Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Audi TT coupe 1.8 benzines autóba vettem 5w-30 as olajat (kutas javasolta), de utána néztem meg, hogy a dobozra viszont az volt odaírva, hogy gasoline és diesel ekre is használható, ez nem befolyásol semmit? Full szintetikus egyébként.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem bejön ez az egyszerûség, európai kivitelben nem nagyon láttam még szép "dobozt", talán a Volvók közt de azok meg Ford koppintások, esetleg a Japánok közt van még egy-kettõ ami elviselhetõ, de igazán szépeket a muscle fogalom alatt találok. Szóval ennyit a dobozról mint design, ezek a "gyufásdobozok" a történelem tiszteletet parancsoló darabjai (márkái, típusai), valakinek tetszik, valakinek nem, ez így van rendjén. <#vigyor0>#vigyor0>
Sokkal inkább elfogadnám az új XJ-t, mint bármilyen audit vagy bmw-t, mercit, stb...
De õk csak tulajdonosok gondolom,saját fejlesztés minden vagy nem?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Budapesten létesített mûszaki szolgáltató központba német nyelven beszélõ Gépjármûtechnikai tanácsadó szakembereket keresek az említett nyelveken történõ kapcsolattartásra, személyautókkal és alkatrészekkel kapcsolatos mûszaki tanácsadásra telefonon és e-mailen keresztül.
A folyékony német nyelvtudás elengedhetetlen. Ha érdekel valakit, itt találja a részletes leírást:
http://kcnhu.jobseu.recruitadvantage.com/job/job_details.cfm?id=317549&from=sg
Jelentkezni online, vagy e-mailen keresztül: [email protected]
Üdv,
Kelly
http://racing-events.blogspot.com/
Charade GTti
A közútkezelõ oldalát néztem, régebben volt erre mód (volt egy ilyen menüpont), ma már nincs... :S
Akkor lehet megpróbálkozunk valamilyen módon az önkormányzatnál. Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az utak kezelésének a többsége viszont az önkormányzatokhoz tartozik.
A közútkezelõnek vagy az önkormányzatnak kellene jelezni szerintem.
Hello.
Tudom, nem teljesen idevág a téma, de mégis bepróbálkozom, bízva abban, hogy ezt a topikot nagyon sok ember olvassa - meg azért valahol mégis az autóval, a közlekedéssel kapcsolatos a kérdésem.
Vagy 2 hónapja felújítás volt, így kitettek egy 30-as táblát egy közel 1 km-es, teljesen egyenes és belátható útszakaszra. Semmi gond nem is volt vele, míg dolgoztak. De már 2 hónapja elmentek, de a tábla maradt (ugye nem csak a 30-as sebességkorlát, hanem a munkálatot jelzõ tábla is).
Nincs valami mód ennek a bejelentésére, hogy elvigyék onnan?
Egyébként falun belül van, de néztem a gyorshajtói táblázatot, ha valakit elkapnak 50-nel, 60e-t kell fizetni... és szoktak mérni ezen a szakaszon... :S
Köszi elõre is. Üdv. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)