101020
.
-
Interstate 95 #95269
-
-
#95267 Nem kérdés,hogy kéne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az Audi
Szépségről meg kár vitázni... -
Susarc #95266 valami Bosnyák vagy Örmény vagy hasonló:P -
Interstate 95 #95265 Ez a csávó a videódban egy állat. No comment. A rendszám valós hogy nincs kitakarva ? -
#95264 Inkább NeedForPolice.com -
Susarc #95263 ezeket viszont nagyon felpofoznám! Épp pénteken ütköztem majdnem frontálisan melóba menet néhány centin múlt csak,mert egy faszkalap diszkós kis geci /sry/ 100-al előzte a kocsisort a keresztúri úton! leiizadtam,hogy ne legyen csatt! Sajnos a mögöttem jövőt is majdnem telibeverte oldalról ,mert nekünk jobbra az út mellett menekült....a mögöttem jövő,hogy ne kapják oldalba sajnos belémcsúszott kb 15-20-al.....hivtunk rendőrt,rendszám megvan és a mögöttem ülő srácok a helyi gyúróterem tulajdonosai úgyhogy még néhény pofon is kilessz osztva a gyereknek a tárgyalás után azt boritékolhatja!:D
-
Susarc #95262 nekem is van audi ami tetszik,de ezek az újak labdába nem rughatnak design viszonylatában egy mostani Bömössel....egyzserűen nem egy kategória! -
#95261 Ilyen viszonylatban az Audinak nem lenne túl sok esélye a pénztárcámért :)) -
Interstate 95 #95260 Ehhez képest esztétikailag sehol sincs az az Audi. Persze ha a versenybe bevesszük a Mercedest, akkor az Audi is szép lesz. -
Susarc #95259 ez állva ugrik! -
Susarc #95258 -
Susarc #95257 sry,de amint megkapnám adnám el:D -
#95256 Egyáltalán nem csicsás, szerintem. Nagyon visszafogott az optika rajta, és ez jó! -
#95255 Szerintem meg pont hogy a sima az unalmas, ez meg jól néz ki :D -
#95254 Szerintem a nem RS szebb. ^^
Ez csicsafos. -
#95253 Elég masszívan kéne. Legszebb prémium 4ajtós manapság, szerintem. Kívül-belül. -
#95252 A tekintete elég meggyőzően "húzz előlem vagy letollak" így okozhat izgalmat a visszapillantóban... Bármilyen más nézetből Audisan kimérten unalmas de szép. -
Interstate 95 #95251 Ugyan olyan mint a többi, csak a hátsóját egyre-egyre jobban elbaszták. Az Audi az én szememben élen jár abban, amit a #95221 -ben leírtam. -
Interstate 95 #95250 A klasszikus arab verzióban nem is fogsz hallani ilyesmit, mert az inkább azzal foglalkozik hogyan ölik egymást a kavicsrugdosók.
Viszont az Al Jazeera English egy szinten van akár a BBC, akár a CNN, akár más nagyobb médiával. Többek között a politikai hírek miatt szeretem nézni az adását, mert kicsit más szemszögből mondja el a dolgokat mint a nagy nyugati médiák. Lényeg a lényeg az angol adás az worldwide. -
#95249 Erre ránézel és azt mondod semmi izgalom nincs benne... asszem nincs értelme vitatkoznunk :D
-
Susarc #95248 nem ilyen hireket szoktam meg tőlük.....DEtroit- USA autógyártás fellegvár és Al JAzeera nekem baszottnagy kontraszt:P -
Interstate 95 #95247 Mi a problémád vele ? Nem értem a reakciód. -
Susarc #95246 Al Jazeera!! LOLOL -
Interstate 95 #95245 -
Susarc #95244 hát ez megint olyan semmilyen lett...:S randa és semmi izgalom nincs benne! -
#95243 Kéne. -
#95242 Aztaqrva...
Audi RS7 -
Interstate 95 #95241 Na akkor kezdjük elölről...
-
Interstate 95 #95240 -
Interstate 95 #95239 Így ebben a színben, úgy ahogy van el is fogadnám. Még fóliát se kéne vegyek az üvegre. -
#95238 Ha már azon kell gondolkozni,hogy más színben és más nézetből talán jól néz ki az már régen rossz.
Azért dolgoznak rajta évekig,hogy minden részlete tökéletes legyen.
-
Susarc #95237 kéne egy ilyen!:P
-
Interstate 95 #95236 Jogos, hagyományos kialakításban sokkal szebb lenne. De majd egy-két hasonló gondolkodású tuning cég tesz majd az ügyben. -
Interstate 95 #95235 Lehet hogy a piros szín volt csalóka, de így már jelentős a javulás. Persze az elején lehetett volna még csiszolni, de a hátulja kompenzál. A hátulja olyan mint ahogyan egy amerikai autó ki kell nézzen, hasonlítanak a lámpák a Camaro -éhoz, de próbál közelíteni az előd Corvette -éhez.
Ha pénzem lenne és mindenképp ilyen autóra esne a választásom, fizetnék a gyárnak hogy az elejét alakítsák ízlésemre, az az legyen összhangban a hátsó rész hangulatvilágával és perfect. -
#95234 Az. :) Itt az új Corvette @ Vezess.hu -
T O M #95233 7 sebességes kézi váltó? -
Susarc #95232 ki is basznám aki ilyen szint talált ki a bemutatóra nomeg a fótóst is:D -
Susarc #95231 *d -
Susarc #95230 nah minjárt más a baba fekvése!!