Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2017.01.14. 21:22:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Fixed.
Mondjuk mindegy melyik nyer, akkor is a lambo kéne 😄
Gondoltunk az utólagos riasztóra, de mikor pár éve kiégett a vezetékezés, azt nem rakattuk vissza, a probléma meg még mindig fennáll.
Mondjuk volt ott más baj is, pl random előfordult, hogy indítás után semmi szervó, nincs sebesség visszajelzés, és már nem is tudom, milyen visszajelző lámpák égtek. Valami vezérlőt cseréltek benne, akkor a jelenség megritkult, illetve már pár éve nem láttuk, de attól még fura.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Van rá valami okosság (pl olyasmi akkupakk, amivel bikázni is lehet), hogy ha nem is teljes feltöltésig, de addig lehessen tölteni az akkut, hogy a motor beinduljon? Most is 11,5V-ot mértem, amitől legalább annyira fázok, mint a kinti mínuszoktól.
Olyasmire gondoltam, hogy pl ha tudom, hogy másnap menni kell, akkor este pl szivargyújtóba bedugom (vagy motorház alatt az akkura rákötöm), és reggelre valamennyi szuszt beletölt, hogy beinduljon a dög.
A legjobb a garázs + töltő lenne, tudom, de szabad ég alatt áll a kocsi, szóval ez kiesett, az akkut kivarázsolni minden ilyen alkalommal meg nincs türelmem.
Vegyek az említett bikázós cuccból, aztán ha nem indul a gép, használjam, mi? <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.23. 13:56:30
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
tudom, hogy ettől még minőségi autók, és azt is elfogadom, hogy ma már ez a divat, szinte kivétel nélkül minden márka egységes formatervű modelleket gyárt, na de ez már túlzás szerintem. nem én vagyok a célközönség, de ha úgy adná a sors, és olyan helyzetbe kerülnék, hogy új prémium kategóriás autót kell vennem, biztos nem olyat vennék, amiről a többi ember nem tudja megmondani, hogy C, E vagy S..
ugyanez a szedán palettánál..

Utoljára szerkesztette: cement, 2016.12.14. 10:03:29
respect to the man in the ice cream van
Én is ezért adtam el végül a micrát... hiába volt amúgy hibátlan, a rozsdásodása már kezelhetetlen kategória volt. Legalábbis olyan költséggel, ami még megérné.