101020
.
  • pajti
    Maserati Gran Turismo
  • fifi
    nem tudom mi ez, de baromi jól néz ki...
  • desigo
  • Interstate 95
    Az egyetlen Audi ami tetszik, és az egyik BMW a régiek közül ami tetszik, a másik a régi M3.
    Még bejön a 6 -os BMW is, egy-két Mercedes, azt nálam ki is fújt a lista európai autók terén. A Koenigsegg -et külön kategóriába veszem.
  • desigo
    Jah.
    Elég patent állapotban volt a BMW és az Audi.
  • pajti
    Jó volt a tegnapi TC
  • Stockbauer33 #94736
  • Szabi #94735
  • broman191
    this looks shopped
  • Szabi #94733
    fake :D
  • GregSB
    Dafuq? :)

• R0zs0máK
    Nálatok esetleg :) Itthon rendes nyárival jön (ami ugyanúgy Prius gumi)
  • I.C.ram
    Nem olyan rosszak azok, szerintem. Aki keveset használja az autót, és nem ökörködik vele, annak teljesen jó. Anyám kocsijára is 4 évszakos gumit vettem, mert évente megy kb 4-5ezer km-t. 13 éve csak négyévszakos gumi volt rajta. Soha nem csúszott meg.
  • Borg

Ez mekkora ötlet :)

• Szabi #94728
  • fifi
    miért?
  • cement
    a négy évszakos gumi meg a lehető legrosszabb. se télen se nyáron nem jó:)
  • Adaaam
    Nekem is megjött a kedvem hogy ilyen videót csináljak, leesik a hó fogok is az fwd alfámmal :D
  • SötétBarom
    Fuck yeah :D
  • CSOCSO
    a kepen latszik hogy nyari gumival csinalta? Az auto alapbol nem jon nyari gumival. 4 evszakos prius gumival jon.
  • cement
    vagy jarj telen bkvval:D
  • desigo
    A mai nap végkövetkeztetése: időben rakjam fel a téli kerekeket
  • Csabesz6
    S13
  • bency
    Mit vezet? Szerintem valami Nissan lehet:S
  • Bercy #94718
    Aztapicsa az hol megy??? :D
  • Csabesz6
    És hol írtam faszságot, he?:D
  • cement
  • R0zs0máK
    De te is faszságot beszélsz, az alap tézis az, hogy tapadás nélkül ugyanolyan szar mindkettő(három, ha az AWD-t is ide vesszük). Onnantól kezdve pedig mindenkinek ízlés és tudás kérdése, hogy melyik jön be jobban...FWD-vel is lehet nagyon finomakat játszani télen, ugyanúgy ahogy RWD-vel sem feltétlenül kell megdögleni, ha leesik 3 szem hó. AWD pedig rohadtul nem az isten, fékezni az se tud jobban a másik kettőnél ha nagy a szar, csak jobban elindul...
  • cement
    jo latom kar a betukert, majd egyszer ha leesik a ho, elmegyunk visegradra, aztan meglatjuk.
  • Szabi #94713
  • Csabesz6
    A "Csabeszkázást" pedig nyugodtan elhagyhatod, óvodás módszer;).
  • Csabesz6
    Az a baj, hogy pont az írásoddal támasztod alá a tévhiteidet, ezért kérdőjelezem meg a tudásod, ennyi. Semmi rossz indulat nincs bennem.

Ezt a nyári gumi témát pedig nem is én hoztam fel, egyszer kérszer volt alkalmam úgy menni hóban, hogy hátul semi slick nyárik voltak, hát izzadós volt. De koránt sem lehetetlen a küldetés, ha az ember állandóan a határokat feszegeti (egy 750 kilós, ~50 lóerős pléhdobozzal ez nem egy nehéz mutatvány a mindennapokban).

Ez meg, hogy ellenkormányzok és várom a csodát...hát baromság. Újabb ékes példa arra, hogy nem tudod mi történik ilyenkor egy RWD autóban. Persze ez is szitu függő, de ahogy a kopp gáz is megoldás lehet, ugyanúgy a kinyomott a kuplung is segíthet. Helyzettől függ (és nem elmélkedek, tapasztalatból írom.)
  • R0zs0máK
    A különbség kettőnk között, hogy én elsőkerekest is vezetek sokszor, sokat...télen is ;))
  • cement
    jajj csabeszkam ne hogy azt hidd mar, hogy ti vagytok itt az egyetlenek akik mentek mar keresztbe autoval, akar hoban, vagy akarmilyen korulmenyek kozt. attol h nektek van ket autotok ami hatul hajt, meg nem jelenti azt h mindenki mas hulye. biztos nagyon ugyesek vagytok, nem kerdojeleztem meg egyetlen egyszer sem, nem tudom miert tortenik meg ez forditva.
    ez nem okoskodas, de 7 eve vezetek ami ugyan nem sok, de arra boven eleg hogy tudjam, hogy ha a tapadasi viszonyok szarok es az auto segge akaratlanul elindul mint az allat, nincs az az isten aki hoban nyari gumival megfogjon egy hatso kerekes kocsit. az egyetlen amit tehetsz hogy ellenkormanyzol es varod a csodat. ha gazt adsz, tuti beforogsz.
    elsokerekessel meg tulbaszhatod a segget mert ki lehet huzni gazzal az elejet. a feltengelyek biztos szenvednek, de legalabb forgok meg.

ez a video tokeletesen demonstralja mire gondolok. ezt egy hatoskerekessel tuti h nem fogja meg.

• Csabesz6
    Ezt nem is vitatom:D
  • R0zs0máK
    Nem a visegrádi mókázáson van a hangsúly, hanem hogy teljesen mindegy hogy hol hajt az autó, ha nincs tapadásod...
  • Falkon
    4wd! Fuck off! :DDD
  • Csabesz6
    Hozzáteszem, direkt idézőjelbe tettem a szart, nehogy sértődés legyen belőle. Semmi bajom az FWD autókkal.
  • Csabesz6
    :D Sok az okos, de megnézném a fejüket egy kis visegrádi mókázás után.
  • Csabesz6
    Mi a problémád a Starletemmel?;)