Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
lada ezerkecske egy téli reggelen?😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
5:08 - WIN. <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Úgyhogy most nálam úgy néz ki a topik, mintha magadban szpemmelted volna tele 😄
ha lehet idõnként helyettesíteni angolul bizonyos kifejezéseket, akkor lehet a németbõl is sztem, de vitázzunk ezen is egyet. vagy nyelvtan topik is ez vagy wtf ??
Legalább öngólokat ne rúgnál.
Azzal meg pláne nem segítesz a helyzeteden, hogy random, érdektelen yt videókat linkelgetsz, csak hogy engem idegesíts(sikertelenül). Olyan szó, hogy unszimpatikus meg simán nem létezik.
Nem csodálkozom semmin. Mindig van egy aktuális fogyatékos a topikban, aki nem fér a bõrébe.
Többen jelezték már nekem itt is, meg privátban is, hogy töröljelek. Képtelen vagy észrevenni magad.
Feladó: Bronx South
Elküldve: 2011. 08. 26. 16:47
Tárgy: xD
ha nem állsz le a hg jogoddal való visszaéléssel, akkor én sablon üzeneteket fogok gyártani amiket bemásolni és elküldeni gyorsabb mint neked törölni egy hszt, azt megnézzük melyikünk unja meg hamarabb. nem tom észrevetted -e, te generálod a flémet 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
everything's better with music
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?