Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Jól tette. Te vagy bunkó. Tudod jól...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kata
Érdekes, én ezt pont fordítva látom, mert már elköszöntem vala, és még mindig mozgatjátok a témát... Sry.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
valahogy ebbe én képzelem bele magam<#rolleyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Speciel most általánosságban írtam. Elhiszem hogy többször találkoztál vele, azt is hogy okos, szép, és szereti az állatokat, de amit most levert az akkor sem volt szép.
A ma estétõl függetlenül, általánosságban nézve meg téged sem ismerlek személyesen, miért higgyek neked jobban mint a személyes tapasztalataimnak?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kata
Elég nagyot csalódtam itt pár emberben most...
Elmés dolog, ha valaki személyeskedik és fikáz, és mikor ezt sérelmezi az illetõ, és visszaszól, akkor a végére még õ lesz a hunyó, hogy hogy merte. És a végén õt hozzák ki minden vita kezdeményezõjének. Ez itt a LOL, nem a Golf.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Na errõl beszélek. Lecsengett a dolog. De neked még most , még utoljára, megegyet mindenképpen be kell szólnod. Mert nehogy már ne tiéd legyen az utolsó szó...
Tudod nagyrészt hol vannak ilyen emberek? Az ált. iskola spec. alsós tagozatiaban...

No comment...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kata
Nem látod, mekkora oltári lenézés megy itt?

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
meg én is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Ne tetézd Jóska, mert mindjárt azt is kihozzák, hogy szar alak vagyok...

[/cserf][/fülünyúl]

GregSB
Dzsini üzenetét kivéve sztem az utolsó 100 kommentet törölni lehetne 😄

fifi
Azt hiszem párkapcsolatok terén enyhén messzebre jutottam mint te, de azért köszi a felvilágosítást...

fifi
Ettõl függetlenül áll a 29098-as...

[Walaki]D`Lair
LOL ember kapjál már észhez, mondom hogy már többször találkoztunk...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A te korodban még elég egy jól kinézõ nõ, és mindent elnézel a mögötte lévõ embernek. És a te korodban lévõ nõ számít is erre, ezért hidegzuhanyként éri ha nem azt kapja amire számít. De ez majd megváltozik ha felnõ az ember.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
Nincs...<#whatever>

Kata
Barátnõd meg maj jól nyakonvág! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Hupsz ezt nem Katának...😄DDDD

[Walaki]D`Lair
Egyébként is mivan abban, ha egy kölök úgymond "flörtöl" -nagyon idézõjelben!!!- egy jó kinézetû nõvel? Ha ti bebuzultatok, akkor OK, nem szólok bele, de nekem had szabadjon már....

fifi
Te meg már NE vigyázz, mert minden éppeszûnek megvan a véleménye...Biztos rólam is csak az engem nem érdekel...

Kata
Vigyázz mit beszélsz! Mert azt fogják mondani, hogy nyalizol nekem, meg lehozod a csillagokat is, sötöbö. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Ezt akartam hallani...

fifi
Oké József...Neked van igazad...

[Walaki]D`Lair
1. Én már találkoztam vele, és a ÉN SZEMÉLYES TAPASZTALATOM ALAPJÁN jóarcnak tartom Katát...nem azért mert hõ õ a modell
2. Kurvára nincs igazatok...

Kit--Kat
nekem elég az amit a fényképes topicba kapok Katustól, meg a hátvédjétõl Rómeó Józseftõl😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amit én mint szükséges kifejezést említettem, sûrû "nem félreérteni" jelzõk közé ágyazva, beleolvadva a mondanivalóba. Nem kétlem hogy ez az alapja az egésznek, de te voltál az aki elkezdte a hisztizést. Mert ha nem tetszik akkor leírhattad volna egyetlen hozzászólásban hogy nem kellett volna, sõt még egy "bunkó" is belefért volna. De nem, arra jöttem a géphez hogy 3-4 hozzászólásonként engen fikázol. Na itt kezdted te szépen kihangsúlyozni a te szerepedet a téma rovására, habár talán észre se vetted. Amit mondjuk kétlek, nem vagy te olyan buta.😊

Kata
Na, én leléptem innen. Aki akar, priviben megtalál...

Csá.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Fú! Mit képzelsz? Autós topikba autós képet linkelni! 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Kata
És igen, akármennyire is mondtad, hogy nem sértésnek szánod, igenis az volt. Qrvára személyeskedõ és sértõ számomra. Ez is csak azért van, mert tipikus nõ vagyok. Úgyhogy ez alapján szóltam vissza, ha eddig nem lett volna egyértelmû és világos.

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini

(elnézést a közbeszólásért)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
Pont az említett dolog miatt szoktam beszólogatni én is neked. Csakhogy ne csak kapjak, adjak is. Mert ugye adni jó dolog. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
nyissunk már egy külön topikot ennek az egész flémnek!

Kit--Kat
jó haggyuk már ezt a kamu dumát, hogy én szólogatok be neked<#szomoru2>

robotnyk
legalábbis a leves elõtt semmiképp 😊
Kata
Nyugodtan eljöhetsz, egyikünk sem eszik embert.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Már elnézést, pázze, hogy nyomatékosítsak kötõszóval, pont te kezdted el, hogy rólam szóljon a téma, mégpedig pontosan a parasztcindycrawfordos példáddal. LOL!

Hogy egyeseknek mennyire qrva rossz a memóriája... ehh... Szedd a Kavintont, mint más a vitamint.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Nyugodj meg hogy simán megmondanám, pont nem én vagyok az aki csak monitor elõtt oszt, de ezért nem fogok felfáradni Pestre... Majd ha a Rammstein jön.

Ja és öcsém Golfjával megyünk... 😄

DanielT
Csináljatok millió fényképet a talin! 😊 Meg kell néznem, hogy oda merjek -e merészkedni 😛PPPP
fifi
Hátö az egész a fos-rozsdaboglya-hulladék Golfból indult. Abban ilyen szinten sosem fogok neked igazat adni. A többi a saját kreténségünk mûve. Mindkét oldalról...

Ha jól értem az van hogy hiába akarok békülni és értelmesen lerendezni, te még nem fejezted be, és ne mondjam meg hogy mi legyen? Még mindig a nõ beszél belõled az ész helyett.😊 Mindeközben elérted hogy a téma már régesrég nem az autókról szól hanem rólad (pedig próbáltam visszakanyarodni az elejére hihetetlen kitartással) meg hogy mennyire megsértettek nõi mivoltodban. Figyelem férfitársaim, pokolian ügyes!😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Kár hogy hamarosan szétcsapnak közöttünk, én olyan jól szórakozom!!!

<#taps><#taps><#taps>

Kata
Már nem tudok mit lereagálni, gyõzött a birka-szindróma: többen vagytok, azaz nektek van igazatok. Én már itt hiába tépném a számat. Eddig is hiába tettem. De beletörõdõ típus vagyok. Úgyhogy most felállok, megköszönöm a kedves társaságot, és mosolyogva távozom másik topikba.

[/cserf][/fülünyúl]

A "ParasztCindyCrawford"-ban a paraszt sértõ. Nem hagyhattam ki, mert az egész a "Parasztferrari"-ra volt hasonlat. Írhattam volt "õstermelõCindyCrawford"-ot is, de ha konkrétan se fogod fel akkor hmi lett volna akkor? És már ott többször leírtam hogy nem sértésnek szánom, de nem használhatok mást.
"most jönnek a mûokosok" - Láttam Fater összetört Golfját a mezõn, rá pár nappal ketten bontottuk szét, szaltóztam már másik Golffal, mi kell még hogy ne legyek mûmájer? Vagy ez már sok is? Hisz te egy kis koccanás alapján nem tartod magad annak...
"és jól leoltanak, meg majd fikáznak" - hol is van ez a 28892-ben?
"személyeskednek" - ezt is idézhetnéd ha már elõkeresed.

fifi
Látod-látod ez a reakciók... Mondott õ bármi ilyet?

Kata
Jól van, igazad van, ügyes vagy, okos vagy, szép vagy, kedves vagy, szerény vagy. <#worship><#worship><#worship>
Meghajlok nagyságod elõtt, engedélyt kérek meghunyászkodásra, és lehajtott fõvel való elporoszkálásra a topikból.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Általában én kezdem. LOL.

Most is leírtam itt normálisan a véleményem, és mi volt az elsõ? Nekiálltatok fikázni. Én kezdtem, persze... LOL, pázze!

Nem ismered az elõzményét, de anno KitKat eléggé próbáld emberkedni, arcoskodni velem: beszólógatott, ilyesmi. Ha tud normálisan szólni, én sem szólok neki vissza.

De úgy látszik, amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kisökörnek...

[/cserf][/fülünyúl]

Na kezdünk nagyon mélyre süllyedni.😞 Sok valótlan dolgot írsz, amik alapját nekem tulajdonítod, talán félreértettél engem:
- xar modell, buta liba, tipikus nõ: egyetlen szóval sem állítottam ilyet. Sõt az egész modellkedést csak azért hoztam szóba mert téged érint, de mégcsak nem is élesben csak egy hasonlat hátterének. Mindeközben egyetlen egy szóval sem utaltam arra hogy a fent említett dolgok közül valamelyik is rád illene, ezt már csak te költötted hozzá minden alap nélkül. A "tipikus nõ" dolgot vállalom, de nyilvánvalóan most is úgy viselkedsz miközben eddig abban a hitben éltem hogy okosabb vagy ennél. Az egész példát azért mertem felhozni mert abban a hitben éltem hogy a mondanivalóját fogod nézni. De az nem az én hibám ha olyan dolgokat látsz amik nyilvánvalóan nincsennek ott.
Tévedhetetlenség: nem mondtam hogy én pl. tévedhetetlen vagyok. De sokszor leírtad tényként az érem egyik oldalát, és a teljes képhez a másik is kell. Persze ha kussoltam volna akkor most minden jó lenne és villoghatál az egyik felével.
Visszaszólás: Nem tûnt még fel hogy te vagy az aki visszaszól?😊 Te robbantottad ki az egész vitát, te írtál 5-6 választ egyetlen hozzászólásomra, te kezdtél el sértegetni engem, ezek után nem kellene elõjöni azzal hogy el vagy nyomva.😊
Szóval szívj egy kis friss levegõt, aztán rendezzük el nyugodtan a dolgot, mert ennek semmi értelme.

I.C.ram
Nem ez a baj.

Általában te kezded a sértegetést, ezt el kell ismerned. Szerencsétlen Kit-Kat-ra is úgy rászálltatok a sértegetéssel, mint hiéna az egy hetes dögre.
Kata
Priviben is leírtam, de ide is ideírom, ha már froclizod a kérdést:
Azért vagyok beképzelt, mert ha valaki beszól és sérteget, akkor nem hagyom annyiban és visszaszólok? Mert ha igen, akkor vállalom, beképzelt vagyok.

[/cserf][/fülünyúl]