Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
AUTÓKRÓL van szó, és ha összességében nézed, akkor a Defender csak egy a sok jó terepjáró közül, míg a Hummer külön kategória, mert egyszerûen arra használod, amire akarod, nem csak erõs, szívós de még kényelmes és biztonságos is
faszom se akar egy könnyen takarítható zörgõ fémdobozban megpurcanni (csak mer az offródosok aszonták az a kirájos)
Riszpekk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riszpekk
mellesleg 135 millió sem elég egy Defendernek ahhoz, hogy megközelítse ezt a színvonalat belsõ térben
(remélem, bejön a kép)
Riszpekk
senki nem mondta, hogy az átlagember kezdjen el Hummerrel közlekedni, de aki megteheti, az meg is teszi...
Riszpekk
mindkettõ V8, igaz egyik 6.5L a másik 4L (viszont a Hummer max 3500-at pörög, míg a Defender 4-5000 körül adja le a 180 lovat, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy kevesebbet fogyasz, ha rendes használatban van)
Riszpekk

pl tuning változatban a hasmagaságot akkorára rakom amilyenre akarom, tehát máris feleslges arrol votatkozni hogy a defender vagy a hummer képes e arra hogy nem ut el egy kutyát hanem átmegy folotte 😊
akkor beszéljunk a hasmagasságrol....mennyi is a defenderé? 😊
alaszkai hummer 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alaskai Defender 😄
Az a gond veletek, hogy ti a széria defendert nézitek, de még az is csak alig marad alul adatokban a Hummertõl. Egy TEREP Defender, amit MO-n nem árulnak, az is jóval olcsóbb mégis jobbak az adatai. Gázló magassága is nagyobb, bár pontos adatokat nme tudok mondani.
egyszer láttam egy homevideot, tél volt, a csávok csináltak egy rámpát, amire full gázzal ráhajtottak, és kurvanagyott repültek a hummerrel 😊 kb mint a jurasic park 2-ben, nem tudom emlékeztek e 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sõt, a filmektõl eltekintve sokkal több fehér Toyota 4runnert látni a híradókban, mint Land Rovert... Az autóvásárlás kormányzati döntés, és fontos szempont a gazdaságosság, még jó, hogy olcsón akarnak jót venni.
Riszpekk
miért mennyi a defender v8-as motorja?
az a baj hogy pl adatokat se közöltél, én igen.... persze nem azok dötenek de ha már beszélunk vmirõl akkor legyenek már tények is....
hazai off-roadosok még jo hogy azt mondják jobb a defender, hisz nincs pénzuk 40millás autora, örülnek ha kijön egy defender vagy toyota.
off roadon jo ha szuk az auto mert ott olyan pályák vannak ,de az életben nincsenek pályák, kijelolt utak, a hummer magának csinálja az utat 😊
afrika 3/4 kicsit sok.... sok ott még a toyota és a nissan is.... de sajnos én nem ismerem az ensz afriaki részlegét 😊
a lényeg, hogy embertelen terepen én a Hummert választanám, leszarom, mit mond az offroadosok többsége (nyilván senki nem fogja neked azt mondani, hogy "hát csak egy defenderre volt pénzem, de áll a faszom a Hummerre, csak ugye az nem 5 millió, hanem 35.....")
Riszpekk
Ja és az ENSZ Afrikai részlegének, csak úgym egsúgóm 70%-a Defender.
Najó hagyjuk, mert ti úgyse fogtok meggyõzni engem, és énse titeket.
12.65 dfender 90, 8.1 a hummer...
de sajnos még mindig nem érted hogy a kettõ nem hasonlithato össze, humvee messze más kategoria, persze feljebb 😊
tengelytávot elirtam 😊 az tök normális a hummernél, inkább csak széles.
4686mmm a tengelytáv, alvázmagassága 406mm
nyomtávja elég széles ahhoz hogy ne boruljon fel, 1800mm 😊
Igazad van, nem terepjáro annál joval több 😊
High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, ez kicsit többet tud mint a defender.
Ja és miért nem alkalmazák a britek? Miért nem vesznek a britek f-16-ost? mert van nekik saját gyártmány, a németeknek is van, farciáknak is van. Szoval hogy támogasák a hazai ipart!
"Hiába másik fel egy hegyre, ha ott egy megkeményedett hegyikecske szarján fentakad, és libikókázik."
azért ezt ne ugy képzeld el mint a mesékben hogy a hegytetõ olyan mint egy kúp 😊
és hadd súgjam meg, hogy sem az ENSZ sem mások nem terepeznek a Defendereikkel, hanem szépen libasorban másznak az országúton....
Riszpekk
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/