Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga az adónem valóban undorító, de sok esetben kedvezõbb lesz a helyzet, mint a jelenlegi. Erre akartam rávilágítani.
hi púh
Akkor is +pénz ráadásul egy 200k kocsinál, már a vámmal is jóval olcsóbb lenne. Ez a reg adó max. drága millió feletti árkategóriánál jó.
Vagy rosszul értelmezem?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hi púh
És ezek nemsokára 2 kilóból behozhatók.
Ezt kifejtenéd bõvebben? Gondolok valamire, de nem szeretnék hülyeséget mondani.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hi púh
de megmentett a 4x4, nyomtam egy kerek gázt, és az autó elindult ELÕRE! 😊
Riszpekk
Ez a mustang meg szép! 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hi púh
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hi púh
aki sokat jár télen nyílt utakon, dombos területen lakik, vagy nincs aszfalt az utcában, annak KELL a téli gumi, de aki naponta 10km-et autózik a körúton, az elvan a 2 éves nyárival is
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg azt is mondtam erre, hogy vezetõje válogatja. Én nem tolom neki téligumival se, mert tudom hogy nagyon szar érzés elveszteni a kontrollt a kocsi felett.
De a lényeg az egészbõl: ha törvényileg elõ lenne írva a (4!) téligumi, akkor rengeteg balesetet eleve kizárnánk, mindeki "egyenlõ eséllyel" indulna az utakon.
hi púh
csak arra világítottam rá, hogy ha pl. történik két baleset, egy idõben, egymástól 100 méterre, és az egyikben szerepel egy nyári gumi, akkor minden további nélkül arra kenik, holott a másik baleset télivel ugyanúgy megtörtént...
a gumi csak egy tényezõ, az autó súlya, meghajtása, fékrendszere, sebessége, a szél, a vezetõ rutinja mind sokkal fontosabbak, és összességében kompenzálni tudják a szar gumikat
vagyis szar gumi NEM EGYENLÕ baleset...
Riszpekk
persze az is lehet, hogy nem, pont errõl beszéltem neked a múltkor ("ha én fotómodell lennék" sztori), csak találgatunk bele a semmibe, a valóság meg folyik a maga medrében
Riszpekk
Hát sztem ez nem így van.Vitathatatlanok az elõnyök. Nem propaganda.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Propaganda ellen csak egy dolgot tehetsz: átlátsz rajta és ignorálod.
hi púh
hi púh
amikor történik egy baleset, és az egyik résztvevõnek nyári gumija van, akkor a híradóban külön kiemelik, hogy biztos a nyári gumi miatt történt
de aznap történt 20 másik baleset is, ahol nagy valószínûséggel szép számban voltak téligumis résztvevõk is, csak épp ilyenkor nincs nagy hangja a híradónak...
ugyanolyan, mint a drogos vezetõk és a tiszta vezetõk által okozott balesetek, az elõbbi évente 5x fordul elõ, a másik naponta 50x, és mégis csak akkor indul be a statisztika, ha a drogosról van szó, végül pedig tévesen megállapítják, hogy a drogos vezetõl balesetveszélyesek (holott csak aznap füvesek százai vezettek haza a legnagyobb biztonságban)
propaganda az egész, és sokan kajálják
Riszpekk
hi púh
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
húha!