Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Várom a képeket! 😄
I.C.ram
Front Bumper 😄DD LOLka! Magyarul beszélni már luxus 😄
Tikal
még szép hogy kényelemben jobb a srtatus, nem egy kategoria 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
+rendõrautó

ha NY-ban laknék, nem vennék ilyet, de ez csak BP, itt minden, csak nem gány...

Riszpekk

CSOCSO
hat az eclipse az eleg meredek!!!! nagyon tetszik. fasszom. a toyota tartana mar ott hoyg a suprarol mutogasson ilyen kepeket... amugy ez is az az auto amit tuningolni nem nagyon lehet ( nem erdemes ) max szarny meg felnik...
CSOCSO
jelentem a stratus-t sikeresen szettortek!!! najo azert annyira nem.. ember parkolt.. beleakadt valamilye a kocsinkba es leszakitotta a front bumpert😞((((((((
de majd fizeti a kis fasz... mas.. a supra komolyab mint a stratus.. meg a regebbi is😊 de csak azert mert jobban megy...amigy kenyelemben a regebbi supra tuti nem jobb mint a sratus.. rohadtul elferek benne ugy hogy magam moge ulok.. no mindegy... mas...

csinaltam kepeket shelby cobrarol!!!!! azt hittem bepisilek olyan szep volt.. de lehet hogy replica😞 nemtom... majd teszek fel kepeket.. es azhem kubelwagenrol csinaltam kepeket...de lehet hogy nem az.. majd rakok fel kepeket.. jo minosegu kep elolrol harultol es belulrol.. csak icramikamnak!😉
I.C.ram
Hát ez valami irtó gány 😄 Ez a taximobil ny-ban.
FREAK
770-ért láttam eladó Caprice sedan-t is a v8-on... yummy

Riszpekk

FREAK
CAPRISEK LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ha már Caprice, akkor ilyet vennék, ez is 1M körül van (ha drága). Ennek mondjuk kb olyan színû füst jött a csövébõl, mint a fényezése, de ezt könnyen meg lehet gyógyítani 😊

Riszpekk

I.C.ram
Itt van neked:

Chevrolet capricek 4120 cm3 Benzin 1980 1 Ft 609187
CHEVROLET CAPRISEK CLASSIC 1980-as ÉVJÁRATÚ, 1 ÉV MÛSZAKIVAL, ELSÕ TULAJDONOSTÓL, MEGKÍMÉLT GYÁRI ÁLLAPOTBAN, 123000KM-REL, SOK EXTRÁVAL ELADÓ. Tel.: 30/3055-248 , e-mail: [email protected]

Taranov
a citroen bejegyezte a domaineket c1-tõl c9-ig.
Most vagy kész van már vagy várakozási stádiumban van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
300k forintért:

1966-os Chevelle sajna motor nélkül, meg kicsit a kasztni is rohad, de azért jó lenne 😊

FREAK
miért, le akarod tölteni? 😄DD

Riszpekk

FREAK
Igen, pl. a 95-ös Lincoln Mark VIII... 😊 Mostanában hirdetnek egyet 1,5M körül, ha lenne annyim fél másodpercig sem gondolkodnék, mit vegyek.....

Riszpekk

Pempő
Jaja, láttam, kösziek! Majd viszonozom!
Off rúlz!

kurvanyu jó-johánzon!!44

GregSB
Kicsit sem offoljuk szét a topikot >D

Téged már többször pontoztalak, az Indexen Kúper vagyok 😊

Pempő
Dimage Dani itt PeNpõ.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CybearBoy
Dimage Dani itt DanielT? Én a fotozz-on Cybear vagyok, de asszem csak két képem van fent.

Pempő
Dimage Danit is pontozd plíz! 😄
Akinek van fotózz-os azonodítója innen sg-rõl, az írja, le, kiosztok pár értékelést!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
És miért? Mert 10 éves.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
ÁÁÁ vazz. Esküszöm amikor kerestem nem láttam csocso nevet

Jano
Szal kusé... 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pempő
Ez túlmagyarázás, hiszen a szivar csak 100-as lehet. Szal...

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Mármint ezek a tégla amcsi kocisk.
I.C.ram
Habár a tévhittel ellentétben nem fogyasztanak olyan húúú de sokat. 9-14 litert.
I.C.ram
Csak rohadnak a régebbiek nagyon... 😞 De AUDI 80 Coupé RULZ! 😄
I.C.ram
Nem tudom, miért szeretik az emberek a 75 utáni amcsi kocsikat. A Legtöbbjük ritka ronda 😊
[Walaki]D`Lair
Namost a Stratus sûrûbben hibásodik meg...😊))

Barátnõméknek van egy, olyan 10 év körüli, azt havonta 2x kell szervízbe vinni+lerohad az úton meg ilyenek, pedig garázyban van tartva, meg abszolúte nincs széthajtva.....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jano
Szivar Kilós = Audi 100

FREAK
he? miva?

ez nem nagy autó, csak GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛ

Riszpekk

Jano
Vegyé Szivar Kilóst, az egy akkora hodály, tuti bejövõs.

FREAK
Lehet, hogy rámozdulok erre még a japánok elõtt 😊

Riszpekk

Taranov
Akkor nagyon spéci lehet 😊
Most ezt úgy mondom, mint dilettáns.

Pyx
csocsoindex 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
audi 100.
nekünk volt régen audi, korához képest sztem egész jo, nem volt sok gond vele..

GregSB
Bahh nincs is ilyen nick a fotózzon 😄 Fullra bevettem 😛P Látszik hogy 3 órát aludtam

Akko' nem kaptok szép képeket! Kérem a moderátort törölje a #8640-t!

Taranov
Nem ismerem a Supra típusait, nem tudom mennyi LE, tõlem lehet 110 is meg 500 is, nincs jelentõsége, mivel az öreg autó könnyebben hibásodik meg.
Tény.
Egyébként a Stratus az király, a Supra annál kevésbé komoly autó, bár az rajtatok áll, hogy mit vesztek.

GregSB
Danka! Cserébe rakok be szép képeket 😄

Lincoln Mark X Concept:

Mitsubishi Eclipse Concept-E:

FREAK
ja amúgy Galant helyett inkább Lancer aktuális

Riszpekk

FREAK
supra4eva 😄DDDDDDD

Riszpekk

GregSB
Mi a Csocso neve a fotózz.hu-n? Én is adok nekije 5öst 😄

FREAK
Honda Accord, Mitsu Galant, Mazda 626 és Audi 90

ismeri valaki behatóbban ezeket a típusokat? (90-93-as évjárat érdekel)

esetleg 85 körüli Audi 100-zal kapcsolatos élmények is jöhetnek

Riszpekk

Pyx
szépek!

CSOCSO
koszke😊
CSOCSO
nah akkor meg annyit hogy.. taranovnak nem is a supraval van ytalan a baja hanem akorral.. de nyugodj meg.. a 93-94 es supraknak semmi baja!!! kurvajol osszevannak rakva..lattam 80 magazint ahol suprakat tuningolnak.. mindegyik magasztalja hogy a supra az egyik legeslegjobb tuning alap auto...rohadtul nem szokott hibasodni a supra.. de meg az mk3 as se!!! en meg soha nem hallottam valakitol hogy neki supraja volt es szar volt...stb...lehet neked ferrarid.. ha vki olyan hasznalta es ugy akkor lehet szarabb lesz par ev utan mint egy suzuki!
szoval egy auto olyan ahogy hasznaltak..l.. egy wartburgal is lehet jarni meg 10 evig amit jol hasznaltak...
amugy a suprakat nem golfokkal meg suzukikkal hasonlitgatnam...de meg a regit se...3 ezres mocika... 2-3 lovacska...es az nem amotor vege... hanem az meg az alja.. amit duplazhatsz ,, triplazhatsz...szal kurvajo motorok.. de ezt leirjak minden magazinban stb...
Pempő
Kaptál ötöst fotózz-on!

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
nah.. nem akarok veszekedni.. de kezdjuk ott hogy amit te mondasz az mar mkiv supra.. 93 tol mar mkiv suprak voltak szal nem hibasodnak csak ugy meg!
2)ilyenunk volt es semmi baja az autonak!!!
kurvajol ment.. es ma is kurvajo auto...
(ha most lenne elado ilyet vettunk volna a stratus helyett!!!!!!)
3) az mkiii supra nincs 300 le turboval se... ha jol emlexem 220 le volt... (talan a 220 +turbo.. de akkor se 300)
[Walaki]D`Lair
Városban használom fõleg, de ilyen 40-50 kilómétereket megyek....(solymár oda-vissza)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pempő
Milyen távolságokat mész vele?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
M3-as eleje fele a bontós környékén van egy nagyon jó karbis, lehet megérne egy próbát...

kurvanyu jó-johánzon!!44