "😄DD" meg "😄D" szmájlikat folyamatosan, mintha viccdélután lenne.

Taranov
Itt nem a kategória számít, hanem a kor.
Egyébként, ha pontos adatot akarnánk kapni a 94-95-ös évjáratú autók meghibásodási statisztikájából, akkor termlszetesen csak ugyanolyanokat hasonlíthatnánk össze a felhasználási mód különbsége miatt, viszont itt nem errõl van szó, csak arról, hogy egyetértek Pempõvel, hogy ez a Supra egy pénztemetõ, azt megértem, hogy jól lehet vele csajozni meg gyorsulni, de minõségileg nem a legjobb választás, ugyanis mint már mondtam fokozatosan egyre több hibája lesz. Ez tény, az, hogy hogy használták csak a romlás mértékét befolyásolhatja.

DJ Skyline
"Nem pofázik ilyen csökönyösen senki"....ugye??? 😄D
én már amióta errõl bezsélünk full ideg vagyok szal. mind1!

Taranov
Hú bazmeg kurva ideges leszek.
Nem pofázik ilyen csökönyösen senki, még a gumiban sem.
Walaki nem azt mondja, mint te, hogy ha jól bánnak egy öreg autóval akkor nem lesz hibája, hanem azt, hogy egy 94-95-ös Suprának nem kötelezõ szétesnie.
Magyarul nem full szar, nem öregedik el teljesen, de azért azt belátja õ is, hogy ha nem használták elõtte a család kis kedvenceként, akkor lehet komoly baja is.
Persze azt gondolom õ sem mondaná, hogy nem lehet meghibásodás.
Mellesleg könnyû felbaszni az agyam azzal, hogy minden okosabb megjegyzésre helyeselsz.

DJ Skyline
én is errõl regélek neki de nem tudom a tudtára adni!! 😄DD

[Walaki]D`Lair
Egy 94-95-ös suprának nem kötelezõ szétesnie...attó függ, hogy használták elõtte...ha széttaposták a lelkét is, akkor persze hogy széthullik, de ha nem, akkor finom a cucc...

DJ Skyline
na itt áljunk meg!
a Suzuki meg a Supra nem egy kategória(szvsz nem azt kellett volna mondanod!)
inkább Golf III
nem értelek bazd meg...mondok valamit és te belémkötsz valami xy dologgal! egy mai Suzuki simán meghibásodhat mint egy xy évjáratú Supra...

Taranov
Komolyan mondom, én nem akarlak megsérteni, de nem tudok veled vitatkozni, hisz teljesen érhetetlen, agyatlanságra valló dolgokat beszélsz.
Hát minden ép paraszti ésszel gondolkodó ember tudja, hogy a 94-95-ös Supra simán meghibásodhat és sokkal hamarabb fog tönkremenni, mint egy új teszem azt Suzuki.

DJ Skyline
us navy...az jó..!! 😄D

Tikal
mini tengeralatjáro, us navy biztositotta a terept a tura idején.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DJ Skyline
ne oltsál már!
úgy beszélsz mintha gépészeti diplomád lenne,és már 20 éves szerelõi tapasztalatod lenne!!!attól hogy van egy '94-95--'-ös Supra,vagy akármi,és már van benne egy kis kilóméter,meg nem ma gyártották az még nem azt jelenti hogy rögtön kuka,gagyi,béna,szar!!!
én nem veszekszem!
csak te kontrázol rá mindíg valami frappáns,tömör,agyafúrt válasszal az én elképzeléseimre,gondolataimra!!!

Punker
mi az ott a jobb oldalán? cápa? 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Na nehogy már ezen veszekedjünk, komolyan mondom nem lehetsz ennyire naiv. Szerinted ha te veszel egy Suprát mittudomén hány évesen és én most egy Golfot, akkor melyik fog tovább tartani?
Hát nyilvánvaló, hogy a Golf.
Egyszerûen az alkatrészek fognak meghibásodni a suprában. Nem fog indulni, le fog robbanni stb.
Egyszerûen meghibásodik.

DJ Skyline
bizony...

Tikal
mert a toyota joooooo! 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DJ Skyline
én sem mondtam hogy okos vagy!!! 😄DD

Taranov
De buta vagy...

Taranov
Egyrészt szerencse, másrészt japán minõség, harmadrészt japán minõség, de ha van egy viszonylag új mondjuk német autód, az sem fog meghibásodni 😊 De szerintem utána sem.

DJ Skyline
De látom nem érted amit mondok (nem csoda hisz még csak 15 vagy! 😄DD )
én azt mondatm hogy ha a régiekre vigyáz az ember,és a maira is akkor nem megy tönkre!!!

Taranov
Azért ez nem így van 😊
A régiek könnyebben hibásodnak meg...TERMÉSZETESEN.
Az újak közül vannak a most nagyon divatos kis Peugeot-k, Citroen-ek, Renault-k, amik közül sok hibásodik meg, de talán a hibastatisztikája nem sokkal rosszabb a többinél, csak sokkal több van.

DJ Skyline
DJ Skyline
ez nem szerencse! ez odafigyelés, és japán minõség!!!

Punker
akkor szerencsétek van................

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
igen de ha nem hajtom szét,garázsban tartja az ember akkor lehet rá vigyázni...pl: a nagyfateromnak egy 17 éves Toyota Corollája van, garázsban van,és nagyon ritkán kell szervízbe vinni(az is akkor van amikor azok a kötelezõ vizsgák vannak!)

Punker
de nem tudsz vigyázzni rá, max ha nem használod.....

DJ Skyline
nem mondod!! húha ettõl magamtól ráse jöttem volna!!!
de ha vigyáz rá az ember akkor nem megy tönkre!

Punker
nagy számok törvénye alapján 1 régebbi/többethasznált alkatrész könnyebben hibásokidk meg.

DJ Skyline
megsúgom neked hogy nem kell egy autónak ahoz réginek lennie hogy meghibásodjon! simán szétkúródhat egy mai kocsi is!!! és mi van ha régi,?? semmi!!!!!!!!