Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit kotorászik a neten aztán pár nap múlva jön csomagban
egyedül a wankelre volt egy külön képzés azt tudom,csak az a mazdás szervíz javíthatta ahol volt legalább egy vizsgázott szerelõ
egy dugattyús motort bárki szétkap és össze is rak,én is szedtem már szét olyan hajómotort aminél csak lestem
a legutolsó meglepetésem egy choi-nori volt,mûanyag vezérmûtengellyel<#wow2>#wow2><#vigyor>#vigyor>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
vagy elsõlámpát, ha fogok egy fácánt?
ilyenre gondoltam
vagy nekem kell bejárni Tolnát-Baranyát
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bohóckodnak a filmen simogatják meg nyomják hogy egy elem hány ezer euró meg hány ezer munkaóra fele sem igaz
különleges-hiperszuper-faszombaszom -unalmas süket duma,végig sem bírom nézni
everything's better with music
Nem kell ajánlani hogy vezessek, tudom én is, de kuplung cserét se szeretnék a közeljövõben, de akkor valószínû inkább hanyagolom ezt, mert kanyarképessége sokkal jobb így, meg nem is kapartatásra való
www.gtr-masters.hu
megjegyzem azt ajánlom ne vezess állat módjára....
Van egy új 1.3-as Suzuki Swiftem.
Lecseréltem a gumikat 15-ös nyári Bridgestone sportgumikra, azóta azt tapasztaltam, hogy 0 ról elrajtolva nem tudja elkapartatni a kerekeket, sokkal nagyobb fordulat kell hozzá, sõt inkább kicsit megcsúszik a kuplung, minthogy elforgassa.
Eddig a téli gumikat nagyon tudta forgatni.
Direktszûrõrõl mi a véleményetek? használ valaki ilyet? Gondolom nem sok lóerõt ad, de lehet rugalmasabb lenne tõle a motor, Chiptuningot meg nem merem beletenni.
Mit ajánlotok?
www.gtr-masters.hu
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egészen szelíd, 350Z-s eleje lett, a tekintete nem olyan kígyós mint azelõtt...viszont a csúnyától is távol áll. <#smile>#smile>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
:) Semmi okosság :P
hihetetlen komoly a ket 911 turbo cabrio ahogy szinte hang nelkul suvitenek kegyetlen tempoban
respect to the man in the ice cream van
Fogták a régi SL kaszniját, és ráhúzták a jelenlegi (CLS-el elindított) formaterv stílusjegyeit és kb ennyi. Olyan fura, erõltetett az egész.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
1. Toyota Auris/Corolla 1 020 000 db,
2. Hyundai Elantra 1 010 000,
3. Wuling Sunshine 943 000,
4. Ford Focus 919 000,
5. Kia Rio 815 000,
6. Ford Fiesta 781 000,
7. VW Jetta 745 000,
8. Toyota Camry 726 000,
9. Chevrolet Cruze 691 000,
10. VW Golf 641 000
cikk