Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem szeretem magyarázni, hogy a kék az miért kék. Azért.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Akkor viszont nem sebességrekorder, mert sportcélú jármû a McLaren F1 is...
A Porsche épít magának egy SUV-t, bár már az erdeti kerekei asem alkalmasak földutakra sem. Erre jön a tuninger, és még "nemterepjáróbbat" kreál belõle... Tök jó, mint az amcsiknál a porig ültetett 26"-osokon futó Hummerek.
Ugyanannyian férnek bele?
Ugyanannyi csomag?
Fel lehet emelni a hasmagasságot, ha éppen nem rekordot döntöget?
Elhúz egy házat?
SUV=Sport Utility Vehicle
Szerintem ez kimeríti a kategória fogalmát.
Azt az F1 autó verziót pedig várjuk amit írtál 😊
Sportec nevû tuningcég SP600M jelû modellje 300 km/h feletti sebességet ért el, így megdöntötte a régi Mercedes M-osztályon alapuló Kleemann ML55K korábbi sebességi rekordját. Az SP600M a Porsche Cayenne átalakításából született, de a 4,5 literes V8-as turbómotor a Sportec beavatkozásai nyomán 700 lóerõs és 850 Nm-es csúcsnyomaték leadására képes. A tuning-terepjáró így a gyári adatok szerint 4,2 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, és 14,6 másodperccel az indulás után akár 200 km/h-val is száguldhat. Az autó végsebességét a rekordkísérlet folyamán, a németországi Papenburgban található ATP próbapályáján mérték le: a repülõrajtos egy kilométeres átlagsebesség-mérés eredménye 308,45 km/h lett, azaz 26 km/h-val múlták felül a korábbi rekordot. A sors iróniája, hogy a Kleemann ML 2003-ban épp egy Cayenne rekordját döntötte meg, így a Sportec SP600M voltaképpen visszahelyezte a leggyorsabb terepjárónak járó képzeletbeli koronát a Porsche terepjáró képzeletbeli fejére.
õsszel mutatják be
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha walaki ott lett volna, tuti ráélvez a kilincsére😄DDD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Reggelente, hidegen úgy indul az autóm, mintha nem menne az egyik henger. Atzán járatom egy kicsit, melegszik a motor, és minden megjavul.
Mi lehet? Gyertya? Elosztó? Mit szedjek szét?
De akkor ezek szerint legalább a fotó igyé volt( nekemazt mondták azt se adják ingyen<#ejnye1>#ejnye1>...)... (mondtam magamba: kapitalista disznók.. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
egyszer lattam a viasaton mikor mutattak valami tuntetest. mindenki az utcan sotet volt.. es kocsikat boritottak fel csak ugy. hat ha a piros celicat borogatnak igy en tuti kiallnek egy szamuraj karddal vagy ket uzival es mindenkit hasnyalmirigyen ajandekoznek
gazdagsag ide vagy oda azert az ember le tud terdepelni ha az autojat szetbasszak.. vagy csak ezt most gondolom igy?😊
Van egy jó sztorim a drága autóhoz kapcsolódóan: Nem tudom melyik évben, de talán olyan 3-6 éve voltunk ismerõsökkel Tahitótfaluban kirándulni, és bementünk egy lovardába, ahol láttuk, hogy egy Bentley áll az udvarban. Nézegettük a Bentley-t, mire kijött két nagy gorilla, jól beszartunk, kérdeztük nem baj-e, hogy megnéztük, de nagyon udvariasan mondták, hogy nyugodtan nézegessük.
Ez volt azt hiszem egy szombaton, aztán hazamentünk, és vasárnap vagy hétfõn hallottuk, hogy a Szentendrei-szigeten lelõttek egy maffiózót, és mutatták, hogy ott van a Bentley szétlõve véres üléshuzattal.
Hát õ volt az, aztán 1 hét múlva meg leégett a lovarda is, ahol volt az ipse lova.