Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mellesleg, én leszarom a benzinárat. Május óta 1.30 körül tankolok..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgymeg 😞95-ös)
Belgium - 497 Ft
Csehország - 430 Ft
Dánia - 518 Ft
Franciao. - 491 Ft
Hollandia - 531 Ft
Szlovákia - 459 Ft
Töröko. - 563 Ft
Ezenkivul miert ne erdemelne meg?
Szerinted milyen autonak kell lennie, hogy kierdemelje az ft86 nevet?
Sportos hatsokerekes megfizetheto, mihezkepest eros motorral elatott auto.
Ha arra celzol, hogy a subaru csinalja a performance reszet az autonak es ez neked nem tetszik.... akkor ez van.Vegyel magadnak vmi mast.
(ez azert zsir mert scionnal/toyotanal az agressziv ECU eseteben a piggiback el nem lehet felulirni a vezerlest. stand alone chip kellett ami 1000 dolcsi kornyeken megy. Remeljuk a csippeles sokkal konnyebb lesz majd)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Biztosítást kötök és a szerzõdésben megadtam a motorszámomat, amely "AGG" - erre jön a hibaüzenet hogy:
"Az Ön által megadott motorszám nem megfelelõ formátumú!
Hosszának minimum 4 karakternek, de maximum 24 karakternek kell lennie,
és csak az angol ABC betûit és számokat tartalmazhat!"
Ilyenkor mi a teendõ? Írjak egy G-vel többet? 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
everything's better with music
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hengerfej kell, leömlõk nem, váltó sem
everything's better with music
Éjjel háromkor találta ki az illetékeselvtárs, hogy szmogriadót kéne hirdetni (szerintem, rajta kívül senki nem tudott róla). Eleve, a rendelet szerint, a kihirdetést követõ nap 06:00 óratól érvényes a tiltás.
DE már vissza is vonták...