101020
.
-
#94702 még sose vezettem. de csak egyszer bicikliztem hóban, az rwd, onnan tudom. -
#94701 Jó, majd ha vezettél egyszer télen akkor visszatérünk a témára... -
#94700 walaki necsináld bazmeg!
front hajtásnál legalább van súly a hajtott keréken ergo sokkal több a tapadása, plusz ha el is pörög, legalább nem bassza keresztbe magát egyből, és ha mégis keresztben vagy, ellenkormány+gázadással ki lehet egyenesíteni az elejét. míg ha rwdvel túl sok a szög, baszhatod, meg fog forogni.
-
#94699 +ha a hó alatt jég volt, lehetett volna rajta akármilyen drága téli gumi, ugyanígy nekicsúszik oldalt a korlátnak... -
#94698 De ez hülyeség, ugyanúgy szar FWD-vel is a nyári gumi hóban, ilyen szempontból totál semmi különbség nincs a kettő között a hajtás miatt... -
Blum #94697 Nem feltetlenul,de hogy a havas hegyekbe ilyen eros rwd autoval,nyari gumikkal nem indultam volna el az hetszentseg.
Ladaval viszont siman -
#94696 tudom hogy te a fizika torvenyei felett allsz, de hatso kerek+nyari gumi kombo hoban barki elmondhassa h nem szerencses megoldas. persze faszakat lehet teli gumival csapatni rwdvel, azt nem vonom ketsegbe -
#94695 Baromságot beszélsz, fiam! -
#94694 nyári gumival rwd = össze akarom törni a kocsimat -
Borg #94693 Neked amúgy van már autód, vagy még mindig azt a bontószökevényt hajtod?:) -
#94692 Miért, valami fwd "szarral" kéne hóban menni?:))) -
#94691 most komoly? -
#94690 -
miki30246 #94689 hülyék voltak, nem kellett volna ráfékezni. -
Blum #94688
Azert oszinten gratulalnek a versenyzoknek,hogy ilyen idoben ezzel az autoval elmertek indulni :D -
-
Interstate 95 #94686 -
#94685 súly könnyítés miatt van rajta a sok lik :D -
Interstate 95 #94684 A kutyának még jó lesz sípolónak. -
#94683 El fut az még egy 1000 km-ert.
De mi az a sok lyuk a felnin??? Ilyet még nem láttam. :-? -
-
#94681 -
#94680 Az elfeledett Lada újra Ferihegyen
-
#94679 -
-
#94677 ÚÚÚ azt a Z4-et de meghajtanám! -
#94676 -
#94675 -
#94674 "az autó saját slusszkulcsával követték el a rablást, és ezekben az esetekben nem fizet a biztosító"
Ha betörnek a házamba és leakasztják a helyéről a kulcsot majd a ház elől kulccsal elviszik az autót azért nem fizet a biztosító?
lol
A poén itt az lett volna ha pár km múlva kifogy a benzin a Porscheből. -
Stockbauer33 #94673 Hónap idiótája: Porsche-kulcsot hagy a tolvajoknak -
#94672 Igen, ez a része ami necces. Német ismerősöm nincs, amiben reménykedem, hogy Ausztriában találok olyat, ami megfelelne, mert az mégsem annyira necces, mint 1500km-t kocsikázni oda vissza.. Nyelvvel nincs baj, bár az autó alkatrészeivel azért gondban vagyok :D -
#94671 Méregzöldben ofkosz :D -
#94670 Divatverda :DDD -
#94669 Az egyik munkatársam, nyár előtt hozott be egy MX5-öt. Megkérdezem tőle a behozatal pontos menetét. -
#94668 Ja és az oldalon ahol nézte nagyon jó értékelése volt a hírdetőnek... szóval ezzel is simán át tudnak verni. -
#94667 Ha tudsz akkor vonj bele a buliba valakit akinek van tapasztalata. Vagy ha van kinti ismerős segítsen neked lecsekkolni a kocsit mielőtt elindulnál érte.
Haver ugyanígy, 0 tapsztalattal akart venni pont MX5-öt kint, jelentkezett egy hírdetésre amiben az volt állítva hogy családapa használta, megímélt, stb, felhívta egyeztetett vele, aztán amikor kiért akkor jött hideg zuhany: török kocsidílerek árulták egy autótelepen, és qrva szar állapotban volt. Az még a kissebb baj hogy veszekednie kellett velük hogy miért _nem_ veszi meg, de még el is autókázott nem kevés km feleslegesen. -
#94666 2005-ös cikkeket hagyjuk már!
behozatod-tréler a legegyszerűbb-bejelented a nkh vizsgabázisra,elviszed az időpontra,majd elmész a vámosokhoz befizetni a regadót és az okmányirodán befizetett biztosítással kikéred a papírokat,törzskönyv postán jön
-
Interstate 95 #94665 -
#94664 Kösz :)
Végre van pénz mx5re, ha szezon után is találok munkát, lehet, hogy roppant vidám karácsonyom lesz :) Ha nem, akkor 5 hónap szabim lesz, meg egy régi fityóm :DD -
#94663 Totalcar - Behozatal 1
Behozatal 2
hátha kiindulásnak segít