101020
.
  • Susarc
  • Interstate 95
    Háth amit linkeltél az lesz több mint 7 millió is, ha MO-n akarod forgalomba állítani. (A fenntartási költségekről nem is beszélve.)
    Amivel esetleg jól járnál, egy V6 -os Mustang újonnan, és fizetni rá a havi kb. 40-50 rongy részletet. Nekem egy GT500 KR az álmom, de azzal is beérném amit linkeltél viszont, azt már fan létemre rég beláttam hogy az átlag Magyar fizetésből egy ilyen autó lehetetlen. Valamiből enni is kell.
  • Balyy
    Az ae86 a japán zsiguli! :)
  • Interstate 95
    Te mióta vagy Mustang buzi ? Akkor már ez, nem ?
  • Interstate 95
    Szerintem egy zsigulit keresett, csak aztán meglátta hogy van Japán verzió is belőle, azt mellényúlt.
  • desigo
    Egy Honda Integra 1.8 Type-R-el én még mindig kibékülnék...
    Ezt a GTRt asszem elfelejtheted xD
  • Balyy
    Én sem láttam, pont ezért is kérdeztem.
  • Susarc
    LOL ócsó:)
  • cement
    ROFL
  • Balyy
    Létezik belőle bal kormányos?
  • Interstate 95
    Háth figyelj, biztos van akit nem vert agyon a vááálság, nincs ezzel gond.
  • Interstate 95
    Első autónak rögtön egy több mint 10 millás veteránnal akarod kezdeni ? Arról nem is beszélve hogy szerintem külföldről kell behozatnod.

Bár ez csak egy vélemény volt, felőlem azt veszel amit akarsz.
  • belapeter
    Üdv. Autó vásárlás előtt vagyok.Nézegetek egy két ilyen idősebb autót,de erről a Nissanról nem sokat tudok.Kisegíenétek valami tehnikai információval erről a kocsiról?

• Interstate 95
    Valóban, de ezt is ülésnek hívják. (Vagy fotelnek. ;) )
  • RelakS
    köszönöm!
  • Falkon
    Csak simán így:
  • Interstate 95
    Arra gondolsz ami a transporterekben / teherautókban van ? Mert azt is ugyan úgy ülésnek hívják, nincs speciális neve.

Ha másra gondolsz akkor passz.
  • Falkon
    Padülés! :))
  • RelakS
    srácok, mi a neve annak az első ülés típusnak, amikor nem egy-egy ülés van a két személynek, hanem csak egy pad?
  • Susarc
    Frozen paint! nice!!

• CSOCSO
    ja tenyleg.... Koszi
  • Prézli
    Elméletileg az az alaplink videóbeszúrásnál, ergo ha elcseszi valaki akkor az marad benn, régebben Scooter volt
  • CSOCSO
    lol. Nem tudom. Neha egy-egy topikban tok nem oda illo zene videokat latok linkelve. De ugyan arrol a calvin harris videokrol beszelek.
  • Interstate 95
  • Kicsizoli
    OFF

Tudod nem ide való kérdés de másik forumon senki sincs szinte..

van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?

DITD

Köszi a válaszokat

ON
  • pajti
  • CSOCSO
    Most mar kezd tele lenni a tokom ezzel. Gondolom nem direktbe linkelget mindenki Calvin Harris zene video mindenki az SG-n, ugye? ez valami hiba?
  • maxtor
    sziasztok,

van valakinek tapasztalata közigazgatási bírsággal?
    Kaptunk postán tilosban parkolás miatt szeretném közmunkával
    kiváltani de telefonon csak annyit mondtak hogy nem lehet kiváltani mert
    ez közigazgatási bírság.Ha megnevezzük az elkövetőt és nyilatkozik is róla
    akkor az már átkerül szabálysértés kategóriába?
  • desigo
    Sajnos mégsem az autóról,videóról van szó folyamatosan hanem Karotta angoljáról :/
  • GregSB
    Aért nem kell túlozni... csak annyir írtam le amit ő maga is írt magáról a Facebook oldalán. Ennyi. Nem látnám hogy sokan fikáznák őt emiatt.

Én még így is színvonalasabbnak tartom az egész produktumot, mint az Autómániaösszes részét együttvéve :D
  • Interstate 95
    Én többnyire neten tanulok(tam) angolul, sok mindent értek és sok mindent nem, de bárki megkövezhet számomra minden szó tiszta volt.
  • CSOCSO
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeees senki mas az egesz vilagon nem all neki analizalni Karotta angoljat csak a magyar nep....
  • GregSB
    "Pont a magyar az, akivel szinte sose beszélsz angolul, vagy ha igen, akkor nettó fogyatékosok vagytok :D"

Érdekes következtetés. Szerintem meg azok a nettó fogyatékosok, akik magyarul beszélnek egymáshoz amikor van külföldi a társaságban. Én ilyenkor mindig angolul beszélek még a magyarokhoz is.

Csocso: nekem is volt pár mondtad, amit vissza kellett tekernem, mert nem értetetm meg elsőre. Szerintem nem kell ezt tovább ragozni, elég béna a kiejtése Karottának, de ezt ő maga is elismerte. Ez egyáltalán nem olyan nagy probléma, mert előadni tud, és azt sokkal nehezebb fejleszteni szerintem mint a kiejtést. Mennyi, de mennyi ember van, aki jól tud angolul, de nem képes előadni / prezentálni... Ha kicsit ráfekszik az angolja fejlesztésére akkor komoly nézettségű videó lesznek még a jövőben!
  • CSOCSO
    meg az osszes th szot mint third, thick etc az angolban nagyon sz esen ejtik ki. szord meg szik. Mondjuk a sajat angolomtol en is kivagyok mikor visszahallgatom magam a videokrol
  • CSOCSO
    Itt vagyok jo peldanak. En mar eleg reg ota eleg amerikaiak kozott. Es baromi sokszor alig ertettem mit mondott. Ezenkivul pedig az angolja nagyon messze van az amerikai angoltol. pl a FAST ot itt nem faszt nek ejtik ki hanem fesztnek.
  • Interstate 95
    Freestyle-ban nagyon ott van a csávó a Pastrana-val együtt.

Aki a videó technikában nagyon otthon van (tehát nem spontán videókat vagdos össze mint én), elárulhatná hogy azt a belassítást amit elejtettek néhányszor a videóban hogy lehet összehozni úgy, hogy a kamera extra még realtime-ban mozog.
  • cement
    bazze ez eddig messze a legjobb kenblokkkk vidi
  • desigo
    Lehet,hogy raliban nem szerepelt túl fényesen de ezeket a videókat elég komolyan megcsinálják
    A lezárt üres utcák és a kamera a futóműnél a legkomolyabb...
  • Balyy
    A tájszólás meg az akcentus nem ugyanaz. :) (én is nógrádi vagyok)
  • I.C.ram
    hogy szokott volna már hozzá? :D Pont a magyar az, akivel szinte sose beszélsz angolul, vagy ha igen, akkor nettó fogyatékosok vagytok :D 3 évig voltam Amerikában, a mekis feka cifrábban beszél, mégis megértik. Amerikában kb származásonként (van pár) eltérnek az akcentusok, mégse volt gond ebből. Szerintem ezzel nincs baj.