Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ez Hummer volt?
Nem rossz 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tikal
"Nem is olyan haszontalan találmány a nyomatékváltó. Gond nélkül megálltam egy meredek emelkedõ kellõs közepén, és - a forgalmazó buzdítására - anélkül, hogy kivettem volna sebességbõl, vagy behúztam volna a kéziféket, kiszálltam és körbejártam. "

5400kg-os csõrlõje van gyárilag 😊 elhuz bármit

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Jaja. De hát Land Cruiser, Land Rover, Hummer, Mercedes G, mindegyik nagyon ász 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CybearBoy
Meg ha 60 km/h-ával belemegy a H1 egy betonfalba, jóformán alig lesz valami baja, ellenben a betonfalból nem sok marad... Ajánlom a Hummer teszt elovasását a totalcar.hu-h.

DJ Skyline
a kidurrant gumi igaz...
ezt én is megerõsítem mielõtt még valaki kételkedne!

FREAK
te hülye vagy

a Hummer nem borul, és meredekebb emelkedõkön felmegy mint bármi más

plusz kidurrant gumival is elmászik 30km-t

Riszpekk

Tikal
erõben inkább a mercedes kozeledik hozzá, abban nagyon van erõ (nyomaték, LE)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha van kedved gyujtsél infokat pl ezekrõl a land roverhez, csupán számok 😊

V8 turbodiesel, 6500cm3
195LE@3400rpm
583NM@1800rpm
kapaszkodoképesség 60%
oldalazoképeség 40%
fordulási sugár 8.1m
önmentõtáv lapos gumival 32km, 50km/h sebességgel
lépcsõmászás 560mm
gázlomélység 760mm

ja és a 9094-es video...

de ezzel nem azt mondom hogya defender szar, mert kurvajo, hanem csak azt hogy a két auto nem egy kategoria.

Tikal
pl megnézed a hummer kerekit, négy kerék négy sarokban, felborithatatlan joformán.... keskenység egyenlõ nagyobb borulékonyság, de mindegy, defender jo terepjáro, de nem lehet összehasonlitani õket

de G400még jobb 😊

Tikal
az a tény hogy nem egy kategoria 😊

ha a folyoson akarsz vele menni meg a szuk pesti utcákon akkor biztos jo hogy olyan keskeny, de a hummer egy katonai terepjáro, kicsit más a felhasználási modja....szoval elég veszélyes kijelntés hogy a land rover lenyomja, összehasonlithatatlan.

A hummer tengely távja meg szélesebb 😊
#9094 video

I.C.ram
Már ne is haragudj, de a Defender sokkal jobban viszi a terepet, mint a Hummer, ez tény! Sokkal keskenyebb az egész, a tengely táv is kisebb jóval. Defender és a G Mercedes, na az egy kategória, a két legjobb.
Tikal
mintahogy a land rover és a hummer sem 😊

CybearBoy
Voltam most egy tanpályán 'kicsit' tesztelni az Astránkat, videózni kellet volna sztem. 😄

I.C.ram
Naná! Bõven nem egy kategória.
Tikal
landcruiser nyert 😊

DJ Skyline
de a volán mögé betudsz ülni! persze csak ha fémvágóval kioperálod az ajtót! 😄D

Pyx
szépek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
jo

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[Walaki]D`Lair
Én oszt. társammal fogok Volvo XC90 vs. Toyota Rav4 összehasonlítót csinálni...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
CSINÁLJ!!!! 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
grand am ban szar volt akonyoklo!
olyan mint a batman feje... tehat ket szelen van egy kis vekony csik ami felnyul.. szal a konyokodet csak kozepre tudod tenni..eleg szar dolog..azon gondolkozom hogy a totalcarba cisnaljak e egy tesztet a cougarral...
[Walaki]D`Lair
Már csak hátmasszázs kéne és lábáztató....😄DDDDDDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
Jaja...+automata+könyöklõ...😄DDD

CSOCSO
tempomat rulz
CSOCSO
nehogy azt hidd...😊) nekem a regi mercim is automata volt.. es meg most is fogom a valtot!!! nem valtogatok.. hanem egyszeruen igy tetszik...de a kezem attol meg kint van az ablakban😊)) es a masik a konyoklon...jo mondjuk kinek mekkora kezei vannak..grand amnak rohadt jo a valtoja.. olyan vaskos... jo markolaszni.. szinte tepnem.. de nem kell mert automata😊
CSOCSO
nahja... dugo az ninjen de a rendorseg kb fel kilometerre van tolunk😊)))ami veguls nem is baj... de sajna nem lehet szaguldozni.. pedig hogy megtepkedtem volna az m7 esen a grand amot.. hjaaaaj
CSOCSO
csaaak???😊 aztakurva.. el se merem kepzelni egy supra mit muvel 320 lovacskaval...arghh
CSOCSO
LOOOL ugyan ilyet lattam vmelyik nap😊 nagyon kemeny volt.. nahjo.. kicsit mas volt.. nagy barna amcsi kocsi volt.. es az egyik benzinkuttol allt ki az ember.. ugy hogy a bal elso kereke fent logott az ablakunk kornyeken😊
CSOCSO
aaaarghhh .. lattam ma az uj corvette-t!!! azt hittem calami viper feleseg all mellettem.... nagyon dog voooolt!!
aztan csinaltam megint kis videot.. igaz most nem a cougarral hanem a grand am al.. pici gyorsulas.. vegulis semmi kull de azert majd kirakom..
FREAK
nem látom az összefüggést

Riszpekk

I.C.ram
V8-as alig pörög, mit akarsz te a fordulatszámmérõvel 😊
I.C.ram
Ez már max 3 kerékhajtás lehet 😊
[Walaki]D`Lair

[Walaki]D`Lair
Miért mi van vele? Mi 136.000 km-el adtuk el a V70-et és az égadta világon semmi de semmi baja nem volt...

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

BASSZA MEG MIÉRT KELLETT EZT CSINÁLNOD?!?!??!?!?!?!?

EGY HÉTIG ROSSZAT FOGOK ÁLMODNI!!!!!

Kész mák hogy nem láttátok a fejemet amikor lejött a kép...😊

FREAK
nesztek bazz Galant AMG, vajon mennyibe került? 😄

Riszpekk

Tikal

hogy tuningol?
mitsubishi még saját lábon áll vagy már a toyotáé? 😊

FREAK
azt tudtátok, hogy az AMG tuningol Mitsubishit?

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

FREAK
hát azt amelyik fejjel lefelé van 😄

a többi csak akkor érdekes, ha villog valami piros is 😄

Riszpekk

Tikal
ne viccelj már, azt se tudnám melyiket nézzem 😊)

Tikal
vagy azok is gyengénlátók 😉

FREAK
hmmmm, ez nem rossz 😄DDD a sok kokain meg a fû, hülye amerikaiak 😄

Riszpekk

FREAK
vazzeg ugyanilyen van a Nascar verdákban is, biztos valami menõ márka 😄

Riszpekk

Tikal
gyengénlátóknak? 😊

FREAK
extrák: fordulatszámmérõ 😊))))))))

Riszpekk

FREAK
pizzásfiú...

Riszpekk

FREAK
idomított egér is megteszi, ha elég finom a szervó 😄D

Riszpekk

FREAK
ez biztos ételkihordóé 😊

Riszpekk

Tikal
bal térd nagyon ott van 😊)))