Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszer haveromat megszabadították a rádiójától, a hüle nem az ablakot törte ki, hanem az ajtót feszítette fel. A kocsit is simán vihette volna, de nem, csak a rádió kellett.
APoén: a rádió teljesen sz@r, abszolút használhatatlan piacos darab vot, amely minden második kazettát begyûrt, a rádió minõsége a régi Szokolokét pedzette...

[Walaki]D`Lair
Apád meg lánctalpas...<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
😊
Kit--Kat
ehhe anyám meg salakmotoros😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

franco
Kocsi az még most is csak az ablaka nincs meg...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
<#nevetes1>

DanielT
Ferrari348.
Kit--Kat
ehh milyen kocsi volt???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Sajnos van ilyen. Múltkor itt is feltörtek egy Volvo-t, de a rádió bennevolt, de kitörték mind a 4 ablakot, és kitépték a kesztyûtartó ajtaját. Vagy bosszúból tették, vagy sima rongálási vágyból vagy bedühödtek, hogy nem tudták kivenni a rádiót.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Ma este olyan 20 körül betörték nagyfaterom kocsijának ablakát (nálam volt a gép) és a barom állat el próbálta vinni a cds magnót, de csak az elõlapot vitte, meg valamilyen indíttatásból a szivargyújtót... a kár kb 100,000 Ft+utánajárás, a fickónak meg van egy használhatatlan elõlapja+30Ft-os szivargyújtója. Tapsoljuk meg.
CSOCSO
nah van mar egy negy megas fel perces kis kepekbol osszerakott videnyo csak fel kene rakni vhova.. majd vagog ossze egy kis videot is.. ami szerintem nem all meg 15 mega alatt..
de az lesz vagy 3-4 perc
fifi
kb. 100K +2-3 hónap bevonás

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Adi
Aha... jaja.. ennek már voltam tanuja!😄
Azt hittem engem állítanak meg!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Taranov
Sõt, általában a traffipaxolás után meg is állítanak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

robotnyk
ennek keményen utánamennek mostmár, ha külföldit mondasz akkor is, és ha nem találják meg úgy megb@sznak, mint egyszer
[Walaki]D`Lair
Már nem veszik el...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

franco
arra a jogsira ihacc hideg vizet...
bár hallottam valami ilyet h azt mondod nem te vezettél hanem valami rokokonod és nem akarsz rá terhelõ vallomást tenni akkor megúszhatod

robotnyk
ha harmadával több, akkor elveszik egy idõre (szvsz)
[Walaki]D`Lair
Fotó+pénzösszeg+pontok...

de 50-es táblánál 80, az olyan 120 ezer forint...😄DDD

lefotóztak? 😊))

Adi
Emberek: ha letraffipaxolnak hány %-tól veszik el a jogsit?
50-es táblánál ha mit tom én megyek 80-at akkor már elveszik vagy csak küldik a fotót és pénzösszeget?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
2.4 4henger VVT-i 160 LE. 221 Nm. Súlya nemtom mennyi
DJ Bee18
Az elsõ 3 helyezett:

1. tomsolo
2. Kata
3. Pyx

Gratulálok! 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
milyen motor van ebben a Scionban? nyomaték, LE, cm3? és a súlya?

DJ Bee18
Mi az ennyire híres vagyok, hogy csak miattam írogatsz be? 😊) De úgy látom nem tudod venni a lapot, hogy le kéne szállni rólam. De ha égetõ szükségét érzed annak, és élvezed is, hogy velem foglalkozol, nem fogom tõled elvenni ezt az élvezetet, mert rendes vagyok, csak nem fogok válaszolni 😊)

CSOCSO
szerintem ma mar nem de holnap fogok csinalni 1-2 mozgo gif et.. nem tul nagy meretben.. plusz majd winfos movie makerrel atalakitok egy ket videot (egybetolom a joakat plusz minoseget rontok)
CSOCSO
😊
CSOCSO
na most meg lelepunk bulizni csumesz mindenkinek majd jovok
CSOCSO
azert ez durva kijelentes.. meg itt FL ben elmegy a manual auto... elmegy.. de 18 szor konnyebb az elet az automata autoval... de pl NY ban KIZAROLAG automata!!! a manual halal NY ban
I.C.ram
Nincs pedig 😊 Folyamatosan ingázik. Állandó lakása nem nagyon van.
franco
nem-mon-dod ko-mo-lyan??!!4<#wow1><#wow2><#wilting>

I.C.ram
garázs? 😊 Nincs neki garázs 😊
franco
monc valamit...<#eljen>

franco
sztem ostobaság automatát venni ha van kézi is....az az autó sava borsa<#hehe>

I.C.ram
Na tláltam még egy képet, amin kicsit látszik is a belseje. Több kép mint külsõ, de ha nem felejtem el, akkor kérek honlap belsõt is.

[/img]

Az a fehér négyzet az ne mgyári hiba, csa ka tesóm hülye volt, és szarul tépte le az autó leírását, és még le kell pucolnia 😊
franco
nempite....és hol a garázs amiben tartják?

I.C.ram
Van még képem, de belülrõl nem csinált még 😞 Majd megkérem, hogy csináljon.
I.C.ram
Meg vost rakattja bele pár extrát. Satelite rádiót meg ilyenek. 😊 Azt mondja, hogy töke tele van a sok szar country musictól, amit a városokon kívül lehet fogni 😄
I.C.ram
Azért lett ez a szín, mert tesómnak volt egy ocskavas szar chevrolet Cavalierje, ami be is szart pár nappal ezelött, és a dealer azt mondta, hogy beszámítják az autót, ha elviszi ezt, mert csak ez volt ott a szalonban jelenleg, és tesómnak is kellett már az autó sürgõsen, meg a szín is tetszett neki. 😊 18k dolcsiért vette, ami szvsz nem sok, belegondolva, hogy egy szar corollat nem kapsz ennyiért.
Kata
jó szórakozást, és mindent tessék jól lefotózni, ami szép meg jó, hogy mi is - hacsak képen is - de láthassunk ilyentö! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
lesz minden..bar videot nemtom hova teszek..addig intezzetek valami 50 megas tarhelyet ahova felrakhatok par videot majd😊 nah sziasztok
[Walaki]D`Lair
ANYÁÁÁÁD!!! FÉNYKÉPET, VIDEÓT!

CSOCSO
mindja' indulunk ide:

ehh ehh ehh..
CSOCSO
Arghhh. .most hivtak a SCION tol hogy befutott nekem egy scion..hofeher.. manualis.. TRD cuccos valtozat😊)))
holnap elugrom meglesem de sajna meg nem allunk ott hogy lizingelni tudjunk😞 sajna meg honapok kerdese...
CSOCSO

nekem igy kene😊
CSOCSO
nem jon be az utso kep...tegyel meg be kepet pls
CSOCSO
igen.. szerintem se volt olyan hubazz izmos az automata.. szal en is manualt fogok venni (bar en nagyon is kedvelem az automatat
CSOCSO
szeeep szeeep szepppp!! csak ez a szin😞(((((

amugy gratula nekije😊 bazz.. milyen kicsi a vilag...
CSOCSO
igen de gondolom azota mar kideritettetek
CSOCSO
peeersze az en tesom meg egy GTO-t😊)))))))))))

nah.. de most komolyan????😊))
I.C.ram
manuált vett, mert az autómata olyan volt mintha 30 LE vel gyengébb lenne 😊 Meg amúgy is utálja az automatát 😊