101020
.
-
#94133 Lenne egy gyors kérdésem, segítsen aki tud vagy van ilyen jellegű tapasztalata. Apám szeretne a kocsiba nyomkövetőt. Ismerőse ajánlott is neki egyet, de mivel nincs otthom ezen a téren megkért hogy nézzek utána mik a tapasztalatok...! Ti biztos tudtok erről valamit mondani: Nyomkövető
Jól használható? -
#94132 -
#94130 RIP
Azért 89 év szép hosszú idő. -
#94129 "Sad news: automotive legend Carroll Shelby has died at the age of 89..."
:( -
#94128 Horvátok nagyon ottvannak elektromos megoldásokban ;) -
Finnyások számára minőségi themed zenével -
#94125 Nem tudom. De a bal felső sarokban azok szerintem koreai betűk.
-
#94124 Ez hol van? Biztos kellemes érzetet tud nyújtani 35 fokban. -
#94123 Oldalról még jobban fap fap fap.
-
-
#94120 fasznak bosszantod fel a ciganyokat? :D -
#94119 már csak te hiányoztál innen ambrus :DDD -
#94118 -
#94115 Gyenge próbálkozás, byez. -
#94112 fasza kis festék maró,meg úgy igazából minden maró :D kifejezetten kellemes amikor a kezedre fröccsen :D
mondjuk az új kiadások már nem annyira durvák,a régi zöld üveges na az igen -
#94111 De nem lett volna ez az egész ha nem cigó BMW-zel. Persze jó nagy hülyeség azzal fenyegetőzni, hogy lerendezi az autódat, ezt aláírom. De akkor sem kell leszólni egy autót, mert neked az nem tetszik vagy te azt cigány autónak tartod, bár ezzel az erővel mondhatnám, hogy a Porsche Cayenne is egy cigány autó, mert láttam már kalapos Gábor cigányokat furikázni vele, meg E class Mercit. Nem kell leszólni meg beszólni, ha nem tetszik nem szólsz hozzá és nem akarják majd hazavágni a Hacsit.
Amúgy meg mi a tököm az a kromofág? -
#94110 Egyáltalán nem felháborító, nekem pl. rohadtul tetszik az E30 kombi :)) Az felháborító, hogy így viselkedik... -
#94109 Tényleg ennyire felháborító, hogy van aki szereti az E30-at? Ez olyan mintha azért szívatnátok valakit, mert a piros a kedvenc színe míg neked a kék. -
#94108 Csak most, csak neked :DDD Tudtam, hogy te értékelni fogod XDDDDDDDD -
#94107 Írásban nem mindig jön át az irónia... -
#94105 nice!
"Is that a pocket violin?" Achievement Unlocked
Get a gipsy to hatemail you (1/1)
-
#94104 Aki ilyet ír, arra mit mondjon az ember?
Maradjunk annyiban, hogy a világ legjobb autója az e30. :D -
#94103 "tudod te kis kappanhangú majom kettőnk közt van egy nagy különbség...én TUDOM,hogy hol parkolod a japán szarodat viszont te nemtudod,hogy én ki vagyok...úgyhogy vegyél vissza mig nem szánok rá 500 forintot,hogy egy csövessel összekromofágoztassam a kocsidat!"
Ejnye mááár...;)) Aljasba azért ne menjünk már le...plusz nem hiszem, hogy tudod hol parkolom a régi japán szaromat :DD Mindenen így felbaszod magad? Gecijó az az M5 motoros E30, régi már az a videó/build thread.... -
#94102 Lambó marha jól néz ki és kéne, az E30 M3 meg álomautó.
Többi hozzászólásod meg no comment. -
#94101 A p*csába, leginkább... -
#94100 Sry, nem neked ment :))) -
Susarc #94099 és aki nem akar driftelni az autójával az hova menjen?:P -
Susarc #94098 cigánypganizonda:) -
#94097 Menjetek ki egy drift edzésre, talán rájöttök mi a gond. Kezdetnek ennyit:) -
07:53 az a hang -
#94095 Így van. Nem is vennék meg egy olyan autót, amit egy retkes ork lepusztított. :S -
#94094 Ha az egyetlen Bugatti Veyron is egy ciganye lenne, akkor az is ugy lenne elkonyvelve, hogy a Bugattik cigany autok. -
#94093 Nem azért, de én kockakorrolában is láttam dínnyéseket szépszámmal... Itthon minden autó cigány, ami képes túlélni őket. -
Susarc #94092 ez sirva röhögős ahányszor látom!:D -
#94091 Úgyérzem megfejtettem a dolog eredetét klasszikus -
Susarc #94090 igazad van! úgyhogy jöjjön egy "cigány" lada is zárszóként!:):D
-
#94089 BabyBenz:)
Egyébként honnan jön hogy e30 cigómobil??? Annyi erővel bamilyen kivéhedt autóra mondhatnánk...
Egy rossz példa anno szinte mindenki szeret volna 1500/1200-s Ladát, Akkor anno mindenki cigó volt...
Egy két ember igen igen ősbuta szinten van..de legalább jót nevetünk rajta.. -
#94088 Hagyjad fölösleges foglalkozni az olyanokkal akiknek az E30 meg 190 cigány autó....a legnagyobb kreténség de nincs mit tenni.. -
Susarc #94087 mo-n azt is anak tartják a gyökerek.....:((/nekem is egyik kedvenc merci!/ pedig:
-
Susarc #94086 az sem gyári...az egy M5-ös motor a kocsiban...
ovodas alatt azt értettem,hogy nem kell egymás linkjeit bunkó módon fikázni /nem rád gondoltam/ én szivesen megnézek bármilyen autót tipustól függetlenül! még ha nem tetszik is vagy nem irok semmit vagy ha nagyon nem tetszik max berom,hogy nekem nem tetszik! nem szarozom,cigányverdázom le ,mert más az izlésünk! ennyi