101020
.
-
Interstate 95 #95029
-
#95028 -
#95027 Nem véletlenül nem lehet a gyökér kamionosoknak előzni, főleg nem ilyen időben. -
#95026 Nem tudott volna olyan gyorsan lefékezbi, hogy az utánfutó ne kapja el... -
#95025 Kerülés záróvonalon variáció helyett mondjuk lehet fékezni. :D -
Interstate 95 #95024 Mi ez a gyülekezet ? Leesik egy kis hó azt mindenki néz bambán ? Ez a baj a globális felmelegedéssel, a ruszkik is rászoktak a melegre ! -
#95023 Ezt majd tavasszal kiszedik
-
#95022 Behavaztak.. -
#95021 közben még akár tele is szarhatod a gatyád -
#95020 Ilyen esetben az imádkozáson kívül mit lehet tenni? :S
-
#95019 manuális vagy digit klímás? ha tekergeteg az irányváltót fújja minden fele? hideg-meleg levegőt tudod váltani? lehet valami terelőlemez a fűtődob belsejében van leszakadva. -
Susarc #95018 most lett kicserélve az összes tömítés a motorban meg lelégtelenítve meg újra folyadékozva a rendszer...szóval az kizárt...
Igazából biztos a radiátor a ludas valahogy,mert még a motor bazirgálása előtt is csinálta a már újonnan beszerelt radiátor....csak olyan furcsa az a kerepelő hang ,de valószinüleg a levegő bazirgálhatja a radiátort mikor nagyobb lesz a nyomás a rendszerben -
#95017 nem levegős a hűtő/fűtő rendszered? -
Susarc #95016 fűtőradiátorom most lett cserélve....vadonat új Bosch...2500-as fordulat felett elkezd valami iszonyat mód "kattogni"....ha visszateszem hidegre elhallgat....majd ha megint a melegre és 2500 fordulat akkor megint kattog/csörög/zörög...
miféle hiba ez?? -
att88ila #95015 Sziasztok!
Fogytán van a Peugeot 206 1.4hdi böl a fagyálló.Tavaly lett véve az auto használtan.Nekem most sárga szinü fagyálló van benne.Ha piros szinü fagyállót öntenék a sárgához az baj lenne?Mert piros szinü fagyállóm van itthon és ha nem muszály nem akarnák venni sárga szinüt. -
#95014 Az Alfa Romeo 8C Competizione ilyen volt, de gondolom nem ilyen kis szériás autóra gondoltál. -
Susarc #95013 a lökös az valami insane brtuál ebben a formában! nekem az egyetlen bajom vele,hogy túl keskeny/vékony a vese+lámpák....túl karcsú az a rész!
Szerintem az M3 nem szupersportkocsi,hogy ilyen kecses legyen hanem egy tunning gyári személyautó....ergó drasztikusabb "baltával faragottabb/-nak kéne lennie:P -
Interstate 95 #95012 Hát ha jól emlékszem volt már példa olyanra (nem a BMW -nél), hogy egy concept állapotú verdára annyi megrendelés érkezett már a legelején hogy kénytelenek voltak mindent úgy hagyni. Konkrétumot nem tudok írni, de lehet hogy ennyi iromány alapján majd valaki fog. -
#95011 sztem is gecikemény. kár hogy nem fog így kinézni, ez még csak a concept. sokat fognak "egyszerusiteni" rajta mire gyartasba kerul -
#95010 E46 mellett / után a legszebb BMW... amit a 90-es évek óta gyártottak :P
-
Mentol #95009 Merész vagy! Vagy ez a mondat a BMW manufaktúrára vonatkozik?
Szerintem, az alsó nyílások elöl is hátul aránytalanul nagyok, a belseje viszont THE BEST!
-
#95008 Ez asszem csak a Concept, a véglegesen nem így fognak szerintem kinézni az első légbeömlők meg a kipufogó. -
Interstate 95 #95007 Így vezetnek autót a kutyák. -
Interstate 95 #95006 Szerintem meg pont az a jó hogy nem úgy néz ki mint a többi, mutat valami újat is ellentétben az Audikkal. Ám lehet hogy ez utóbbi esetben is az a helyzet mint ahogy én vagyok a Mustangokkal, beérem a kevés de jó változtatásokkal, csak ne basszák el a megszokott vonalat. (Bár most kíváncsi leszek hogy Shelby nélkül milyen irányba halad tovább a Ford.) Lényeg a lényeg a kaszni nagyon el lett találva, én talán a lökhárítókat érzem soknak, de nem igazán rontanak az összképen. -
Interstate 95 #95005 Uh... azok az első lámpák te jó ég. Azt hiszem az általam szűkösen kedvelt európai autók között ez lesz az újabb tag. -
#95004 Nekem kicsit giccses. Túl sok a díszítés. Kevesebb több lenne. -
#95003 Meg merem kockáztatni hogy az E46 mellett/után ez lesz a legszebb kocsi amit valaha csináltak. -
#95002 Ez egy kib. szép kocsi lesz! -
#95001 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/12/06/gwa_mercedes_es_ferrari_mesteri_szentsegtores/ -
Borg #95000 Ma reggel én is örültem volna ennek, de sajnos lófaszt se csinált a dojcse übertechnik. Akksitöltöttség hiányában az erővel se mész semmire :) -
Stockbauer33 #94999 -
Interstate 95 #94998 Kb 20-25 ezer forintból ott vagy busszal 24 órán belül, ha meg jóval előre megrendeled a repülőjegyet aprópénz és 2 óra utazás.
Kiveszel egy olcsó szobát alap ellátással valami apartmanban, elnézelődsz pár napot azt hazajössz. Ez ma már nem távolság. -
#94997 Istenem jussak már el egyszer Londonba... -
Interstate 95 #94996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#94995 az munka:DDD nekem a szigetelogumik szoktak ilyen tepozar-hangot kiadni neha.. fosok egyszer elengedi a ragasztas es egybe kijon az egesz :D -
#94994 -
Borg #94993 Faterom ugyanígy járt, E46 320d BMW :D
Új kilincs 17e Ft... -
kemény az orosz tél.. :D -
Interstate 95 #94991 -