101020
.
  • CSOCSO
    hmm.. talan ekkora azert nincs:D Talan pont addig er ahol a motorosnak a fogo resze kezdodik.
  • CSOCSO
    Nekem kb ilyenem van. Nem tudom magyarul minek hivjak. Angolul breaker bar.

Elso alkalomkor mikor megvettem ezt a kulcsot ugy meghuztam az anyakat, hogy a gumis nem tudta levenni a legkulccsal.
    Pedig csak kezzel huztam meg! Ilyen ra allunk cirkuszi paradet meg se probalnek csinalni. Sot itt amerikaban senki nem all ra semmilyen kulcsra, hogy meghuzzak a kerekanyakat.
    Nemreg vettem egy olyan kulcsot amit pontosan be lehet allitani nyomatekra es azzal meghuztam 110Nm re avagy 80lb-ft re es erzesre nagyon gyengen kellett megtekerni ezzel a nagy kulccsal.
  • kemszi2
    mondjuk ebből is kinyírtam már egy noném darabot.Vettem belőle egy márkásat remélem az jobban bírja majd
  • kemszi2
    nem csak a gyári kulcsokkal van így,hanem az emelőkkel is,azok is hamar megrogynak.
    én ilyet használok:
  • Adaaam
    Nálam is volt ilyen, a gyári meghajlott. Légkulccsal annyira ráhúzta autógumis, hogy nem bírtam leszedni.
  • SötétBarom
    Lehet, hogy az is gyári volt, nem tudom.. Az enyém apró, ellenben masszív..
  • Blum
    En egyszer az autohoz gyarilag kapott t kulccsal alltam neki kereket cserelni...na az is hasonlo szitu volt :)
  • SötétBarom
    Én egyszer segítettem kereket cserélni egy arcnak, aki egy annyira qualität t kulcsot varázsolt elő, ami a tekeréstől megcsavarodott mint egy rongy :DDD
  • fifi
    az a csavar miből volt? gyurmából?

• Borg
    Nyilván valami kínai tunnyingcsavar volt :)
    Még az is lehet hogy bilialu volt, mert az könnyű, és ugye köztudott, hogy az +5 lóerő.
  • pszihopata
    szóval te kulccsal megnyújtottad a kerékcsavart?

aha:)
  • CSOCSO
    :D par honapja probaltam hoszabb csavarokat betenni mert tettem fel szelesito pogacsakat. Szetszedtem az egesz feket. Kiutottem az eredeti csavarokat a helyukrol es betettem a hosszabbat. Persze azt a helyere kellett huzni, es mivel nincsen nyomatek fru-frum ezert csak siman egy hosszu kulccsal tekertem ra egy anyat ami behuzta a csavart a helyere. A hosszu kulccsal nem ereztem, hogy tul erosen csinalom de az anya elkezdett laposodni es deformalodni. shitfuck.jpg
    Letekertem a csavarrol az anyat es akkor lattam, hogy a csavar megnyult/vekonyodott a tovenel. OMG:D
  • R0zs0máK
    Te jó ég, ilyen van????
  • bardocz
    Kb a csavarok vannak a legnagyobb szakítószilárdságú acélból egy kocsiban. Nem fog elpattanni.
  • Blum
    Vegulis a kezifek a hatso kerekeket fogja...
  • desigo
  • CSOCSO
    Az osztokor kb egyezik. De ha nem is. azt az egy millimetert mar firhatta volna ugyan abba a lyukba. Szvsz az is biztonsagosabb lenne ennel.
    Esetleg a fekpofa be volt szorulva es az egesz felmelegedett? Szvsz elobb patanna el az egesz csavar.
  • fifi
    a képen minimum 3 , de talán 4 féle anya van felkendácsolva...
  • pszihopata
    azért fordult csak egy irányba mert középen van egy tehermentesítő perem

amit linkeltem azon nincsen,az ment mindenfelé
  • R0zs0máK
    Nem biztos, hogy azonos az az osztókör, azt néztem, hogy a jobb csavarlyukba nem ér bele az anya pereme, a balba meg a fele bennevan...fene tudja
  • pszihopata
    link
  • Waczkor
  • desigo
    Lóbaszó turbó tette ezt nem kétséges...
  • Borg
    De azt miért tette volna, azonos osztókörrel meg szintén 4 lyukkal?
  • R0zs0máK
    Hagyjuk már, arrébb fúrta a paraszt...
  • pszihopata
    olyan nincsen még a legdurvább balesetnél sem hogy a csavarok leszakadnak
  • pszihopata
    csak akkor tudja így eldarálni ha laza

egyszerű,valaki visszakapatta de nem húzta meg közben eltelt hosszabb idő akár évek is
    mikor elindultak ezt nem tudták ezért elkezdte darálni-ott fényes is
  • fifi
    nem akarom elhinni, hogy egy csavar így szétvág egy felnit /és nem eltörik helyette.../
  • Interstate 95
    Akiét érdekel, itt van pár száz gyári állapotú verdáról részletes bemutató album.
  • DJ RX7
    rárohadt először utána pedig felmelegedett fék miatt gondolom lelazult. így a ugye a kerék állna egy helyben de a hajtott tengely meg csavarja.
  • fifi
    hubazmeg...
  • CamelX
    A borg így asszimilálta? :D
  • SötétBarom
    A.: Valami megszorult, a felni brutálisan felmelegedett, és fékezéskor mindig egy picit megdolgozódott :DDD (gondolom nem személyautó..)

B: Valaki mindennél nagyobb ökör.
  • Borg

Ezt valaki magyarázza el nekem...

• bakkerman
    S8 nekem jobban bejön
  • desigo
  • bency
    +1! Meg én Lowenhart felniket tennék alá.
  • CSOCSO
    gyonyoru csak le kene ultetni a foldig :D
  • cement
    rohadt szar ez a felni. legalabbis erre a kocsira
  • desigo
    Csak megbarátkoznék vele idővel.