101020
.
-
#94529 Jól néz ki ez a kocsi-pedig orosz!Olyan mintha Ferrari GTB-ből és Porsche 911-ből lenne összegyúrva:
-
#94528 17 eves pattanasos feju kisrace volt ez az audi a8... behuztuk neki matt feketere
-
Susarc #94527 ejjha! Ken Block után szabadon:P:) -
#94524 Engem csak az idegesitett fel mikor elmentek Goodwoodi Festival of Speed re,és csak a régi versenyautókkal foglalkoztak és a régi rally autókkal semmi mai luxus sport autó vagy ilyesmi,feltettek 200képet kb és a nagy része mind 60as évekbeli F1 Lotus meg ezek amihez csak ők értenek.Nem az baj hogy ezeket fényképezték,hanem hogy CSAK ezeket és ezekről irtak csak. -
#94523 Sose volt szimpi nekem a TC bagázs. Egyedül Winkler meg Bazsó, akik érnek ott valamit, őket bírom. Ők ketten szeretik az autókat, ugyanakkor nincs meg bennük az a hihetetlen beképzeltség, ami pl Csikósban. -
#94522 Volt egy korábbi cikk nem rég ugyan csak a garázsról,amikor lefényképezték az autókat rendesen :) -
#94521 Azért mekkora gyökerek a TC-sek... mondja, hogy mit lát a garázsban, de VÉGIG a saját pofáját mutatja a kamerának... -
Susarc #94520 jó arc az öreg!:) -
#94519 Totalcar Jay Leno
De fasza lehetett! -
#94518 jó kép -
Susarc #94517 -
birkocs #94516 Láttátok már ezt a játékot? szerintem tökre jó. :)
Autós játék -
Mentol #94515 Becserélem egy üzembiztos Skoda120L-re! -
#94514 Hát mondjuk fogalmam nincsen, de miért nem crxforum.flix.hu-n érdeklődsz? -
-
#94512 Benzin van benne??????? :D
Huzd le az aksit par perce/kompjuter biztositekat huzd ki tedd vissza > vagy nem tudom, hogyan lehet resettelni az ECUt a hondanal -
#94511 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni... Egy 2001-es, 7th gen benzines Civicről van szó. Tegnap hazafelé menet egyszercsak leállt az autó, nem reagált a gázra. Egy srác segítségével betoltuk egy parkolóba, de nem sikerül elindítani. Indítom a motort, egy pillanatra elindul - felmegy a fordulatszám 1000ig - , majd leáll. Gázra is csak egy pillanatig reagál, de utána leáll. Immora gyanakodva kipróbáltam a pótkulccsal is, de ugyanaz a helyzet... Benzinnyomást megmértük, az ok, ill. a riasztót is lekapcsoltam hátha ő lehet a ludas, de hiába... Találkozott már valaki hasonlóval? -
#94510 nem fikázásként akartam írni szóval sorry ha esetleg úgy jön el -
#94509 "Több Omegával volt dolgom mint neked,szóval..." hála a jó istennek nekem egyse volt,nem is szeretnék -
#94508 Aházol itt mint aki kételkedik. Több Omegával volt dolgom mint neked,szóval... -
#94507 aha
aha -
#94506 Már mért lenne az? Ez nem sztrítracsing fostalicska!
A fogyasztásról meg csak annyit,hogy eljár 10 literrel is városban! Az viszont jó egy 1700 kilós autótól,ami automata is. -
ml85ml #94505 egy magyar rendőr? előkapná a nokiát és fotózna, sőt lehet még megkérni a sofőrt egy bornoutra, a csávón meg látszik hogy idióta...megérdemli -
#94503 tudtommal hátsókerekes -
#94502 "mert simán le is lőhet, nem fogják kirúgni emiatt."
tul sok James Bond filmet nezel.... -
#94501 köszi! -
#94500 Ja ő volt a hülye, intézkedő rendőr mellől el akart hajtani. Kint egyébként is sokkal nagyobb respectje van a rendőröknek, meg alapból szigorúan állnak mindenkihez mert sokkal nagyobb az esélye hogy fegyver van valakinél (szemben mondjuk európával), szóval ha kint rendőr intézkedik veled kapcsolatban akkor kuss a neved és csináld azt amit mond, mert simán le is lőhet, nem fogják kirúgni emiatt.
Mondjuk nem mondom hogy örülnék neki ha itthon is ilyen körülmények uralkodnának, de azért megnézném hasonló helyzetben mit csinána itthon egy rendőr. -
#94499 mekkora egy gyoker a csavo. meg is erdemelte bazmeg -
#94498 "Kormányzott kereket hajtani???? wtf?" Automata nem wtf? -
#94497 Ezek nem magyar rendőrök :D
-
Susarc #94496 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/08/05/magyarok_tamasztanak_fel_a_bmw_e30-at/# -
#94495 V6-ok betegágyak,csak ezért nem azt vettem. Másrészről meg megy ez is,hiába csak 144 lóerő. -
#94494 Hangulatos videó lett
grat -
#94493 mondjuk ja
nagyjából ezt akartam szemléltetni:D -
Borg #94492 Ha hidegen hagy, akkor miért egy 2.2-es omegát vettél? Ha már zabál legalább mehetne is... -
#94491 na
az jó akkor
van pénz az a lényeg:) -
#94490 Értem. -
#94489 Régóta ismerem Daniel Michaelist, ő segített az utómunkában néhány helyen, ez egy stílus, nem format67. Erre mondhatod hogy format67 másolat, én csak a stílusirányt követem, az viszont tény hogy ők inspirálnak a munkáimban. -
#94488 format67..... -
Susarc #94487 hááát a 70% uk elég szakadt...sry