Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ha NY-ban laknék, nem vennék ilyet, de ez csak BP, itt minden, csak nem gány...
Riszpekk
de majd fizeti a kis fasz... mas.. a supra komolyab mint a stratus.. meg a regebbi is😊 de csak azert mert jobban megy...amigy kenyelemben a regebbi supra tuti nem jobb mint a sratus.. rohadtul elferek benne ugy hogy magam moge ulok.. no mindegy... mas...
csinaltam kepeket shelby cobrarol!!!!! azt hittem bepisilek olyan szep volt.. de lehet hogy replica😞 nemtom... majd teszek fel kepeket.. es azhem kubelwagenrol csinaltam kepeket...de lehet hogy nem az.. majd rakok fel kepeket.. jo minosegu kep elolrol harultol es belulrol.. csak icramikamnak!😉
Ha már Caprice, akkor ilyet vennék, ez is 1M körül van (ha drága). Ennek mondjuk kb olyan színû füst jött a csövébõl, mint a fényezése, de ezt könnyen meg lehet gyógyítani 😊

Riszpekk
Chevrolet capricek 4120 cm3 Benzin 1980 1 Ft 609187
CHEVROLET CAPRISEK CLASSIC 1980-as ÉVJÁRATÚ, 1 ÉV MÛSZAKIVAL, ELSÕ TULAJDONOSTÓL, MEGKÍMÉLT GYÁRI ÁLLAPOTBAN, 123000KM-REL, SOK EXTRÁVAL ELADÓ. Tel.: 30/3055-248 , e-mail: [email protected]

Most vagy kész van már vagy várakozási stádiumban van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1966-os Chevelle sajna motor nélkül, meg kicsit a kasztni is rohad, de azért jó lenne 😊

Riszpekk
Téged már többször pontoztalak, az Indexen Kúper vagyok 😊
Akinek van fotózz-os azonodítója innen sg-rõl, az írja, le, kiosztok pár értékelést!
kurvanyu jó-johánzon!!44
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Barátnõméknek van egy, olyan 10 év körüli, azt havonta 2x kell szervízbe vinni+lerohad az úton meg ilyenek, pedig garázyban van tartva, meg abszolúte nincs széthajtva.....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Most ezt úgy mondom, mint dilettáns.
nekünk volt régen audi, korához képest sztem egész jo, nem volt sok gond vele..
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Akko' nem kaptok szép képeket! Kérem a moderátort törölje a #8640-t!

Tény.
Egyébként a Stratus az király, a Supra annál kevésbé komoly autó, bár az rajtatok áll, hogy mit vesztek.
ismeri valaki behatóbban ezeket a típusokat? (90-93-as évjárat érdekel)
esetleg 85 körüli Audi 100-zal kapcsolatos élmények is jöhetnek
Riszpekk
szoval egy auto olyan ahogy hasznaltak..l.. egy wartburgal is lehet jarni meg 10 evig amit jol hasznaltak...
amugy a suprakat nem golfokkal meg suzukikkal hasonlitgatnam...de meg a regit se...3 ezres mocika... 2-3 lovacska...es az nem amotor vege... hanem az meg az alja.. amit duplazhatsz ,, triplazhatsz...szal kurvajo motorok.. de ezt leirjak minden magazinban stb...
2)ilyenunk volt es semmi baja az autonak!!!
kurvajol ment.. es ma is kurvajo auto...
(ha most lenne elado ilyet vettunk volna a stratus helyett!!!!!!)
3) az mkiii supra nincs 300 le turboval se... ha jol emlexem 220 le volt... (talan a 220 +turbo.. de akkor se 300)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu