Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem mehetek le vele pestre?!?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Holnap mennék pestre én is :|
Borg, carpooling? 😄DD
"Tarlós elismerte, szabálytalanul léptek a szmogriadó-ügyben, csak holnap hajnaltól nem közlekedhetnek a fekete és piros matricás autók. Akiket megbüntetett a rendõr, visszakapják pénzüket."
Már ha nem bútort akarsz venni 😄
Jelenleg meg sehogy, nem mehetek vele, mert fekete plakettes 😄DDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
tényleg ennyi depressziós van a célközönségben,hogy mind ilyenbõl akar kikukucskálni?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
amúgy ügyes, vízen sajnálom de hóban kb ugyanígy megyek én is csak nem hagyom behúzva a kézit. majd csinálok egy videót ha leesik az elsõ hav ^.^
respect to the man in the ice cream van
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Veteránozás egyik elõnye.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mondjuk márciusban van a váltás, megnézem, akkor mit dob majd.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
annyira nem ijesztenek azért be, de letutizva felmegyek, és akkor fog nekiállni alkudozni..
jó, köszi az infot!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
felviszed leszarozzák 5-en,beijesztenek, aztán otthagyod féláron
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
mi a garancia, hogy ki is fizet az ember, akihez irányítanak? mert írta, hogy x ft , de x ft + 30E ha budapesti az átadás...
felmegyek Pestre, mi a garancia, hogy nem b@sznak át?
:) Semmi okosság :P