Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BASTLER FAHRZEUG
das pickerl ist abgelaufen !
rückwerts gang steckt (gestänge)!!!!
Hirdetésben találtam, de nem nagyon tudom mit jelent.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
én rongyra nyomtam anno mindig, és azt kencéztem szét...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Alkoholos üvegtisztítóval próbáltad?
Olyan mintha hidegben felkenné a saját zselészerû anyagát a szélvédõre, és ilyen vékony zsírszerû réteget húz... egyszer már átmostam a szélvédõt ablaktisztítóval, meg a lapátokat is, cseréltem mosófolyadékot is a kocsiban, de nem telt el pár nap, most megint használtam az ablaktörlõt, és 2 törlés után ujra ugyanolyan...
Kb 1 évesek lehetnek, és kurvajól törölnek amúgy. De mostmár egyre inkább úgy érzem, hogy ezekõl van a probléma..
En azt hittem azoknak kell tobbet fizetniuk akiknek tobb futomu van az auto alatt (ertsd: akinek mondjuk 6-8 par kereke van)
Difi+váltó egybe van építve, ahogy Csabesz írja.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mi a transaxle magyarul? Annyit derítettem ki, hogy a váltó és a differenciál mû egyesítése.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de talán nem kerül annyiba mint az Imp. STi <#nemtudom>#nemtudom><#zavart1>#zavart1>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?