Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Pláne, hogy csak kötözködik, fikáz beképzelt majomként. Mert mást nem tud. Ez meg nem szaktudás.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Cvd kollegánkat is besoroltam a "mûokos balfax" kategóriába (bocs Cvd, nem akarok sértõ lenni...), mert úgy magyaráz, mintha segghülye lennék a dolgokhoz, és csak ilyen "példákkal" való megvilágítással érteném meg. De úgy látszik, kapacitása csak a baxogatásig terjed, ezáltal automatikus besorolást nyert a fenti kategóriába. Mellesleg baromság, amit írt. De hát aki mondjuk egész életében kecskét dug, az ugye hogy tudna nyilatkozni a tehénrõl?...
Valamint:
1. Semmi köze a munkámnak az autókhoz. Ergo személyeskedésnek vettem a felhozott mûokosságot.
2. Mûokos példádon is látszik, hogy nullát, azaz SEMMIT nem konyítasz a munkámhoz. Olyanban meg ne akarj villantani, vagy okoskodni, amihez nem értesz.
3. Csak, hogy némi megvilágosodás is érjen: nem minden modell SZTÁR. Van sok olyan modell, aki nem a csapból folyik (á lá Görög Zita, stb.), hanem szépen csendben ott van a háttérben és dolgozik. DE. Õk mosolyognak vissza rád a plakátokról, magazinokból. Õk vannak a reklámokban, az üzletek kirakataiban látható plakátokon. A katalógusokban õk mutatják meg neked, melyik ruha hogy állna a barátnõdön. Csak épp nem nyomatják magukat a tévében, és nem sztárolják õket. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Nehéz úgy elfogadni a másik véleményét, hogy közben a másik nem fogadja el a te véleményed.
fifi
DE így van! Õ okos! És ne pofázz mert jön a Ferraris ügynök és szétzúzza az arcod az nagy szaktudásával...

Itt nekünk mától kussé a nevünk.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Ez nem így van. Nekem van ismerõsöm, akinek 4 autója van, és mégis egy régi w115-ös állólámpás dízel mergával jár, mert soha nincs vele semmibaj, és keveset is eszik.
fifi
Ja és most per pillanat van 3 azaz három/érted:drei/ kocsija... És egyik sem Golf 1. De most a másik oldalról egyszer az életben osztom Kata véleményét. Már múlthéten ért bennem a dolog, de mostmár biztos, hogy csak képeket nézegetni fogok jönni ide...

Jól meglesztek együtt, olstátok egymást a nagy okosságokkal. Sok szerencsét.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kata
Pedig nem mond hülyeséget a srác. A mai világ legnagyobb mozgatórugója a szex után az irigység.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Milyen vicces-tényfeltáró gyerek vagy te. Kapnál tõle olyan fülest...

Kata
Én meg speciel úgy tudom, hogy azért az a gúnyneve a golfnak, mert a sok suttyó azzal akar úgy virítani, mintha ferrarija lenne. Ennyi.

A téma meg qrvára nem érdekel, itt minden pöts csak leugatni tud a magas lóról. Ezt rühellem a mai társadalomban: senki nem képes elfogadni másik véleményét, sõt! a sajátját akarja ráerõszakolni, és belebeszélni az illetõbe, hogy õ segghülye...

Úgyhogy innentõl egy kiba betû nem érdekel, amit leírtok. Sorry. Majd a képeket nézegetem.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Bee18
Rájöttem. CVD szerintem egy kicsit kisebbségi érzéssel küzd, mert neki csak I-es Golfja volt, és utálja az új drága autókat, és azokat is, akik veszik. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kata
nem érdekel...

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Hogy ték? 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
csak nem AZ?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Milyen dolog?

I.C.ram
lol 😄 Bennem is felmerült a dolog 😄
Loál János
Ízirájder, Öcsém! <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DanielT
Ez a negyed kép valami zseniális, egyébként ha cabrió akkor rossz nem lehet, azt egész más szemmel kell nézni.
hi, van véleményetek az autómról??? Fekete Punto ELX Cabrio

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

DanielT
A Golfot, illetve az angol sportkocsikat illetõen is a múltban élsz.
Kit--Kat
áhá a Ferrait szóval a nyagy parasztfaszok veszik, mert csak arra jó, hogy villogjanak vele, és csak akkor megy ha 1 héten csak 1x használják, és az igazi minõségi sportkocsikat csak angliába készítenek......LOOOÁÁÁL<#idiota><#idiota><#idiota>
Látszik, hogy semmit nem tudsz róluk, istenítsd a golfokat, de olyan autókat ne oltsál amiket még nem is láttál életedben....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
nem rossz ez sem, de a kompakttal együtt úgy néz ki, mintha seggbeverték volna egy nagy szívlapáttal.
DanielT
Banyek, rájöttem, te egy plázapicsa vagy 😛 Mi lenne ha valami férfias autót néznél ki, mert ezek a ribiverdák hangyányit gázosak... 😄
Adi
Mennyibe kerül egy ilyen?? Nem tudsz vmi használtautós okoságot vagy akármi?
Mert én semmit sem találtam!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
<#eljen><#eljen><#eljen>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Golfot gyártanak még mehikóban.
Adi
Mercibõl meg ez tetszik!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

fifi
Nem "jónak hozza ki", csak érvel sok emberrel ellentétben itt, aki csak szar..., lassú...,rozsdás kifejezéseket ismeri...

Adi
Az digit klima!

Adi
flatcar.hu

DJ Bee18
Egyébként nem veszed észre, hogy te fikázod állandóan a többi autót. Mert mint mondtad Golfot hajtasz régen. Abból van a nagy tudásod (nem is firtattam soha), de a merciket meg Smartokat nem kell fikázni. A Golfot meg minden körülmény között jónak hozod ki. Ami nem biztos hogy nem igaz, csak ezért tûnik sokunknak istenítésnek.

DJ Bee18
Hogy futhatna belõlük ugyanannyi, mint láttad azt írtam hogy nem volt ugyan az az árkategória. VOLTTTTTT! És azért nem futhat annyi ma, mert te szavaiddal élve az a nagy büdös helyzet, hogy nem gyárthattak egy sokkal drágább autóból ugyanannyit. És úgy könnyû többnek lennie ha még ma is gyártják (ezt tõled tudtam meg most). Érted már, hogy nem autófüggõ jelen esetben a dolog. Mellesleg én egy szóval se mondtam hogy isteníted, ne légy paranoiás, a kortesbeszéd nem ugyan az.

Én úgy tudom hogy bogárral tényleg leálltak de a Golfot még gyártják.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Miért pont megint compact? Nem elég kicsi a sima 3 -as?
DanielT
A Bogarat gyártották, de már azt sem.
Kortesbeszéd az lenne ha isteníteném. Ilyet nem találsz tõlem, viszont felhalmozódott bennem az évek alatt olyan tudás róluk, ami alapján itt sokszor butaság hangzik el (tõled is régebben), azokat próbálom kompenzálni. Nem én istenítem, hanem mások fikázzák. Persze aki a "mások" kategóriában van annak ez istenítésnek tûnhet, de nem áll szándékomban.😊
A merci meg persze egész más árkategória újkorában, node 20-30 éves típusokról van szó, azok mára árban ugyanott vannak mint az újkorukban sokkal olcsóbb Golfok, tehát futhatna belõlük is ugyanannyi. Sõt általában még olcsóbbak is az öreg mercik de így se nagyon veszik õket mert az alkatrész még mindig drágább, ráadásul sûrûbben is kell venni beléjük, plusz még zabálnak is. Dehát a tartósságba az idõtállóságon túl az is beletartozik hogy ha gond van vele akkor mennyibõl lehet javítani nem. Hisz ha nem éri meg, akkor a szemétben a helye. Egyébként szerintem is fõleg az utóbbi az oka hogy több az öreg VW, de ettõl még tény marad hogy több van belõle.
Ja és itt ragadnám meg az alkalmat hogy kiegészítsek, mielõtt valaki leamatõrözne: Az öreg I-eseket a környékünkre értettem, mert pl. dél-amerikában a mai napig gyártják szinte változatlanul, tehát vannak zsír újjak is csak nem nálunk.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DJ Bee18
Meg most nézem, digit klíma?? Ott van a kék piros tekerõ 😊

DJ Bee18
Itt nem írtál el valamit: Évjárat 2000. 01. ? 😊

DJ Bee18
Gratula, még egy értelmetlen összehasonlítás Ferrari v I Golf. Meg most ilyenbe minek belemenni, hogy Golfból többet látsz, mint állólámpás mercit. Ami igaz, hogy Golfból több van, de nem azért, mert jobb mint a merci, hanem azért, mert az egy egész másik (ár)kategória volt akkoriban. Meg mi ez az állandó kortesbeszéd az Golf I-rõl?

Az a nagy büdös helyzet hogy a II. Golfot '84-tõl gyártják, tehát már abból is van 20 éves, ebbõl következõen az I-esek pontosan benne vannak az általad említett 20-30 évesek között. Tekintve hogy mennyi fut belõlük butaság azt állítani hogy több az öreg merci. Vagyis nem csak a bogarakat kellene nézni, amik amúgyis jóval öregebbek. Tényleg, elhangzott itt a parasztferrari kifejezés, kifejtenék egy ellenvéleményt. Honnan is jöhet a kifejezés? Nyilvánvalóan nem az autó akar ferrarira hasonlítani (habár vannak sportosabb Golfok, de nehogy már az összes sportos autó ferrari koppincs legyen), hanem a tulajdonosaira vonatkozik. Csakhogy a nagy részük nem száguldozni vágyó kispénzû strretracer tulajdonában van, hanem családi igásó, évtizedek óta hordja a famíliát télen-nyáron bárhová olyan tartósság mellett amit a ferrarik akkor tudnak a hetente egyszer hozzák ki õket a garázsból. Tehát általánosságban máris nem áll meg parasztferrari kifejezés. Amellett a legtöbb Golftulaj ki is kérné magának hogy egy széthullós, napi használatra szinte alkalmatlan benzintemetõhöz hasonlítsák.😊
Node nézzük meg a ferrarit is a tulajdonosai felõl hogy igazságosak legyünk: a vásárlói nagy része nem márkarajongó, hanem azért veszi mert egy drága ferrariban ülve megmutathatja hogy mennyire menõ gyerek milyen sok pénzzel. Ezért vesz drága autót, és ha már ilyen kell akkor a ferrari a legjobb választás hisz azt azonnal felismeri bárki és rögtön tudja hogy mennyibe kerül, míg pl. egy ritkább angol sportautót esetleg nem ismernek fel annyian, így a tulaj se tud annyira villogni vele. Vagyis ha a Golf "parasztferrari", akkor a ferrari sokkal inkább "nézzétekmilyenmenõvagyok" autó. Már ha objektívek akarunk maradni.
De ha máshonnan is akarok példát hozni akkor itt egy ami téged is érint, és most ne sértõdj meg de kicsit "felrázós" lesz: Te ugye modellként/hostessként dolgozol. A téged alkalmazó cégek egy híres modelt alkalmaznának szívük szerint hisz vele járnának jól, de nincs annyi pénzük így kerülsz te hozzájuk. Vagyis a te logikádat alapul véve amennyire "parasztferrari" a Golf, éppen annyira vagy te "parasztCindyCrawford", hisz veled kell beérniük. Megismétlem, a legisebb mértékben sem akartalak ezzel megsérteni, de óvatosabban nem lehetett megfogalmazni.😊

Egy sz@ros klip miatt nagyobb fajtalanságot is elkövettek már autókon, nem is kell kimenni érte az országból...

CSOCSO
<#wow1><#wow1><#mf3><#mf3><#gunyos1><#gunyos1>
I.C.ram
Bazzeg! Megnéztem ezt a pink klipet, amirõl beszéltem. Ez nem egy 115-ös merci, hanem 112-es kábrió!!! Iszonyat ritka! Ezek a marhák meg egy szaros klip miatt szétgányolták, meg rajta ugralnak, tiszta faszok 😞

Ilyen volt:

I.C.ram
Megszoktam, hogy az én véleményem a szent és sérthetetlen 😊
GregSB
Csak tetszenek ezek a részletes közvéleménykutatásokon megalapozott kijelentések 😄

I.C.ram
Egészségedre 😊
GregSB
"Eggyel régebbi BMW jobban néz ki." <#idiota><#falbav><#help><#wilting>

R0zs0máK
Ne visszatértem...😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

[Walaki]D`Lair
re...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
neem..semmi ilyen.. (sajnos?😊
I.C.ram
mûszerfalra gondolok.