Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az eredetit sem láttam. Van ahhoz is linked?
I.C.ram
Ne is mondd! Azóta vagy 50* elsütöttem ezt a gépészkedés szöveget ismerõsök közt 😄 Új Szalacsi kultusz van növekvõben 😊

A videót nem láttam, van linked?
I.C.ram
eléggé Hummer szaga van. De az új JEEP Wrangler is tisztára Hummeres.
I.C.ram
I.C.ram
Ja ás láttam egy durva belsõnézetes képsorozatot Palik bukásáról. Nagyon durva volt, mikor jobbra dölt, akko balra rántotta a kormányt. Tiszta hülye az a csávó, én jobban vezettem volna 0 év versenytapasztalattal.
I.C.ram
I.C.ram
I.C.ram
Lehet, Palik volt a vezetõ? 😊
I.C.ram
Viszont a H2 bõven alul marad MINDENben a Defender alatt.
I.C.ram
Naja 😊
I.C.ram
Pár centivel magasabb a Hummer hasa csak. De bõven nem olyan arányban, mint amennyivel hosszabb.
I.C.ram
Lol Új Defender:

I.C.ram
Szerintem a defender jóval agilisabb jármû, mint a barom nagy Hummer. Ja és mielött a motor különbséggel jönne valaki, a Defendert is gyártják V8-as motorral, nem kevés nyomatékkal. A Defender is ízig-vérig katonai terepjáró, az más kérdés, hogy sokkal népszerübb a civil változat. 1946 óta végig a hadsereg a fõ megrendelõje.
I.C.ram
Def és a Hummer hasmagasság közel ugyanaz.

Hummert a Willys Jeep útódjának tervezték! A Willys Jeep sem volt ám terepjáró! Sõt a motorja harmatgyenge volt. Kicsit volt csak erõsebb a Kübelwagen 25 LE-s motorjánál. Nem is volt célja az amerikaiaknak, hogy terepjáró legyen, egyszerûen csak annyi cél volt, hogy az utasokat megvédje, és gyorsan mozogjon rossz terepen is, de ez a rossz terep nem= az alpokkal. Rossz terep: földút, mezõ stb.
I.C.ram
Sõt múltkor 5 milláért adott el egyet valakinek.
I.C.ram
9 millért szerzek neked 😊 Unokatesom ismerõse H1-eseket hozat be marha olcsón.
I.C.ram
ki mondta, hogy felborul? Hiába másik fel egy hegyre, ha ott egy megkeményedett hegyikecske szarján fentakad, és libikókázik.
I.C.ram
minél távolabb vann egymástól a kerekek, annál rosszabb, mert annál nagyobb helyen tud fentakadni. Nem egy videót/képet láttam, ahol UAZ-zal meg a Humernél jóval "bénább" terepjárókkal vontatták ki ezeket az óriásokat, mert fentakadtak.
hen-tes
gta vicecity topic 😊
sok kép van 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I.C.ram
Tudom, hogy a tengelytávja kisebb, épp azért montam, arról nem tehetek, hogy te félreolvastad. Az a jó ha kisebb a tengelytávja, mert kevesebb helyen tud fenn akadni.
I.C.ram
Megsúgóm neked, hogy a fél ENSZ defendert használ, Ír, Angol-ok szintén defendert használnak a HADSEREG KÖREIBEN IS! Míg a Defendert használják afrikában is szép számmal, addig a hummert sehol máshol, USA-n kívül, de még dél-amerika és Kanada sem használja. Hummer nem is terepjáró. Ha nem tudnád a hummert soha nem terepjárónak tervezték. Kérdezz meg egy szakértõt. A világ két legjobb terepjárója a Def és a G merci. Azért mert a sok amerikai szar filmben azt mutatják, húú mindenen átmegy a nagy szart.
DJ Skyline
én a változatosság kedvéért vennék 1 toyota suprát,kicsit tuningolgatnám! 😄
és a maradékot meg élvezném én is!! 😄DD

Taranov
Hát ez olyan, mint a Mazda B2500, csak a kerekei tájékán sokkal amerikaiasabb, meg az oldalablaka is.
Azért ha lenne sok pénzem vennék egy Hummert, de ha egyszer lenne 33 millióm autóra, akkor lehet, hogy nem Hummert vennék, hanem Land Rovert és a maradék pénzt élvezném 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
akkor is undormány!

Punker
szerintem ez 1 pickup H2

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
ez még ratykóbb mint a H2-es! 😞

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
vagy inkább lehet, hogy a H3-t...
http://totalcar.index.hu/images/rhirek_g/gmusa/h3t//galeriaorig/fs.jpg

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
Csak hogy tiszta legyen:
a H1-et venném meg ! 😊))

Taranov
"szerintem sokkal szebb."

Szerintem ebbõl azt lehet kivenni, hogy Klon a H2-t venné meg, bár lehet, hogy nem, mivel azt írta rá, hogy szarabb, bár ettõl még lehet szebb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
😄
semmi baj!
csak szvsz így kellett volna!:
"szerintem a H1 sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !"
na de mind1
ez nem nyelvtan óra! 😄

Klon
😊
ok. gyõztél !

DJ Skyline
"szerintem sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !"
ebbõl nem lehetett kivenni hogy most H1 vagy H2! 😄DD

Klon
én is ezt pofázom!

DJ Skyline
én inkább H1-et vennék! 😄

Klon
szerintem sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !

DJ Skyline
meg rondább is!!😄D

Tikal
jaja, lolol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Klon
mindig is olcsóbb volt, mivel "szarabb"...

Punker
a H2 olcsóbb mint az 1-s????????

DJ Skyline
szlogen télleg nem kellene
mindenki tudja hogy a Hummer a legjobb mindenjáró!! 😄

Taranov
Lehet,de szóviccnek gyenge, szlogennek meg egyenesen égõ.
Használhatnák a Hummer amerikai szlogenjét is vagy nem kell szlogen vagy valami...

DJ Skyline
köszi
de a nagymenõt szvsz nem arra értették...hanem szvsz NAAAGY menõ

Taranov
Hummer.hu, kicsit a nagymenõ szlogen égõ 😊

DJ Skyline
az igen....
hát "Hámmert" se veszek már látom! 😄

Tikal
mondjuk az alapmodell felszereltsége olyan mint más autoban a full fullos 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DJ Skyline
33 milla???
jessus!

Tikal
33 millio

egyszer egy toyota 4runner-el huztunk ki egy toyota kisbuszt, nem jut szembe a neve, havas uton felfelé 😊
a gép 3.0 V6-os volt
akkor gondolod mire képes egy hummer 😊

DJ Skyline
az igen!
mennyi egy ilyen jószág? H1-es