Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videót nem láttam, van linked?
Hummert a Willys Jeep útódjának tervezték! A Willys Jeep sem volt ám terepjáró! Sõt a motorja harmatgyenge volt. Kicsit volt csak erõsebb a Kübelwagen 25 LE-s motorjánál. Nem is volt célja az amerikaiaknak, hogy terepjáró legyen, egyszerûen csak annyi cél volt, hogy az utasokat megvédje, és gyorsan mozogjon rossz terepen is, de ez a rossz terep nem= az alpokkal. Rossz terep: földút, mezõ stb.
sok kép van 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
és a maradékot meg élvezném én is!! 😄DD
Azért ha lenne sok pénzem vennék egy Hummert, de ha egyszer lenne 33 millióm autóra, akkor lehet, hogy nem Hummert vennék, hanem Land Rovert és a maradék pénzt élvezném 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
a H1-et venném meg ! 😊))
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szerintem ebbõl azt lehet kivenni, hogy Klon a H2-t venné meg, bár lehet, hogy nem, mivel azt írta rá, hogy szarabb, bár ettõl még lehet szebb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
semmi baj!
csak szvsz így kellett volna!:
"szerintem a H1 sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !"
na de mind1
ez nem nyelvtan óra! 😄
ok. gyõztél !
ebbõl nem lehetett kivenni hogy most H1 vagy H2! 😄DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Használhatnák a Hummer amerikai szlogenjét is vagy nem kell szlogen vagy valami...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyszer egy toyota 4runner-el huztunk ki egy toyota kisbuszt, nem jut szembe a neve, havas uton felfelé 😊
a gép 3.0 V6-os volt
akkor gondolod mire képes egy hummer 😊