Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Valamint:
1. Semmi köze a munkámnak az autókhoz. Ergo személyeskedésnek vettem a felhozott mûokosságot.
2. Mûokos példádon is látszik, hogy nullát, azaz SEMMIT nem konyítasz a munkámhoz. Olyanban meg ne akarj villantani, vagy okoskodni, amihez nem értesz.
3. Csak, hogy némi megvilágosodás is érjen: nem minden modell SZTÁR. Van sok olyan modell, aki nem a csapból folyik (á lá Görög Zita, stb.), hanem szépen csendben ott van a háttérben és dolgozik. DE. Õk mosolyognak vissza rád a plakátokról, magazinokból. Õk vannak a reklámokban, az üzletek kirakataiban látható plakátokon. A katalógusokban õk mutatják meg neked, melyik ruha hogy állna a barátnõdön. Csak épp nem nyomatják magukat a tévében, és nem sztárolják õket. Ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]
Itt nekünk mától kussé a nevünk.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jól meglesztek együtt, olstátok egymást a nagy okosságokkal. Sok szerencsét.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[/cserf][/fülünyúl]
A téma meg qrvára nem érdekel, itt minden pöts csak leugatni tud a magas lóról. Ezt rühellem a mai társadalomban: senki nem képes elfogadni másik véleményét, sõt! a sajátját akarja ráerõszakolni, és belebeszélni az illetõbe, hogy õ segghülye...
Úgyhogy innentõl egy kiba betû nem érdekel, amit leírtok. Sorry. Majd a képeket nézegetem.
[/cserf][/fülünyúl]
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Látszik, hogy semmit nem tudsz róluk, istenítsd a golfokat, de olyan autókat ne oltsál amiket még nem is láttál életedben....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mert én semmit sem találtam!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A merci meg persze egész más árkategória újkorában, node 20-30 éves típusokról van szó, azok mára árban ugyanott vannak mint az újkorukban sokkal olcsóbb Golfok, tehát futhatna belõlük is ugyanannyi. Sõt általában még olcsóbbak is az öreg mercik de így se nagyon veszik õket mert az alkatrész még mindig drágább, ráadásul sûrûbben is kell venni beléjük, plusz még zabálnak is. Dehát a tartósságba az idõtállóságon túl az is beletartozik hogy ha gond van vele akkor mennyibõl lehet javítani nem. Hisz ha nem éri meg, akkor a szemétben a helye. Egyébként szerintem is fõleg az utóbbi az oka hogy több az öreg VW, de ettõl még tény marad hogy több van belõle.
Ja és itt ragadnám meg az alkalmat hogy kiegészítsek, mielõtt valaki leamatõrözne: Az öreg I-eseket a környékünkre értettem, mert pl. dél-amerikában a mai napig gyártják szinte változatlanul, tehát vannak zsír újjak is csak nem nálunk.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Node nézzük meg a ferrarit is a tulajdonosai felõl hogy igazságosak legyünk: a vásárlói nagy része nem márkarajongó, hanem azért veszi mert egy drága ferrariban ülve megmutathatja hogy mennyire menõ gyerek milyen sok pénzzel. Ezért vesz drága autót, és ha már ilyen kell akkor a ferrari a legjobb választás hisz azt azonnal felismeri bárki és rögtön tudja hogy mennyibe kerül, míg pl. egy ritkább angol sportautót esetleg nem ismernek fel annyian, így a tulaj se tud annyira villogni vele. Vagyis ha a Golf "parasztferrari", akkor a ferrari sokkal inkább "nézzétekmilyenmenõvagyok" autó. Már ha objektívek akarunk maradni.
De ha máshonnan is akarok példát hozni akkor itt egy ami téged is érint, és most ne sértõdj meg de kicsit "felrázós" lesz: Te ugye modellként/hostessként dolgozol. A téged alkalmazó cégek egy híres modelt alkalmaznának szívük szerint hisz vele járnának jól, de nincs annyi pénzük így kerülsz te hozzájuk. Vagyis a te logikádat alapul véve amennyire "parasztferrari" a Golf, éppen annyira vagy te "parasztCindyCrawford", hisz veled kell beérniük. Megismétlem, a legisebb mértékben sem akartalak ezzel megsérteni, de óvatosabban nem lehetett megfogalmazni.😊
Ilyen volt: