101020
.
-
#94395 Te érted, mert hozzászokott már a füled a maygar akcentushoz. Egy natívan angolul értőnek viszont zavaró lehet.
Kb olyan nekik mintha neked egy 20 perces filmet kéne végighallgatnod a legdurvább nógrádi akcentussal. Érteni lehet érted a nagy részét, de nem egy kellemes élmény :D (nógrádi származású vagyok még mielőtt elkezdenétek flamelni) -
#94393 Sztem ez most megint kurvajó lett :) + azt a cipőt kurvaélet, hogy megveszem ami a végén van :))))) -
#94392 Block pózerkedik ötödik felvonás :)
-
Susarc #94391 mondom nem rossz és nagyon is birom őket a totalcarban,de valahogy igy angolul nem jött át.....
az lesz az igazi mikor egy angolnak is olyan élmény lesz mint nekünk magyaroknak egy ilyen szinkron:P
-
#94390 Semmi baj az akcentussal, és nem is próbál "nagyon angolul beszélni".
Mindenki érti, a nyelvtan rendben van, ettől több nem kell.
Tök laza az egész, és AAA minőségü. -
Susarc #94389 az a baj,hogy nagyon akar angolul/"amerikaiul" beszélni...fölösleges....,mert azért hangzik olyan bénácskán!
beszélni kell ahogy jön default-ban... -
#94387 ft86 clubbon mindenki maga ala csinalt tole! Rengetegen ( minden masodik hozzaszolo) ugy voltak vele, hogy ez az eddigi legjobb FRS GT86 video! Sokan a Top Gearhez hasonlitottak! -
#94386 Kit érdekel az akcentus? sosem értettem, mit pampognak ezen. A lényeg, hogy megértsék. Simán érteni lehet minden szavát. -
#94385 A nézőszámon nem kcisit dob, hogy a Jalopnik (a Gawker network autós részlege - ide tartozik pl a Gizmodo is) rendszeresen lehozza a jobb TC-s videoteszteket.
Egyébként tényleg profi video lett, az akcentuson viszont még van mit csiszolni :D (ezt maga Karotta is elismerte a facebook oldalán) -
#94384 Kezdetnek nem rossz, a nézőszámból ítélve mondhatni igény is lenne rá... :) -
#94383 Ájjjj de profi :) -
#94382 TotalCar angolul :D
-
Susarc #94381 http://palyazat.indavideo.hu/video/Rendkivuli_BMW_E30_teszt -
#94380 -
-
#94377 yup
keverem Bazsó hangyászával xD -
#94376 Pontosan ahogy mondod, 11 hónapig készült. -
#94375 Mondjuk a négy és fél évből két és felet felújítottad. -
#94374 Szimulátorban 10 éve űzöm, hacsi pedig 4 és fél éve van meg. Nehéz megtanulni, egyáltalán nem könnyű driftelni :) -
#94373 Mennyire volt ezt nehéz megtanulni?
Vagy egyszer ráéreztél és ment könnyen? -
#94372 -
Susarc #94371 -
#94370 köszi:) -
#94369 -
#94367 katt -
#94366 Forrás?:) -
-
pepi #94364 Nekem nagyon bejön ez az új GT86, főleg ebben a fehér színben, mint a videón.
Nagyon eltalálták ezt a formát, de aki nem tudja értékelni ezt a stílust, annak sosem fog ez az autó bejönni, mondván, hogy kevés benne az erő, de ez nem erről szól, hanem az egész autó, a múlt, a gyönyörű dizájn, és a csodálatos kanyarképességek egységesen adnak egy olyan karaktert az autónak, amitől nem mérhető össze egy konkurens autóval sem.
Sikerült egy igazi kuriózumot méltán feltámasztania a Toyotának! -
pepi #94363 -
Interstate 95 #94362 A kocka forma manapság max egy két amerikai típusban (kiv. RR) köszön vissza többé-kevésbé, amúgy az már a múlté. Ezzel számomra nincs probléma, kivéve ha meglátok egy-egy olyan autót mint lejjebb az a Mercedes. Túlzásba vitt design, elfolyt vonalak, de van akinek tetszik. -
#94361 Sergio Pininfarina 1926-2012 -
#94360 Sztem is kurvajó :DD -
#94359 Nem mondott hülyeséget, sőt tökéletesen igaz amit mondott! Kipróbáltam ma a GT86-ot, pontosan ugyanolyan, mint az én hacsim, csak eközben halk, kényelmes és klímás. Hihetetlen.
(gyűjteni meg már gyűjtünk rá tavaly óta, szóval ez nem most kezdődött :) )
Egyébként ma-holnap-holnapután van a hivatalos bemutatója, ahol mint meghívott drifter viszem a sajtósokat meg a Toyotás emberkéket. :) -
#94357 Pont most néztem meg az évadzáró TotalCar részt.
Bazsó elmondta benne,hogy a GT egyből tudja azt az élményt amit az AE csak nagyon sok átépítés reszelés után tud.
Te gyűjtögetsz már a GTre? -
#94356 AE86 sokkal jobban néz ki. Nem értem, miért nem hozták vissza ezt a kockaformát. Úgyis minden retro manapság. -
#94355 -
#94354 -
#94353 -
pont így csinálja bármelyik nem közvetlen befecskendezéses,max ott egy zárt csőben történik ugyanez
ez meg egy F1 motor itt kicsit messzebbről megy hogy pörögjön faszán
-
#94351 8/10
Kevés ae86 illetve hacsi utalás.