101020
.
-
#95109 hmm.. talan ekkora azert nincs:D Talan pont addig er ahol a motorosnak a fogo resze kezdodik. -
#95108 Nekem kb ilyenem van. Nem tudom magyarul minek hivjak. Angolul breaker bar.
Elso alkalomkor mikor megvettem ezt a kulcsot ugy meghuztam az anyakat, hogy a gumis nem tudta levenni a legkulccsal.
Pedig csak kezzel huztam meg! Ilyen ra allunk cirkuszi paradet meg se probalnek csinalni. Sot itt amerikaban senki nem all ra semmilyen kulcsra, hogy meghuzzak a kerekanyakat.
Nemreg vettem egy olyan kulcsot amit pontosan be lehet allitani nyomatekra es azzal meghuztam 110Nm re avagy 80lb-ft re es erzesre nagyon gyengen kellett megtekerni ezzel a nagy kulccsal. -
#95107 mondjuk ebből is kinyírtam már egy noném darabot.Vettem belőle egy márkásat remélem az jobban bírja majd -
#95106 nem csak a gyári kulcsokkal van így,hanem az emelőkkel is,azok is hamar megrogynak.
én ilyet használok:
-
#95105 Nálam is volt ilyen, a gyári meghajlott. Légkulccsal annyira ráhúzta autógumis, hogy nem bírtam leszedni. -
#95104 Lehet, hogy az is gyári volt, nem tudom.. Az enyém apró, ellenben masszív.. -
Blum #95103 En egyszer az autohoz gyarilag kapott t kulccsal alltam neki kereket cserelni...na az is hasonlo szitu volt :) -
#95102 Én egyszer segítettem kereket cserélni egy arcnak, aki egy annyira qualität t kulcsot varázsolt elő, ami a tekeréstől megcsavarodott mint egy rongy :DDD -
#95101 az a csavar miből volt? gyurmából?
-
Borg #95100 Nyilván valami kínai tunnyingcsavar volt :)
Még az is lehet hogy bilialu volt, mert az könnyű, és ugye köztudott, hogy az +5 lóerő. -
#95099 szóval te kulccsal megnyújtottad a kerékcsavart?
aha:) -
#95098 :D par honapja probaltam hoszabb csavarokat betenni mert tettem fel szelesito pogacsakat. Szetszedtem az egesz feket. Kiutottem az eredeti csavarokat a helyukrol es betettem a hosszabbat. Persze azt a helyere kellett huzni, es mivel nincsen nyomatek fru-frum ezert csak siman egy hosszu kulccsal tekertem ra egy anyat ami behuzta a csavart a helyere. A hosszu kulccsal nem ereztem, hogy tul erosen csinalom de az anya elkezdett laposodni es deformalodni. shitfuck.jpg
Letekertem a csavarrol az anyat es akkor lattam, hogy a csavar megnyult/vekonyodott a tovenel. OMG:D -
#95097 Te jó ég, ilyen van???? -
#95096 Kb a csavarok vannak a legnagyobb szakítószilárdságú acélból egy kocsiban. Nem fog elpattanni. -
Blum #95095 Vegulis a kezifek a hatso kerekeket fogja... -
#95094 -
#95093 Az osztokor kb egyezik. De ha nem is. azt az egy millimetert mar firhatta volna ugyan abba a lyukba. Szvsz az is biztonsagosabb lenne ennel.
Esetleg a fekpofa be volt szorulva es az egesz felmelegedett? Szvsz elobb patanna el az egesz csavar. -
#95092 a képen minimum 3 , de talán 4 féle anya van felkendácsolva... -
#95091 azért fordult csak egy irányba mert középen van egy tehermentesítő perem
amit linkeltem azon nincsen,az ment mindenfelé -
#95090 Nem biztos, hogy azonos az az osztókör, azt néztem, hogy a jobb csavarlyukba nem ér bele az anya pereme, a balba meg a fele bennevan...fene tudja -
#95089 link -
#95088 -
#95087 Lóbaszó turbó tette ezt nem kétséges... -
Borg #95086 De azt miért tette volna, azonos osztókörrel meg szintén 4 lyukkal? -
#95085 Hagyjuk már, arrébb fúrta a paraszt... -
#95084 olyan nincsen még a legdurvább balesetnél sem hogy a csavarok leszakadnak -
#95083 csak akkor tudja így eldarálni ha laza
egyszerű,valaki visszakapatta de nem húzta meg közben eltelt hosszabb idő akár évek is
mikor elindultak ezt nem tudták ezért elkezdte darálni-ott fényes is -
#95082 nem akarom elhinni, hogy egy csavar így szétvág egy felnit /és nem eltörik helyette.../ -
Interstate 95 #95081 Akiét érdekel, itt van pár száz gyári állapotú verdáról részletes bemutató album. -
#95080 rárohadt először utána pedig felmelegedett fék miatt gondolom lelazult. így a ugye a kerék állna egy helyben de a hajtott tengely meg csavarja. -
#95079 hubazmeg... -
CamelX #95078 A borg így asszimilálta? :D -
#95077 A.: Valami megszorult, a felni brutálisan felmelegedett, és fékezéskor mindig egy picit megdolgozódott :DDD (gondolom nem személyautó..)
B: Valaki mindennél nagyobb ökör. -
Borg #95076
Ezt valaki magyarázza el nekem...
-
#95075 S8 nekem jobban bejön
-
#95074 -
#95073 +1! Meg én Lowenhart felniket tennék alá. -
#95072 gyonyoru csak le kene ultetni a foldig :D -
#95071 rohadt szar ez a felni. legalabbis erre a kocsira -
#95070 Csak megbarátkoznék vele idővel.