Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hát, de nem?
robotnyk
ha nem golf szerepel a történetedben, akkor helyeselnének, de hát a fócvágen az fócvágen
Kata
No lám. Már beképzelt is lettem? De jó nekem! Még van valami, ó ti szerény, kedves és okos emberek, vagy itt lezárhatom a fikalistámat?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Másrészrõl nem azért tettem be az aláírásba, mert ettõl engem sajnálni fognak. Látod, hogy téged is zavar, pedig te mondtad. Egy olyan téma kapcsán, amihez köze nem volt. Még "megvilágítási" célból sem. Ez igenis, mondjuk ki, személyeskedés volt. Ennyi. Emiatt nem kell sajnálni engem senkinek. Az ember meg vállalja a tetteit, és szavait, ugyebár, bár ágálásod ezt részedrõl megkérdõjelezi.
Te és kedves társaid is teljesen kiszámíthatók vagytok. Leírtam egy személyes tapasztalatokon alapuló véleményt és egy konkrét sztorit is mellé, hogy ne legyen légbe kiáltott szó - a sok itt elhangzott véleménnyel ellentétben. Már mikor megnyomtam a "mehet" gombot, éreztem, hogy na, most jönnek a mûokosok, és jól leoltanak, meg majd fikáznak, személyeskednek. És lõn, és boldogság vala az mennyekben.
Kár, hogy a lottó ötös sosem jön be ennyire...

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
<#vigyor>
amúgy egyrészt már rég elvesztettem a fonalat, másrészt meg annyira azért nincs sok szabadidõm, hogy ennyit foglalkozzak a fócvágennel...
"Abbahagynák végre a hormon pocsékolást!?"
I.C.ram
Inkább nem, mert csak újabb vita lenne belõle.

Egyrészt nincs abban semmi baj, ha itt "udvarolnak", de az már kicsit gáz, ha ettõl kicsit beképzelt lesz az illetõ 😞
DanielT
Ne privátban gyerekek!😊 Vagy legalább másolatot küldjetek! 😊
Kata
Már fifike megtette, válaszoltam is neki. Majd megbeszélitek...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Bocsánat, elfelejtettem, hogy ti tévedhetetlen istenek vagytok, és nekem pokolra kell kerülnöm minden tévedésemért. Mert ha valami személyes tapasztalatom van, akkor az hülyeség, meg én is hülye vagyok, és akkor tovább folytatjuk a díszítõsort, hogy xar modell, buta liba, tipikus nõ, stb. Mert más beszólhat és sértegethet engem, de én hogy merészelek visszaszólni! Fú!
Én kérek elnézést.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Írtam privátot Kata.
fifi
már megtettem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Szegények. Így semmibe nézed az õ próbálkozásaikat 😊
I.C.ram
Mondok én neveket. Ha akarod privátban leírom. Nem akarom, hogy nekem essenek megint. 😊
fifi
Ugye-ugye pont errõl beszélek

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ne is fejtsd ki többet, megtetted már eddig is vagy hétszer. Én már az elején megmondtam hogy nem akartalak megsérteni, az elsõ hozzászólásom kifejezetten szolid volt, a másodikban elõre és utólag is szóltam hogy nem sértés a kifejezés, de nem fogalmazhattam másképp a lényeg miatt. Értelmes ember levette volna a lényeget, te viszont csak durrogni tudsz. Emlegetheted ezerszer is hogy autószerelõ az apád, attól nem tûnsz okosabbnak, de elég egyszer elárulni hogy nem vagy tisztában a nyomatékkal, az sokkal többet mesél.
Egyébként okos dolog beletenni az aláírásodba (persze szépen kiragadva és így teljesen megváltoztatva a lényegét), de gondolom nem azért tetted mert annyira tetszik. Így most mindenki sajnálkozni fog, meg vígasztal, hogy téged mennyire megsértett valami bunkó. Abszolút kiszámítható vagy, felkapod a vizet így aztán senki se merjen neked ellentmondani, had ne folytassam. Röviden tipikus nõ (aki ugye azt képzeli magáról hogy õ minden más de nem tipikus.😊.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kata
Mondj neveket, ne a levegõbe beszélj. Még mindig csak kertelsz.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mellesleg valóban nem tudom. Mert semmi csillaglehozást és ajnározást nem láttam sem itt, sem a fórumon máshol. Egyszer kaptam valóban elismerõ szavakat egy illetõtõl, azt is privátban, és a két diplomámért, nem a húúúdemenõségemért.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Hát figyelj. CSak itt ebben a topikban elég magas a számuk.
Kata
Csak kérném, hogy konkretizáld, ne ilyen elterülõs legyen a dolog, mint furulyaszó az alföldön.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
na ez most már OFF netovábbja. Ne mondd már hogy nem tudod, annál azért te rafináltabb vagy!

<õ nem tartozik bele>

Kata
Ki az a mindenki?

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
1 ideje csak direkt nem írtam a fórumra, nehogy megint azt monjad Kata miattam megy a flém mindenhol....<#zavart2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
Nem kapsz ajnározást??? Itt legyeskedik mindenki, lehozzák a csillagokat mert te vagy a modell, a Kata, és húúúúdemenõ...
<#duhos2>

Punker
flém-et kéretik mellõzni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Á nem akartál. Persze. Én meg virágmintás tapéta vagyok a nappaliban.
Az a helyzet, hogy egyikõtök sem "ellenvéleménnyel" jött, hanem letámadással fikázással. Ami aztán párosult némi személyeskedéssel is, mert úgy az igazi. Igen, könnyû ezzel a "tipikus nõ"-vel lerendezni a dolgot, mert ez olyan kényelmes megoldás. Azért annyira láma nem vagyok az autókhoz - mint mondottam apám autószerelõ, és elég sokat kellett segítenem neki, nyakig az olajban... De hagyjuk.
Már kifejtettem, mi dühített fel, de úgy látszik a csöpp agyatokig nem akaródzik eljutni. Még egyszer meg nem fogom kifejteni, mert minek, ha elsõre sem fogtátok fel?
Másrészrõl nem igazán kapok ajnározást az SG-n, bármennyire is ez a kényszerképzeted. Az emberek többsége olyan, mint te: csak beszólni, fikázni szeret az olyannak, mint én.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Én nem fogok neked köszönni, ha eljön az az idõ amikor te NEM laikus leszel a modellkedésben... 😄

No látom csak sikerült mindenkit magamra haragítani.😊 No nézzük sorba:
Úgy általában: sokadszorra ismétlem meg, nem akarom isteníteni a Golfot, de én legalább tapasztalatból tudok beszélni róla. Nehogy már én legyek a bunkó mert nem egyezik a véleményem/tapasztalatom azokéval akik kétszer ültek már benne.
DJ Bee18: Én közel sem fikáztam annyit más autókat mint te az I-est, csúnyán be is buktál vele, mégis még mindig lovagolsz a témán. Lehet hogy neked kellett volna hamarabb leállni? De tudod mit: mivel te az utóbbi pár évben sokat vezettél, ezért kapsz tõlem egy Golf-szakértõ érmet (hogy x autó vezetésének mi köze Y-Z autók felépítéséhez arra majd kitalálunk valami okos magyarázatot), és mostantól bólogatok még ha azt találnád is mondani hogy nem is létezik pl. német autóipar.
Kit-Kat: te biztosan nagyon sok ferrarit láttál, és ez tényleg elég is ahhoz hogy megállaptsd a vevõkörét. Sejtettem hogy ugrani fogsz amilyen egysíkú a gondolkozásmódod, de nem azt mondtam hogy minden ferraris ilyen, van köztük bõven igazi rajongó is biztos.
DanielT: Az angol sportkocsikat azért említettem példának mert ebben a kategóriában nem nagyon van más. A Japán/amerikai autókat lenézik ebben a kategóriában(és nincs is igazán ilyen drága autójuk), a Lamborghini ugyanakkora divatmárka mint a Ferrari, a németek még csak alulról súrolgatják a piacot, akkor mégis mi marad? Én személy szerint sok pénzzel és márkahûség nélkül biztosan valami Astont vagy hasonlót választanék egy divatmárka helyett. De azoknak sem vagyok a rajongója.
Kata: Most mit mondjak? Nem akartam sehol sértõ lenni, és azt hiszem hogy a vitánkban te mentél (sokkal) messzebb a sértegetésben. Persze szépen burkoltan, legalább gerinced lett volna. Eddig azt hittem hogy nem vagy tipikus nõ, de tévedtem. Ha valaki ellenvéleménnyel jön akkor azonnal személyes támadásnak veszed. Igazad van, laikus vagyok a szakmádat illetõen, de abból kiindulva pl. amit itt nemrég elõadtál a nyomatékkal kapcsolatban, te is laikus vagy az autótechnika terén, a különbség az hogy én nem írogatok a modellek fórumába. Az meg külön tetszik hogy durrogsz 4-5 hozzászóláson keresztül (sõt még az aláírásodba is bekerült, ezetszerint elég nagyot talált) ahelyett hogy valami minimálissal is cáfolni tudnád amin dühöngsz.😊 Nem lehet hogy megártott kicsit az ajnározás amit itt kapsz az SG-n? Na most már szándékosan sértõre vettem és is, amitõl a mondanivalója még megmarad.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

igaz, de ugyanez, csak feketében: ==>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Kata
Hát nem ott laksz? :o

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
en most mennyire kesz vagyok..azert keltem fel mert valami zorgott.. most hallom hogy megenn zorog valami. es a felettunk lakotol jon.. mintha 1 cm es lenne a padlo .. de valami fembol vagy nemtom mibol. es o egy kis cerkat ejtene le es kergetne. es ezt allandoan baze.. fakk.. mindjart felmegyek es beleallitom a hataba akarmiislegyen az
CSOCSO
ne is.. de a xaros boxeralsoit felvehetned..😊)))))))))))
CSOCSO
nah.. most mehetek mijamiba... picsaba....

😊)
CSOCSO
most mivan?😊 cvd alneven?😊
Kata
Á, most jut eszembe a Collins ave... Na, megyek letetoválom priviben az elképzelésem, ahogy ígértem.

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
alairas roxx... 😊)
CSOCSO
LOLLER😊
CSOCSO
mindenki parasztferrarozik meg parasztporsche... de sokaknak meg olyanjuk sincs...
en szeretnek egy parasztCindyt... 😊 (tudom szeretsz) viszont egy kicsit jobban szeretnek ParasztEvaMendest... 😊) (remelem most nevetsz😊
CSOCSO
c merci.. haaat nekem annyira nem jon be.. es amugy is eleg alsokategoria a mercinel
Kata
Á, én csak parasztCindyCrawford vagyok, ne add már ennyire le. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Végülis ja. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
A 3-as pont utolsó részéhez: Van néhány oda nem adott fehérnemû itt a fiókomban, megmutatnád hogy állna a barátnõmön? <#finom>
I.C.ram
Hát kb. ilyen, amit itt cisnáltok
Kata
<#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Te mindidg eggyel többször hülye vagy! bibibe! nyertem!
Kata
Á, titeket nem lehet túlszárnyalni semmiben. Nem is kísérletezek vele.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Azért biztos vagyok benne hogy menni fog.

I.C.ram
lolka ez az egész 😄
Kata
Jah, én... Azért innen néhányótokat elég nehéz lenne kenterbe verni...

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Te elképesztõen sötét vagy...