Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Egy B Corsa tud ilyen varázslatokat?😄
I.C.ram
Lamdbaszonda? Annak mi köze ehhez? Eleve, ha nem megy a szonda, akkor tudtommal egy táblázatból szedi ki a tapasztalati értékeket az ECU.
Akkor lehet lambda szonda is. Vagy ha csak hidegen csinálja, akkor az automata szivató is lehet.
Szerviz csatit megkeresed, összeérinted a két pint, gyújtás rá, és a check engine kivillogja a hibakódot. Service manual netrõl letölt, megnéz, és kiderül mi a baj.
Ha eleget üvegelték már, hogy menjen, akkor bármi megeshet 😊
bardocz
Nemnem, hanem nem forog tovább. Kuplung az jónak tûnik azt leszámítva, hogy számomra hosszú úton jár. Azt mondták szervizben, hogy fasza amúgy az autó, meg rendesen karban volt tartva.
ha kuplung akkor nem gyúlladna fel a chech engine lámpa.

tadam tadam

A 30-nál leszabályoz az mit jelent? Leforog a motor, és mégis csak 30-al megy? Mert akkor kuplung...
bardocz
Nem, beáll egy fordulatra, és ott szenved. Elég érdekes.
I.C.ram
Nem lehet, hogy nem kap gyújtást néha? Nem szokott egyenetlenül járni, mikor kihagy?
bardocz
Volt szervizben, akkor az volt a baja, hogy leállt anyám alatt kétszer is, egyszer autópályán, egyszer meg városban. Azóta csak szimplán nem megy. Pedig amúgy városba épp elég a 40 lóereje, ha éppen használja.
I.C.ram
Ha a check engine lámpa világit, akkor nagy gebasz lehet. Ennyibõl meg szerintem lehetetlen kitalálni. Vidd el szervizbe, amíg nem hullik szét a motor. De persze lehet, hogy csak elektronikai baja van.
bardocz
Nem tudjátok mi baja lehet a kocsinknak? Opel Corsa, 1literes, 13 éves asszem. Indulásnál elég gyakran csinálja azt, hogy egyszerûen nem megy, hiába nyomom neki. Kettesben 30-nál leszabályoz, hangos is a motor, de nem forog, és ahogy játszok a gázzal, picit megindul, majd újra összefossa magát. Keresztezõdésbe kifordulásnál nagyon gáz. Pedig amúgy egyesben simán megy 40-et, ha éppen olyanja van. Tegnap meg budaörs felé autópályán a dombra fel gondoltam, hogy picit megnyomom neki, hogy ne lassuljak nagyon vissza, erre motor lámpa kigyullad, kurvahangos az egész, és nem megy. ahogy visszavettem, motorlámpa kialszik, hang elmúlik, de 95-nél többet nem ment.
pajti
kép lemaradt..

pajti

<#szeret>

CSOCSO
mar lattam, de azert koszike.
Aki akarja kovetni a FT86, FRS,BRZ fejlemenyeket
^minden fent van. Osszes teszt, video
desigo
GregSB
Ez szerintem az új Octavia lesz.
desigo
Skoda Vision D tanulmányautó

"A Vision D egy kompakt méretû, ferdehátú gépkocsi, melynek meglehetõsen hosszú a tengelytávja, rövid túlnyúlások mellett. A gyártó szerint így nem csak hogy agresszívebben néz ki az autó külseje, de sokkal tágasabb belsõ tér kialakítására nyílik lehetõség."

Kicsizoli
Szépen felforrt a dugó...gratula a tulajnak...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Bercy
Rég láttam ekkora rakás ízléstelenséget egyben...remélem a tulajdonosa azért büszke rá! 😊
Falkon
Háááát... kurva rusnya 😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pajti
<#worship><#szomoru1>

fifi
feltekertétek a turbót, úgy hogy nem kapott több gázolajat?
akkor olvad ilyen szépen, mint a Kojak nyalóka...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

broman191
Uhhh...ezt hogy sikerült? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grat

tadam tadam

<#nevetes1>

tadam tadam

GhostRider1

CORSA 1.7D 2005

&#9733;

CSOCSO
amennyire tudok bewrappolok az ajto moge. Sot ennel a lambonal magat az ajtot belultol is berappoltam mert annyira vastag az ajto, hogy hulyen nezett volna ki anelkul.
A mustangnal is bementem az ajto mode. Videon lehet is latni mikor a tobbiek a csomitartot csinaltak

I.C.ram
Mutatott CSOCSO egy lambot is. Ott az illesztéseknél is világított a narancsárga alapszín. Szerintem irtó bénán néz ki.
fifi
azt le lehet fújni hõálló kazánfeketével, az pont ilyen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo

Polírozott alu se lehet feltûnõ egy napsütéses forgalomban...
pszihopata
ha kinyitod az ajtót-csomagtartót nem gusztustalan hogy ott virít egy másik szín?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

R0zs0máK
És ez még viszonylag egyszerû, homogén nagy felületek...nekem a lökhárítókkal szoptak teljes 1 napot 😄DDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

CSOCSO
Van. Nagyon draga. Senki nem akart meg ilyet
CSOCSO
Eddig se volt jel a kozepen. Lathatod a video elejen. Szerintem jobban nezett ki azzal a muanyag takarolappal a hatuljan, na de most....most brutal. Strapabiro a cucc. Ha jol meg van tisztitva a felulet akkor nem jon vissza. Csak nem szabad nagyon nyujtani mert a napon az ido elteltevel vissza huzza magat. Erre az esetre van egy ragaszto anyag amivel bekenjuk a feluletet, pl az osszes agressziv konkav feluletet ( mint a kilincs helye a mustangon ahova benyomjuk, bemelegitjuk a vinylt). 5 evet kene kibirnia.... Floridaban nem fog. Nem lattam meg 4 eves wrappot ami ugyanugy nezett ki mint uj koraban.
cement
a badgeket nem kellett volna leszedni, hatul eleg esetlen igy h kozeprol eltunt a jel

respect to the man in the ice cream van

R0zs0máK
Nagyon strapabíró 😊)

R0zs0máK
AZT A KURVA ÉLET mennyire iszonyat brutál!! kéne 😄D

Tök yo lett!

Ez a fólia mennyire strapabíró? A széleknél (pl.gépháztetõ belsõ széle, ahová visszakanyarítjátok) nem válik le?
Esetleg krómszínû (hülyén hangzik) fólia is van?

Ebbõl egy szót nem értettem...

CSOCSO
Elkeszult a legujabb wrappolos / matricazos videon
Matt fekete Ford Mustang

a kocsi NAGYON MEGY! Beinditottam, hogy bealljak vele a garazsba es az egesz autot razta a v8 az alapjaraton. OMG. Meg tudom erteni azokat akik beleszerelmesednek a v8 ba. De csak az ilyenbe. Mas v8 nem is erdekes.
CSOCSO
Nah... mindegy ki a katona.
CSOCSO
Mekkora fail lesz mikor a kopasz pali a szart is kipereli a kiscsavobol. Nem gyengen fog visszafele elsulni az egesz! Amerikaban NEM nyulhatsz a masikhoz! Foleg nem ha kamerara fogod venni es rendort is hivsz. Legnagyobb FAIL! Nem gyengen fog bortonbe kerulni, foleg ha a csavo katona ergo a keze = a fegyverrel.
broman191
America, fuck yeah...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Smicy2
"az egyik ismerosomnek lefujtak festekkel a kocsijat. Egy Veteran katona aki haza jott valahonnan. Aszt hiszem afganisztanbol.
Na hat ezek rajat kaptak az embert es miutan jol osszeverte meg videot is csinaltak>
A vilagon sehol sem lehet jatszani az evoval
Meg itt kint sem ahol elmeletileg egybol a rendort hivjak. Csak nem akkor amikor egy evoval szarakodnak ...
hozza tartozik az a sztory -hoz hogy a haverom 50-50 feher es vietnami. Aszthiszem vietnami ... LOL
Es mivel ma volt az evfordulja a Pearl Harbornak es o ugynezett ki mint egy Azsiai , ezert ez a hulye ugy dontott lefujja a kocsijat , Olyan most meg kapod kiskocsog indulattal. Ugye ruhaban minen ki maskepp nez ki es hat igen o ugy gondolta egy ex harcossal mit fog kezdeni egy kis ilyen nyiszlett japcsi ...

na mindegy a lenyeg, hogy amugy olyan fel profi cage harcos LOL
(nem o kapja a pofont)

"

FAIL

Charade GTti

tuzfal3
Elég ha emeli az áram díjakat vagy esetleg internet adó lesz vagy nem tudom.

Opel Movano 2.8DTi