Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyilkosok.. :/
V12-t bele, ne ilyen kerregõ izét, ehhhhh
Asszem az új 5-ös bemutatójánál kérdezték meg Hooydonkot (vagy hogy a fenébe hívják a fõtervezõt 😛), hogy mi a helyzet, és õ azt mondta hogy visszatérnek a Bangle era elõtti egyen-formákhoz (akkor is nagyjából hasonlóan nézett ki a 3-as 5-ös és 7-es).
Nekem kifejezettem teszenek az elsõ lámpa nyúlványai, az i8 conceptre hajaz, és szerintem szép...
Nem igazán tetszik ez az új mûszerfal, az egyesbe se valami szép.
Kicsit olyan ódivatú, de mégis modern cuccok vannak rajta, kicsit idegenül hat.
A régi letisztultabb volt.
A küllemével nincs baj.
Kicsit olyan ódivatú, de mégis modern cuccok vannak rajta, kicsit idegenül hat.
A régi letisztultabb volt.
A küllemével nincs baj.
Régebben ment a hiszti,hogy nem lehet megkülönböztetni az Audikat egymástól.
Na tessék most már a BMWket se nagyon.
Az ötös hátsó lámpája full ugyanilyen.
Nem túl szép az,hogy a lámpa felsõ része nem egy vonalban fut hanem megtörik.
Na tessék most már a BMWket se nagyon.
Az ötös hátsó lámpája full ugyanilyen.
Nem túl szép az,hogy a lámpa felsõ része nem egy vonalban fut hanem megtörik.
bazzeg... az elejet ugy elbasztak azzal, hogy a lampanak van az a hulye nyulvanya a hutoracs fele. a hatulja meg tenyleg egy az egyben az 5ösé
respect to the man in the ice cream van
Hát nem tudom,én nem rajongok az elsõ lámpákért...egyáltalán nem,lehet majd megszokom,de egyenlõre nem vagyok oda érte.Belsõ viszont nagyon szép.
:) Semmi okosság :P
nem tudom mi a baj, én ezt nem elkurvulásnak nevezném:
"...a helyükre kétliteres turbómotor érkezik a motorpalettára. A 328i-be ennek a motornak a 245 lóerõs változata kerül, 350 Nm-es csúcsnyomatékkal, ami 5,9 másodperces gyorsulási idõt eredményez 0-ról 100 km/h-ra, 250 km/h-s elektronikusan limitált végsebességet, és 6,4 literes átlagfogyasztást eredményez."
Aki meg ragaszkodik a 6 hengerhez, az majd tud venni 335i-t, mivel az 6 hengeres marad.
"...a helyükre kétliteres turbómotor érkezik a motorpalettára. A 328i-be ennek a motornak a 245 lóerõs változata kerül, 350 Nm-es csúcsnyomatékkal, ami 5,9 másodperces gyorsulási idõt eredményez 0-ról 100 km/h-ra, 250 km/h-s elektronikusan limitált végsebességet, és 6,4 literes átlagfogyasztást eredményez."
Aki meg ragaszkodik a 6 hengerhez, az majd tud venni 335i-t, mivel az 6 hengeres marad.
Eleje tuti, de hátulja lehetett volna egyedibb pl.ha nem az 5-ös kiköpött mása lenne. Sajnálattal olvasom hogy a hathengeres motorokat négyhengeres turbók váltják😞 hová kurvul már a világ?!<#conf>#conf>
oszt' télleg veszel FT86-ot ha kijön? képt majd!!!444444négy
MOST MIT VERED A MELLED AZ USÁRA MI? <#wilting>#wilting>
en nem igy mosom az autom csak a gozborotvarol szeretnek kerdezni. Ezt miert goz? Ha hideg vizzel megy es hideg jon ki akkor miert goz? Amerikaban siman pressure washernek hivjak es van kulon hideg, meleg es van olyan ami steam.
(Most nem amerikat dicsoitem mielott beszolna vki)
(Most nem amerikat dicsoitem mielott beszolna vki)
néha ki kell pucolni a belsejét is.
Bõr belsõ bírja úgyis
Amúgis ezcsak gõz
Bõr belsõ bírja úgyis
Amúgis ezcsak gõz
Gondolom akkor te is így mosod az autód. 😄D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Azt a rohadt mocskos tetû cigány szart. Avval a gõzborotvával vágnám el a torkát...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egyem a szívét...véresen a digójának.
link
link
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"When gas was $1.50 a gallon this was a FUNNNN TRUCK!!AT $5.00 a Gallon it was a shame!!" nekem ezt írta,miért állítaná ha nem így lenne.
10 eve valoban annyi volt de most se 5 dolcsi. sooot sosem volt 5 dolcsi. legmagasabb ar 4 dolcsi volt tavaly meg egyszer par evvel ezelott. de most visszament 3,5 kore.
ha topgear masolat lenne akkor borzalmas koltsegvetesbol kene csinalni azt meg nem fel12kor adnak hanem fomusoridoben :\ de persze en is megnezem remelem nem okoznak csalodast
Remélem online is nézhetõ lesz majd. Kíváncsi vagyok. Gondolom a Top Gear magyar másolata lesz, de ha jó, akkor leszarom. 😊
dízel jóval drágább kint...
Te se vennál 1,2-es szarokat, ha az utazásod nagy része autópálya lenne, mint egy amcsinak...
Te se vennál 1,2-es szarokat, ha az utazásod nagy része autópálya lenne, mint egy amcsinak...