Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na megkérdeztem Manual és elsõ kerekes az övé.
I.C.ram
Fogalmam sincs... a hivatalos oldalon sem találtam semmit. Szvsz elsõkerekes.
I.C.ram
Lelépett...
I.C.ram
Pill megkérdezem 😊
[Walaki]D`Lair
ez elsõkerekes?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram

Na itt van tesóm új verdája.
[Walaki]D`Lair
Miért hülyébb? Nagyon is igaza van!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
CSOCSO!!!!!!!! Tesóm vett egy Scion tC-t!! 😄 Rakok képeket mindjárt 😊
Pupcika
bevállalnán de várjuk meg az eurós törésteszteket.

Szerintem te vagy az az ember itt a akinek legkevésbé kellene azzal jönni hogy egyesek hazudoznak egy fórumon.😊)))))))

Az Astra OPC meg tényleg kemény, dehát szinte minden más márkánál is megvan a megfelelõje, abszolút nem kuriózum kihozni a vadállatot egy egyébként szolid tömegautóból.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mondjuk, ha kiskocsi kellene, akkor dobok rá egy kicsit és inkább Modus-t vagy Jazz-t veszek...

http://gaborszantai.co.uk/

Itt is az új Suzuki (by TotalCar) - szerintem városban pörögni még alapmotorral is frankó, fõleg az asszonynak...😊

idézet a cikkbõl:

"azt is megtudhattuk, hogy a japán nagykövet szívesen felváltaná Ignisét egy új Swifttel, sõt egy gyenge pillanatában még Gyurcsány miniszterelnök is kilátásba helyezte a kormány Audijainak haladéktalan cseréjét."

...ez hülyébb, mint gondoltam😊

http://gaborszantai.co.uk/

DJ Bee18
Láttátok már az A5 fórumát. Hogy ott mekkora kamugépek vannak, mindenkinek Alfa 2,4 JTD-je van, meg Mazda6-ja (kb. tíz ember írta már) Nevetségesek, meg mindenki elhozza a szalonból az autót, persze mindegyikõjük azonnal kipróbálja a végsebességet, stb.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Az Eclipset benyeli keresztbe 😊

DJ Bee18
Népautó, meg hátul kullogó, mi? 😊 Astra OPC, 240 LE, és nem tanulmány már, széria

Kit--Kat
jó én nem mondtam, hogy szar...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
hat nezd. jo lenne uj autot venni..
vegulis egy uj eclipse be is bele tudnek ulni mert nem dragabb mint a scion...
abbai s elferek..ultem mar benne..csak akkor mar inkabb scion...
kinenzi nem nez ki roszabbul...
belulrol jobban tetszik.. e sjobben megy.. es tobb extra dolog van benne. es ami szar: hogy az eclipseket minden autoszervizes fikazza.....
mikor lesz vetel.. mist marciusban lett volna..de tolodik.. honapokat😞 remelem meg az evben meglesz
Kit--Kat
te nagyon beleszerettél ebben a scionba😄D
mikor veszed meg???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
kiindulva mas gyartobol azert mert valamiben kisebb motor van de olyan eros mint a nagyobbik attol meg anyomateka akar 30% al is lehet kevesebb...
pl scion tc vs 2005 celica
CSOCSO
egy kis Scion TC korbenyalazos videonem nagy cucc.. de akit erdekel az lesse meg
Volt egy szabály erre pár éve, ha a (bármilyen) jármû rendelkezett gyárilag rendszámtábla számára kialakított hellyel, akkor kötelezõen oda kellett tenni és kész. Akkor sem tehetted máshova ha leszerelted a motorról a gyári tartót. A mostani kreszkönyvben nem ír ilyesmit, csak hogy tisztán és jól olvashatóan kell tartani, de ez nem zárja ki hogy él-e még a felti szabály. De ha megnézed közelrõl hogy mekkora is az a rendszámábla akkor rájössz hogy hülyén is nézne ki ott, plusz még útban is lenne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
válaszoltam. te is vegyél lejjebb!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

BránerMaister
kuss kisköcsög!!!!! Autó mánia rovatba kérdeztem 1 ideillõ kérdést akkor meg mit pofázol????

Utálok mindenkit!

fifi
legális...
de ha nem is legális akkor mi van? van rendszám? van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Húzz már a rákba az ilyen birka kérdésekkel, nem, nálunk nem dívik a kált szoszájeti....

I.C.ram
Mennyi az eclpise nyomatéka? Nem hinném, hogy több mint a JTD-é...
BránerMaister
Azt mondja már meg valaki, hogy a motoroknak a rendszámát a hátsó gumi mellé kihozva legális Mo.-on????

Utálok mindenkit!

CSOCSO
es??? nezd meg a nyomatekat.. az meg ketszer nagyobb lesz az eclipseben!!
DJ Bee18
már az Ignis belseje is tetszett

DJ Bee18
igen vetekszik egy Poloéval

fifi
Nekem most sem fordul meg a fejemben egyelõre. Ha megengedhetek magamnak 2 autót akkor talán 2.-nak egy ilyet. Versenyképes áron, egész korrekt autó szvsz.

I.C.ram
Belülrõl is királyul néz ki.
DJ Bee18
a suzuki végre elkezdett igényesebb autóket gyártani, régebben meg se fordult a fejemben hogy suzukit vennék, de mostmár legalább elmennék megnézni vásárlás elõtt. Csak így tovább!

DanielT
Jipíííí!! 😊)
fifi
Alt+ J = ííííí 😊

robotnyk
ííííííííííí

adok kölcsön még ha kell <#zavart1>
I.C.ram
ezen én is csodálkoztam, hogy nem renault néven árulják...

Gondolom a sok buzi hagymazabáló gondolta, hogy majd a sok balga magyar retrokocsinak nézi...
DanielT
Az egy trágya. Nem fûzök hozzá nagy reményeket, alapból nemhogy érdektelen, de sokaknak ellenszenves a márka. Óriási hiba volt Dacia néven forgalmazni egy olyan országban ahol a lakosság nagy részének dácsiás élményei jellemzõen nem túl pozitivak.(nincs hosszú "i" m) 😊
I.C.ram
Dacia kupa nem elég? 😄
DanielT
Ha ebbõl nem lesz hazai márkakupa akkor lerágom a tarkóm! Iszonyatosan jó versenyautót lehet belõle csinálni, nagyon jól sikerült a formája!
I.C.ram
Ilyen olcsó??? Azthittem, hogy szakít a hagyománnyal, és Honda Jazz árban lesz kb.

Nem rossz. Igényes autó olcsón.
fifi

[Walaki]D`Lair
LOL...az anyjuknak a büdös picsáját azt....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
valahol hallottam, hogy usában környezetvédelmi szabályok miatt nem lehet gazdaságos dízelmotor, bezzeg a nagy 5-6 literes V8-asok rohangálhatnak, mi? 😊)

DJ Bee18
magyarul alaposan el van maradva

DJ Bee18
mondjuk amivel összehasonlítottuk, az is sportautó 😊, úgyhogy vehetjük összehasonlításnak a honda és a mitsubishi motorját, nem? 😊)

[Walaki]D`Lair
Jóvanna értem...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
A Honda S2000-et? <#idiota>

DJ Bee18
vehetjük a Mazda MX5 sportváltozatának 😊)))

DJ Bee18
nem kell szószerint venni a sportváltozat szót, ragadd ki belõle a sport szót, jelen esetben az lényeg 😊