101020
.
  • SötétBarom
    Ennél mindenképp. Próbáltam műfajnál maradni, azért írtam azt. Én ennyiért valószínűleg vennék egy ilyet :PPP :DDD
  • cement
    azt ne mondd nekem hogy egy stinek igenyes a beltere mert akkor meg nem ultel egyben sem:D
  • SötétBarom
    Beltér okádék. Annyira meg nem nagy szám, hogy ennyi pénzért lenyeljek ilyesmit.. Egyre jó, hülyegyerekek előtt faszán lehet vele johnnyzni. Sokkal inkább kéne egy normális sti, mint ez..
  • zoliapu
    harley-davidson
  • Bercy #94571
    Pedig ezek még nekem is tetszenek bármenyire is távol állnak tőlem a japán gépek.
  • Prézli
    Balatonfűzfőn van egy telep ahol egy ugyanilyen szépség áll, csak fehérben. Látszik, hogy nem mossák, nem használják csak lenyírják körülötte a füvet, rejtély, de valószínű ott fog megrohadni szegény
  • Borg
    Ok :)

• R0zs0máK
    Nálunk bármit le lehet papírozni :DDDD
  • Borg
    Valszeg képtelenség lepapírozni, ezért hétköznapi használatban kissé stresszes...
  • pajti
    miért adja el..? egyszer lenne egy ilyenem...
  • fifi
    na, ez egy szép autó...
  • R0zs0máK
    Nem sokat, azért ilyen a futómű :)
  • Mentol
    Hú, ezeknek a pilótáknak mit kaphat a gerincük?! :)
  • RatBaG #94561
  • cement
    érdemes megnézni a hátteret, hogy néz ki a corvette gyár:D mint 1 sufni
  • ladarevolution
    ilyen esetben persze, nem túl előnyös.
  • Borg
    Aha. Akkor képzeld el ugyanezt a szitut minden reggel az A2/A23-on a bécsbe dolgozni igyekvők dugójában. Ott szerinted minden reggel rettungsgasse lesz? Pedig nem tudhatják, hogy baleset, vagy csak a szokásos túlterhelés miatt van a dugó... A hatóságok szerint ott igenis minden reggel rettungsgasset kéne csinálni, és úgy haladni 30-cal belefelé a városba, miközben 800 felé ágazik szanaszéjjel az autópálya, és kinek erre, kinek arra van dolga. Szóval a nép meg jól kiröhögte őket..
  • ladarevolution
    A2-esen nemrég volt egy lezárás amibe belekerültem Klagenfurtnál (felborult egy kisteherautó és elzárta minkét sávot) és szépen működött a dolog.
    Sok mindent nem kell ezen gondolkodni, mert ha 2km nyi sor előtted és utánad is így megy akkor te nem leszel olyan hülye hogy ne úgy menjél. Vagy állj.

Bár itt is láttam 2 renitens sofőrt aki középen előrement. Egyik magyar rendszámú volt...
  • Borg
  • RatBaG #94554
    micsoda hangok

• Borg
    Módosul a KRESZ

Azért a rettungsgasse bevezetését ausztriában több hónapos ismeretterjesztő kampány előzte meg, és még így se működik náluk jól. Pont nemrég volt balhé belőle, hogy valami mentős nagykutya azt nyilatkozta, hogy régen legalább a leállósávban bízhattak, mostmár abban sem, hogy az üres lesz, mert az emberek egy része próbálja betartani a szabályt, a másik része meg nem, így meg pont hogy ártottak csak az egész bevezetésével. Ott most úgy gondolják, hogy akár 10-20 év is kellhet, mire mindenkiben beidegződik ez a dolog.
    És akkor most nálunk egy tollvonással bevezetik, 6 nappal a határidő előtt bejelentve? LOL...
  • pedobear
    290-nel száguldozott a tolvaj!
  • pedobear
    Akit érdekel ez lett volna:

http://roadincorporated.com/

Explore-re kattintva jó pár legendás autó rajz képe látható, amit meg lehet nézni 3D-s modellként is

Ferrari 250 GTO például
  • pedobear

ha nem jó a link akkor pls del!
  • pedobear

• pedobear
  • pedobear
    Nem rosz, de olyan MCLarenes a formaterv

• pedobear
  • pedobear
  • korodi77
    LOooOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOOooooooooooooOOOOOOOOOOOL
  • CamelX
    Az igen! Fontolod megvételét? Motorháztető jó lenne télire tüzelőnek, amúgy gyönyörű :D
  • pedobear
  • Interstate 95
    A felnivel nincs gond, csak kicsi.
  • CSOCSO
    ezt most fejeztuk be

• CSOCSO
    300ezer ft meg olcso is. Itt nem uszod meg 2500 dodo alatt. En darabokra szedem az autot. kilincsek, lampak elol hatul, neha az egesz lokos, tukrok stb...
  • ladarevolution
    ja, az drágább :D

közben utána néztem, itthon olyan 300e körül megcsinálják.

annyira nem is vészes, egy fényezés is simán van ennyi és az ráadásul sokkal több macera, meg több idő.
  • ladarevolution
    Te olyan helyen dolgozol ahol ilyen fóliázást csináltok?

Egy középkategóriás autót mennyibe kerül befóliázni kb?

Egyszínű metálpiros szín. Gondolom sok múlik a formáján, meg hogy le van-e szedve róla minden ami útban van, vagy külön elem. (pl lökösök, küszöbök, stb.)
  • GregSB
  • Interstate 95
    Ha a papa és a mama... ez mindig így volt.
  • Borg
    Mi néz ki jól? Szerintem rossz videót linkeltél be...