Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Te és kedves társaid is teljesen kiszámíthatók vagytok. Leírtam egy személyes tapasztalatokon alapuló véleményt és egy konkrét sztorit is mellé, hogy ne legyen légbe kiáltott szó - a sok itt elhangzott véleménnyel ellentétben. Már mikor megnyomtam a "mehet" gombot, éreztem, hogy na, most jönnek a mûokosok, és jól leoltanak, meg majd fikáznak, személyeskednek. És lõn, és boldogság vala az mennyekben.
Kár, hogy a lottó ötös sosem jön be ennyire...
[/cserf][/fülünyúl]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amúgy egyrészt már rég elvesztettem a fonalat, másrészt meg annyira azért nincs sok szabadidõm, hogy ennyit foglalkozzak a fócvágennel...
"Abbahagynák végre a hormon pocsékolást!?"
Egyrészt nincs abban semmi baj, ha itt "udvarolnak", de az már kicsit gáz, ha ettõl kicsit beképzelt lesz az illetõ 😞
Én kérek elnézést.
[/cserf][/fülünyúl]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként okos dolog beletenni az aláírásodba (persze szépen kiragadva és így teljesen megváltoztatva a lényegét), de gondolom nem azért tetted mert annyira tetszik. Így most mindenki sajnálkozni fog, meg vígasztal, hogy téged mennyire megsértett valami bunkó. Abszolút kiszámítható vagy, felkapod a vizet így aztán senki se merjen neked ellentmondani, had ne folytassam. Röviden tipikus nõ (aki ugye azt képzeli magáról hogy õ minden más de nem tipikus.😊.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
<õ nem tartozik bele>õ nem tartozik bele>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#duhos2>#duhos2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az a helyzet, hogy egyikõtök sem "ellenvéleménnyel" jött, hanem letámadással fikázással. Ami aztán párosult némi személyeskedéssel is, mert úgy az igazi. Igen, könnyû ezzel a "tipikus nõ"-vel lerendezni a dolgot, mert ez olyan kényelmes megoldás. Azért annyira láma nem vagyok az autókhoz - mint mondottam apám autószerelõ, és elég sokat kellett segítenem neki, nyakig az olajban... De hagyjuk.
Már kifejtettem, mi dühített fel, de úgy látszik a csöpp agyatokig nem akaródzik eljutni. Még egyszer meg nem fogom kifejteni, mert minek, ha elsõre sem fogtátok fel?
Másrészrõl nem igazán kapok ajnározást az SG-n, bármennyire is ez a kényszerképzeted. Az emberek többsége olyan, mint te: csak beszólni, fikázni szeret az olyannak, mint én.
[/cserf][/fülünyúl]
Úgy általában: sokadszorra ismétlem meg, nem akarom isteníteni a Golfot, de én legalább tapasztalatból tudok beszélni róla. Nehogy már én legyek a bunkó mert nem egyezik a véleményem/tapasztalatom azokéval akik kétszer ültek már benne.
DJ Bee18: Én közel sem fikáztam annyit más autókat mint te az I-est, csúnyán be is buktál vele, mégis még mindig lovagolsz a témán. Lehet hogy neked kellett volna hamarabb leállni? De tudod mit: mivel te az utóbbi pár évben sokat vezettél, ezért kapsz tõlem egy Golf-szakértõ érmet (hogy x autó vezetésének mi köze Y-Z autók felépítéséhez arra majd kitalálunk valami okos magyarázatot), és mostantól bólogatok még ha azt találnád is mondani hogy nem is létezik pl. német autóipar.
Kit-Kat: te biztosan nagyon sok ferrarit láttál, és ez tényleg elég is ahhoz hogy megállaptsd a vevõkörét. Sejtettem hogy ugrani fogsz amilyen egysíkú a gondolkozásmódod, de nem azt mondtam hogy minden ferraris ilyen, van köztük bõven igazi rajongó is biztos.
DanielT: Az angol sportkocsikat azért említettem példának mert ebben a kategóriában nem nagyon van más. A Japán/amerikai autókat lenézik ebben a kategóriában(és nincs is igazán ilyen drága autójuk), a Lamborghini ugyanakkora divatmárka mint a Ferrari, a németek még csak alulról súrolgatják a piacot, akkor mégis mi marad? Én személy szerint sok pénzzel és márkahûség nélkül biztosan valami Astont vagy hasonlót választanék egy divatmárka helyett. De azoknak sem vagyok a rajongója.
Kata: Most mit mondjak? Nem akartam sehol sértõ lenni, és azt hiszem hogy a vitánkban te mentél (sokkal) messzebb a sértegetésben. Persze szépen burkoltan, legalább gerinced lett volna. Eddig azt hittem hogy nem vagy tipikus nõ, de tévedtem. Ha valaki ellenvéleménnyel jön akkor azonnal személyes támadásnak veszed. Igazad van, laikus vagyok a szakmádat illetõen, de abból kiindulva pl. amit itt nemrég elõadtál a nyomatékkal kapcsolatban, te is laikus vagy az autótechnika terén, a különbség az hogy én nem írogatok a modellek fórumába. Az meg külön tetszik hogy durrogsz 4-5 hozzászóláson keresztül (sõt még az aláírásodba is bekerült, ezetszerint elég nagyot talált) ahelyett hogy valami minimálissal is cáfolni tudnád amin dühöngsz.😊 Nem lehet hogy megártott kicsit az ajnározás amit itt kapsz az SG-n? Na most már szándékosan sértõre vettem és is, amitõl a mondanivalója még megmarad.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
[/cserf][/fülünyúl]
en szeretnek egy parasztCindyt... 😊 (tudom szeretsz) viszont egy kicsit jobban szeretnek ParasztEvaMendest... 😊) (remelem most nevetsz😊