101029
.
-
hmmm :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerk.: Az 1gen Vipernél tudom hogy valami házon belüli truck motort kukáztak bele, akkor a 2gennél is? /az az SRT-10 RAM a 2gen Viperrel tesó asszem/
szerk2.: Jó, 3gen Viper, az első kettőt egynek vettem... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.12.13. 17:42:21 -
igazából a Ram motorja került a Viper-be :D -
Most kezd el derengeni, hogy ez a Viper V10-esével szerelt változat, ugye? Elég perverz ilyesmit pickupba tenni, soha nem értettem igazán ezt a kategóriát, de swag értéke van, az biztos...
No meg itthon a relatíve keskeny - főleg vidéki, településeken belüli - utakon szörnyűséges lehet azzal a mérettel közlekedni...láttam párszor hasonlót helyben, a 2. szomszéd haverja jóvoltából, csak talán nem az SRT10 verzió volt. Nem parkolnék vele szívesen, meg keskenyebb autó után biztosan le is lenne húzva oldalt erre-arra "még kiadja" aztán f*ck alapon, annyival szélesebb mint bármi más, európai mértékkel átlagos autó... :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.12.13. 16:43:47 -
Bizti volt? Vagy beszopta? :| -
csak eső volt. én is kint voltam a boxsterrel, nyári gumival de én 320 lóerő minusszal :D
sry a sok kommentért -
látod ezért, mert fogalmad sincs semmiről csak nyomod az okosságaidat. a pénzt tartsd meg nyugodtan, hátha tudsz venni egy autót ami évek óta az álmod aztán próbáld meg otthon hagyni az első héten mert esik az eső. -
egy 15 centis varrat van a fején -
Ahogy elnézem nem volt latyakos/havas az út, sem extrém mínusz, hogy a téli gumi valóban indokolt lett volna...különböző gumis tesztekből kiderül, hogy amíg nincs valóban havas, latyakos, 'taknyos' tél, amire a puha téli gumi igazán ki lett találva, addig például a fékút és az autó általános kezelhetősége jobb nyári gumival, a fékút is sebesség függvényében több méterrel is kevesebb lehet, egy egyébként minőségi téli gumihoz képest...erős autót meg el lehet dobni nyáron is, teljesen ideális körülmények között, forró aszfalton, nem kell hozzá december. :) -
A videóból az jött le, hogy az Aurisos direkt rágyorsított miután kezdett volna mellé érni a videós, ne előzze meg.
Elég fasz volt a toyotás szerintem. Utána még leáll szórakozni is, nem is értem az ilyen mit képzel magáról. Azt hiszi valami játékba van? -
a videót készítő elég hamar behúzta a másik elé a kocsiját, nem azért lett utána szivatva? -
-
Gondolom ha csütörtökön vettél volna egy autót magadnak nem próbáltad volna ki aznap és másnap hanem elraktad volna nyárra. -
Ismimnek volt ilyenje. Neki volt annyi esze, hogy esőben/szar időben nem ment vele. Azt mondta, teljesen életveszélyes.. Ezek szerint tényleg. :D -
Tirion #100496 miért lennélk fasz? a hülye is látja,hogy fos nyári gumik vannak rajta.....adjak pénzt téli gumira?
imádom az ilyen jaszkari csávókat, menőznek a szarjaikkal csak se benzinre ,se gumira,se semmire nem telik...sebaj a természet levette az útrol a járművet
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.12.12. 20:10:20 -
Rendesen összerogyott a teteje.
Nem lett baja? -
Tirion #100494 nagyítsd ki -
nem volt lendület. azt mondja 70 körül ment 4ben. balra megcsúszott a hátulja, korrigált, de sok lett és átfordult jobbra. jobb első kerék akadt meg a padkában és már ment a bukfenc.
Tirion te egy igazi fasz lehetsz, vagy csak itt játszod :D -
Borg #100492 Ezt ebből az 1 kép DNS-éből állapítottad meg?
CSI:Budapest :D -
Tirion #100491 ahogy nézem pont 50 körül mehetett azokkal a 3 mm-es profilmélységű nyári gumikkal este a nedves úton télen
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.12.12. 15:43:27 -
lendületből -
hogy sikerült beborulni a sínekre ? :D
-
flashpointer2 #100488 Itt nagyon egyszerű a helyzet, benne van a biztosításban hogy ki vezetheti, ha más balesetezik akkor arra nem érvényes a biztosítás úgyhogy én mindig megkérdezem előtte hogy szerepel-e a neve benne, de eddig csak az asszony tudott igennel valaszolni :)
-
ez egy szomorú történet, remélem megoldódik. egyszer nekem is lezúzták az autómat, azóta csak nagyon nehezen vezetheti más.
ami még szomorúbb, hogy haverom vett egy Ram SRT-10et csütörtökön és pénteken felborult vele
-
állítólag már elkelt mind az 500 belőle.. :D -
Ez ugye csak valami vicc? -
Fú de ricer az a spoiler
-

-
"haverom..."
egy sokadik szerencsetlen, penztelen, illegalis ( mar itt el lassan ket evtizede!) magyar aki mast se tud csinalni csak mas magyarokra tamaszkodni meg szivesseget kerni.
Nem haverom csak dolgoztunk egyutt es igen. Kicsit megtorte, bar elvileg O bele mentek hatulrol. Majd ezekutan kiraboltak az autot. Fel eve van nala az auto. Emiatt kellett uj autot vennem.
-
Ha majd fel kell újítani a házat, azért állj át a szomszéd elé, nehogy a prolibb vállalkozók meglássák, mert rögtön minden 2x annyiba fog kerülni... :D
-
Lupo GTI volt, úgyhogy az sem volt annyira lassú azért, de más világ ez.
a scionról rémlik valami sztori. haverod törte össze vagy mi lett azzal? -
gratula! biztos allat a lupo utan :D
en most a turbo scion csereltem le egy 'terepjarora'
Remelem lassan visszakapom a scionomat igy fel ev utan... -
Én csak a régi NFS5be utáltam :D
grat hozzá -
fos forma, igen :D
nyugodtan lehet írni véleményt, ezzel nem tudtok megsérteni. sokkal csúnyább dolgokat mondanak emberek az utcán...
Bercy: köszi! jó poén a nyitott tető, de engem annyira nem vonz. coupet vettem volna, ha lett volna annyi pénzem :D
-
Csak a legelonytelenebb szogbol lett fotozva. Leengedett tetovel sokkal szebb latvanyt nyujt.
En szivbol gratulatok neked es remelem sok szep elmenyt szerez majd ez az auto.
Szep idoben biztos hatalmas elmeny lesz nyitott tetovel csapatni egy porscheval :) -
Borg #100475 Kösz, hogy nem nekem kellett elmondani neki :D -
semmi baj
-
Tirion #100473 elbaszott fos formája van ....sry -
2.5 204le, 1998, 175.000km, 2.7M-ba van néven
bőr, fűthető ülés, el ablak, el tető, digitklíma, mfa, erősítős hifi és abs. kipörgésgátló meg ilyen buziságok nincsenek :D
egy olajcsere 25.000, vezérlés láncos, összes fék 100-120.000, vízpumpa 30.000, lengőkarok 15-40.000/db, toronycsapágyak 15-20.000
légszűrő meg ilyen szarságok ugyan annyi mint bármihez. miskolci bontóstól kértem pár apróságot, 28.000-t kért. balos öv, hamutartó, dobbetét, tető alá vízgyűjtő tálca. szerintem vállalható, főleg, hogy 10-15.000km-t megy egy évben max.
egy komolyabb motorhiba a para, de komplett motort is lehet venni 500.000-ért.
amúgy az autó imádnivaló. nem egy erőgép, de 200ig elég jól megy, ha akarom teszi a seggét, sper nincs. arra megy amerre akarom, nagyon semleges, még sosem lepett meg. orrtolás kizárt. napi használatra szerintem alkalmatlan, pedig ahogy nézem elég sokan járnak vele úgy. mindennek súlya van, nincs agyon szervózva semmi. -
#ragtopgang 
-
Milyen motor,felszereltség,évjárat,ár?
Talán a szervizköltségek miatt tartanék tőle,mert nem egy tucatautó.
Majd a tapasztalatokat írd meg róla!