Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Ja. Ezért is nem írkálok, linkelek már ide.

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
Egyébként: Aki autókról akarja osztani az észt, fõként saját elképzelései (és nem tapasztalatai) alapján, annak javaslom, hogy ne olyan fórumba tegye, ahol akadnak olyanok akik szintén értenek a dologhoz (nem magamra gondolok) és nem hagyják annyiban a marhaságokat. Kevesebb lenne a flém. Ezzel nem akarok senkit megbántani, de hihetetlen néha mik mennek... parttalan viták totál egzakt dolgokról.
[Walaki]D`Lair
Sports Utility Vehicle az...😉))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Eredetileg talán biztonságosabbak a magas autók, persze nem biztos, hogy ez EuroNCAP-n is megmutatkozik. Egyébként meg figyelj rá, hogy ne szállj el a kanyarban 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Miért lenne biztonságosabb, azért mert magasabb? Csak könnyebben száll el egy kanyarban., talán ütközésénél annyi van, hogy "becsúszik alád" a másik autó.
DanielT
Na, itt nem látom értelmét tovább folytatni...

Nem szeretem magyarázni, hogy a kék az miért kék. Azért.
I.C.ram
Nem is írtma, hogy terepjáró. SUv olyan járgány, ami alkalmas a vidéki fölutak járására is, elvégre ezért találták ki õket, nem pedig azért, mert milyen fasza 3 tonnás lomha dögökben menni, bár kezdek kételkedni az utóbbiban.
Taranov
Szabadidõautó. Egyébként ez a magasítás nem a terepjárási képességét kívánja fokozni, hanem a komfortot és a biztonságot szvsz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A pojén az, hogy mindkettõtök magyarázatajó a SUV -ra.
Akkor viszont nem sebességrekorder, mert sportcélú jármû a McLaren F1 is...

DanielT
El vagytok tévedve. Ez NEM terepjáró. Soha nem volt az. Nem is mondta senki. Nem is lesz. Nem is van. Fokozzam? SUV. Írtam már mi az.
Hát, kb. ez a véleményem nekem is, dehát merek én már itt szólni is?
A Porsche épít magának egy SUV-t, bár már az erdeti kerekei asem alkalmasak földutakra sem. Erre jön a tuninger, és még "nemterepjáróbbat" kreál belõle... Tök jó, mint az amcsiknál a porig ültetett 26"-osokon futó Hummerek.

I.C.ram
SUV = SubUrban Vehicle. Tehet elvileg félterepjáró. Ha leültetjük akkor máris csak egy kombi lesz belõle.
DanielT
Ugyanaz a kasztni?
Ugyanannyian férnek bele?
Ugyanannyi csomag?
Fel lehet emelni a hasmagasságot, ha éppen nem rekordot döntöget?
Elhúz egy házat?

SUV=Sport Utility Vehicle

Szerintem ez kimeríti a kategória fogalmát.

Azt az F1 autó verziót pedig várjuk amit írtál 😊

I.C.ram
LOL. Ennek semmi értelme. Egy SU_Vból csinálnak egy sportverdát, 10 centis hasmagassággal, aztán azt mondják, hogy SUV Speed Record.... Ez mekkora majomság. Én meg majd jól megemelek egy forma1es verdát, aztán azt mondom, hogy ez is suv...
DanielT

Sportec nevû tuningcég SP600M jelû modellje 300 km/h feletti sebességet ért el, így megdöntötte a régi Mercedes M-osztályon alapuló Kleemann ML55K korábbi sebességi rekordját. Az SP600M a Porsche Cayenne átalakításából született, de a 4,5 literes V8-as turbómotor a Sportec beavatkozásai nyomán 700 lóerõs és 850 Nm-es csúcsnyomaték leadására képes. A tuning-terepjáró így a gyári adatok szerint 4,2 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, és 14,6 másodperccel az indulás után akár 200 km/h-val is száguldhat. Az autó végsebességét a rekordkísérlet folyamán, a németországi Papenburgban található ATP próbapályáján mérték le: a repülõrajtos egy kilométeres átlagsebesség-mérés eredménye 308,45 km/h lett, azaz 26 km/h-val múlták felül a korábbi rekordot. A sors iróniája, hogy a Kleemann ML 2003-ban épp egy Cayenne rekordját döntötte meg, így a Sportec SP600M voltaképpen visszahelyezte a leggyorsabb terepjárónak járó képzeletbeli koronát a Porsche terepjáró képzeletbeli fejére.
hykao
Hmm CLS után szabadon... 😊))
DJ Bee18
Már megint kaszálni akar a Porsche, mint a Cayenne-nel 😊:
õsszel mutatják be

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
😊
[Walaki]D`Lair
Tudod...hajókiállítás...a BNV területén szokott lenni évente...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Boat Show???:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Én meg ma láttam azt amelyiket a Boat Show-n összenyáladztam...😊))))

Kit--Kat
Jújj de szép 2004es Subaru Imprezát láttam, nem bírtam betelni vele, 4x körbejártam<#finom>
ha walaki ott lett volna, tuti ráélvez a kilincsére😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ezt elhiszem az enyémrõl is, az elõzõ tulaj lelkes barkácsoló lehetett, egy-két dolog sajátosan van átalakítva a mototrtérben (szerintem szigszalag-részvényei lehetnek...)

DanielT
Nálam komplett gyertyacsere volt, a szaki szerint nem megfelelõ volt bene, azóta tökéletes.
igen. Gyertya?

DanielT
Nemtom mitõl, de nálam is volt ilyen. Pár perc melegedés, egy nagyobb gázfröccs és már megy is, gondolom nálad is.
de akkor késõbb mitõl indul be? A tavaszi nagytakarítás egyébként tervbe van véve...

DanielT
Valszeg tényleg nem indul az egyik henger. Elõször a gyertyákat nézném meg, de fõleg elvinném valakihez egy tavaszi egyébként is esedékes átvizsgálásra, rendbetételre.
DJ Bee18
Egyébként miért jó az, ha lefotózod az Enzot?? Van a neten több száz 😊 Szeretem az autókat én is, de én azért nem utaznék el Szegedrõl Debrecenbe, hogy lássak élõben egy Enzot, meg esetleg pénzért beleüljek. 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

oneal1
pont ilyen van egy ismerõsömnek is!
de nemtudjuk mi a gáz......

!Forza Ferrari!

Lehet egy (nekem fontos) kérdésem?
Reggelente, hidegen úgy indul az autóm, mintha nem menne az egyik henger. Atzán járatom egy kicsit, melegszik a motor, és minden megjavul.
Mi lehet? Gyertya? Elosztó? Mit szedjek szét?

CSOCSO
nekem is le kellett vennem a cipot a koenigsegghez
Taranov
Hát azért még nem láttam olyan autókiállítást, ahol nem szabadott fotózni 😊

Joey_The_Man
Pont én is láttam ezt... de úgy tudom be lehetett ülni, ha megcsengetef a dellát.. <#nyes>

De akkor ezek szerint legalább a fotó igyé volt( nekemazt mondták azt se adják ingyen<#ejnye1>...)... (mondtam magamba: kapitalista disznók.. <#nevetes1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Klon
ingyenbe <#nevetes1>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Taranov
Valamelyik kereskedelmi tévé riporterének azt mondta ott valamelyik illetékes, hogy az Enzo küszöbjére ráülhet, de ahhoz, hogy az autóba is beüljön, le kell vennie a cipõjét 😊

Joey_The_Man
Mennyibe került ez a fotó? <#vigyor><#nyes>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

I.C.ram
Figy. Erre azt mondja a másik fél, hogy szemétdolog kinyírni az emberem... Mert biztos nem jómunkásemberek támadnak egymásra szamurájkardokkal a 8-kerben. 😊 Had írtsák magukat az alja népek.
CSOCSO
ilyen pihos a cselicank😊
Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

CSOCSO
nahja...
egyszer lattam a viasaton mikor mutattak valami tuntetest. mindenki az utcan sotet volt.. es kocsikat boritottak fel csak ugy. hat ha a piros celicat borogatnak igy en tuti kiallnek egy szamuraj karddal vagy ket uzival es mindenkit hasnyalmirigyen ajandekoznek
Taranov
Hát köcsögség, de ha egy csoport belémköt egy kocsmában, lehet, hogy dühömben összetöröm a kocsiját 😊

CSOCSO
szemet dolog mas autojat szetbaszni😞
gazdagsag ide vagy oda azert az ember le tud terdepelni ha az autojat szetbasszak.. vagy csak ezt most gondolom igy?😊
Taranov
😊))))

CSOCSO
-IDE A MANIT!!!!
-jo addig megfoghatnam a gepfegyveret?
-PERSZE!!
-koszonom [ RATATATATATATA]
Taranov
Most látom a híradóban, hogy éjszaka a nyolckerben egy kocsma vendégei szamurájkardokkal támadtak egymásra, és az egyik tag autóját összetörték. Hát had ne mondjam, hogy egy ilyen sportos merci volt, nem tudom pontosan milyen típus, annyira nem ismerem õket. Ennyit a bunkók autójáról 😄

Taranov
Túl kedvesek voltak, mikor a védelmi pénzt szedték 😊

CSOCSO
kedves maffiozokat legyilkoljak?😞
Taranov
Valóban, meg ugye itt, akinek sok pénze van, mondjuk politikusok vagy üzletemberek, nem ilyet vesznek, hanem sokkal visszafogottabb elegáns autót. Audi A8-at, Jaguart, 7-es BMW-t, Phaetont, Touareget stb.
Van egy jó sztorim a drága autóhoz kapcsolódóan: Nem tudom melyik évben, de talán olyan 3-6 éve voltunk ismerõsökkel Tahitótfaluban kirándulni, és bementünk egy lovardába, ahol láttuk, hogy egy Bentley áll az udvarban. Nézegettük a Bentley-t, mire kijött két nagy gorilla, jól beszartunk, kérdeztük nem baj-e, hogy megnéztük, de nagyon udvariasan mondták, hogy nyugodtan nézegessük.
Ez volt azt hiszem egy szombaton, aztán hazamentünk, és vasárnap vagy hétfõn hallottuk, hogy a Szentendrei-szigeten lelõttek egy maffiózót, és mutatták, hogy ott van a Bentley szétlõve véres üléshuzattal.
Hát õ volt az, aztán 1 hét múlva meg leégett a lovarda is, ahol volt az ipse lova.

CSOCSO
😊 nahja