Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerviz csatit megkeresed, összeérinted a két pint, gyújtás rá, és a check engine kivillogja a hibakódot. Service manual netrõl letölt, megnéz, és kiderül mi a baj.
tadam tadam
Aki akarja kovetni a FT86, FRS,BRZ fejlemenyeket
^minden fent van. Osszes teszt, video
"A Vision D egy kompakt méretû, ferdehátú gépkocsi, melynek meglehetõsen hosszú a tengelytávja, rövid túlnyúlások mellett. A gyártó szerint így nem csak hogy agresszívebben néz ki az autó külseje, de sokkal tágasabb belsõ tér kialakítására nyílik lehetõség."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
akkor olvad ilyen szépen, mint a Kojak nyalóka...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
tadam tadam
tadam tadam
A mustangnal is bementem az ajto mode. Videon lehet is latni mikor a tobbiek a csomitartot csinaltak

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
respect to the man in the ice cream van
Ez a fólia mennyire strapabíró? A széleknél (pl.gépháztetõ belsõ széle, ahová visszakanyarítjátok) nem válik le?
Esetleg krómszínû (hülyén hangzik) fólia is van?
Matt fekete Ford Mustang
a kocsi NAGYON MEGY! Beinditottam, hogy bealljak vele a garazsba es az egesz autot razta a v8 az alapjaraton. OMG. Meg tudom erteni azokat akik beleszerelmesednek a v8 ba. De csak az ilyenbe. Mas v8 nem is erdekes.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Na hat ezek rajat kaptak az embert es miutan jol osszeverte meg videot is csinaltak>
A vilagon sehol sem lehet jatszani az evoval
Meg itt kint sem ahol elmeletileg egybol a rendort hivjak. Csak nem akkor amikor egy evoval szarakodnak ...
hozza tartozik az a sztory -hoz hogy a haverom 50-50 feher es vietnami. Aszthiszem vietnami ... LOL
Es mivel ma volt az evfordulja a Pearl Harbornak es o ugynezett ki mint egy Azsiai , ezert ez a hulye ugy dontott lefujja a kocsijat , Olyan most meg kapod kiskocsog indulattal. Ugye ruhaban minen ki maskepp nez ki es hat igen o ugy gondolta egy ex harcossal mit fog kezdeni egy kis ilyen nyiszlett japcsi ...
na mindegy a lenyeg, hogy amugy olyan fel profi cage harcos LOL
(nem o kapja a pofont)
"
FAIL
Charade GTti