101020
.
-
Interstate 95 #94350 -
Susarc #94349 mi ez a faszság???? -
#94346 Üdv.
Hiába értem a belső égésű benzinmotorok működését,de ezt valahogy nem értem. Segítsetek megérteni. -
#94345 200SX találkozóról is elkészült a videónk
BOFOX STUDIO
-
#94344 Nekem is ez a bajom. -
#94343 Nagyon pipec,és luxus! FŐleg majd az AMG motorral :D -
extramagascsaj #94342 uncsi -
#94341 Kis bunker oldalablakokkal és a hátsó lámpákkal nem tudok kibékülni... -
#94340 Ocsmány? Másodszorra behunyva maradhatott a szemed... :D Valahogy így kell egy elegáns, előkelő kombinak kinézni, üt ez ahogy van ezredik ránézésre is. -
Interstate 95 #94339 Első ránézésre szépnek tűnik, második ránézésre ocsmány, conceptnek teljesen megfelelne. -
#94338 Nájsz
-
#94337 Nem, gázelvételre nyit, de nem a turbó nyomja ki a levegőt, hanem a bezárt pillangó szelep miatt feltorlódott nagynyomású levegő szökik ki. Ezáltal nem blokkolja állóra hirtelen a turbólapátokat, ami egyrészt káros, másrészt hamarabb pörög fel megint, ha forgásban tud maradni. -
#94336 Akkor a nagy nyomásra nyit? -
#94335 Nem egészen, de a lényege ez... -
#94334 Gázelvételnél nyit a lefújószelep, így a turbo a levegőt kinyomja a környezetbe. -
#94333 Bubu szelep!! :DDD -
#94332 Ezaz.. igen. És ez mi? köze van a turbóhoz? -
#94331 youtubon keress ra arra hogy blow off valve -
#94330 Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
Mi az a jellegzetes "levegő" hang a subaru-nál váltáskor? :D
Tudjátok olyan mintha egy pillanatra levegő szivárogna valahol...
Nem találtam róla videót így gyorsan,de azt hiszem akkor van ez a jelenség,amikor a nagy gázadás után hirtelen leveszi a lábát a gázpedálról,és megszűnik az üzemanyag befecskendezés.
Milyen alkatrszének köszönhető ez a hang?
-
-
Borg #94328 A modernebb dízelek általában mind interferenciás motorok, a nagy kompresszió miatt. Szóval biztos, hogy összevert mindent. Ne is keresgéld a jelöléseket. -
Susarc #94327 -
GrAnAdA #94326 Sziasztok! Van nekem egy 1,9 tdi caddy 98 évjáratú autóm. Kölcsönadtam 1 hónapra 1 ismerősömnek és szórakozás képp nézegette a motor.
Szétszedte a vzérműszíj boritását majd látva hogy kicsit repedezett gondolta kicseréli nekem. Ezzel csak annyi volt a gond hogy elvágta majd öniditózva kiforgatta a szíjat. Ezek után most nekem az lenne a kérdésem hogy a motor károsúlt e? Tudom nem tett jót a szelepeknek, hengereknek, csak nem akarom szétszedni a hengerfejet mert hallottam olyan történeteket is hogy az eltérő konstrukciókból adódóan nem bitos hogy károsul a motor. Ezt remélem de nagyjából ismerve a mai motorokat kizártnak tartom a károsodást. Ha esetleg nincs nagy baj akkor a hol találom a jelöléseket amivel össze tudom forgatni a főtengelyt, adagolót, vezérműtengelyt? nem látok rajta semmi jelölést, esetleg összeraknám és kipróbálom a kompressziót!
Válaszotokat előre is köszönöm!:) -
Interstate 95 #94325 -
#94324 Aki esetleg nem látta volna.
-
Susarc #94322 -
Susarc #94321 -
#94320 Borgnál a pont :) -
Borg #94319 Furcsa is lenne mondjuk, ha a trágyarázóval veretnének keresztben :D -
#94318 most, hogy végre itthon is meg tudtam nézni monitoron, és nem telefonon kell, így 100%-ra mondom, hogy össze van montázsolva, és annyira nem is jó munka, szerintem. Teljesen eltérnek a perspektívák, rosszak a fények, makulátlan az autó, miközben döngeti a kamuport, stb. -
#94317 Egyetértek,lehet hogy nins oda pselve,de 90%ra úgy néz ki hogy csak be van vágva,ahogy ránéz az ember. -
#94316 Szerintem is oda van PS-elve az a Micsubicsi. Tök mások a fények rajta, meg a perspektíva is eltérő, szerintem. -
Borg #94315 Attól hogy minden valós a képen, még nem biztos, hogy ugyanarra a képre valók :D -
#94314 Nem véletlenül tartja meg magának az eredetit :D De egyébként tényleg látványosak, ez igaz, tetszik is -
#94313 Látványos,hatásos képek.
Pár év múlva majd kinövi ezeket és nem lesz PS. -
#94311 meg azt sem értem akkor, hogy ha valós a porfelhő, akkor hogy a fenébe ilyen tiszta az autó? -
#94310 akkor csak ismételni tudom magam. Nagyon kamuszagúvá teszi ez a rengeteg giccses PS. -
#94309 a porfelhő valós. -
#94308 Itt is nagyon zavaró a PS. Tényleg mintha össze lenne vágva a kép. Egyáltalán nem jó. A porfelhőn is látszik, hogy full kamu. -
#94307 az eredetit sajnos nem tudom megmutatni, de itt van még egy kép