Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hungarian driver banned from roads after he overloaded his Audi with 11 people (and he crammed four children in the boot)
csengetheti az 1325 fontot
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
everything's better with music
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
everything's better with music
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Psziho: Értem mit mondasz,énis ritka autókat gyüjtenék,régi Ferrarik ,amcsi vasak és egyéb ritka egyedibb autók érdekelnek,de hát ha õ ezeket szerette akkor ez van,nézz rá és minden kiderül :))
:) Semmi okosság :P
Azért, mert egy méregdrága autó egy mûtárgy, egy dísz, amivel lehet nem mész egy kilométert se, de még is a tudat hogy birtokolsz egy kicsi történelmet az jó. Ha nekem lóvém lenne felvásárolnám az összes kedvenc amerikai verdámat, de már az is jól esik hogy a polcon láthatom a kisebb, 1:18 -as verziókat is. Én így gondolom, azt ki milyen beállítottságú ember, van aki másoknak villogni vesz autót, van aki autósporthoz, van aki csak bütykölni, van többféle lehetõség, szempont még.
látom te sem érted hogy mit beszélek-mindegy
vegyük úgy hogy én vagyok a hülye mert facel vegát,delahaye-t iso griffót vagy éppen egy r34-es skyline-t vennék szénnéhúzva
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
:) Semmi okosság :P
jah hogy régi is legyen vesz egy 59-es rózsaszínû cad-et<#falbav>#falbav>
ez az az ember aki még ahhoz is hülye hogy stílusosan szórja a pénzt
Amúgy én teljesen ellenzem a Megaupload elleni szankciót, a zsidó jogvédõk egy újabb felesleges akciója. Arról nem beszélve hogy ez az évekre visszanyúló jogvita jó az USA kormányának, mert ha ezt támogatják, van indok hozni olyan törvényeket ami a végén kiterjedhet akár egy kormány ellenes blog, vagy weboldal elleni szankcióig is. Na de ez itt off.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Charade GTti
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"