Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát igen, Amerika más, mert ott sok pénzük van az embereknek, nem státusszimbólum az autó. De nálunk!
Én is ismerek olyan embert, aki viszonylag gazdag, de mondjuk az amerikai viszonyokhoz képest max. középosztálybeli, de mikor rosszabbul ment neki, akkor is jó autóval járt, csak mert azt nézik...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
😊 zsir lehetett😊
I.C.ram
Meséltem már, hogy ültem egy CLS Merciben? 😄 Király az az autó 😄 Akkora mint az S-classe. Durva volt nagyon 😊
I.C.ram
Ez a legszebb merci még mindig. Nekem egy ilyen kéne... Akárhány SLK, SL, CLK mercit adnék egy ilyen sirályszárnyûért...

CSOCSO
lehet ugyanat a kettot latod mindig😊 sokat vegulisnem lathattal..
amugy ugy vagyok vele hogy ezeket az autokat nem tudjak megvenni masok csak a zilyen kopasz maffiozo kocsogok.. legalabbis otthon..
itt aztan van minden.. kis homotol elkezdve oreg mamaig.. szoke punci folytatva a normal emberig...

CSOCSO
igen?
hat itt nem igy van... a kocsi nekem se tetszett az elejen.. de mikor meglattam az amg55 slk-t... es meg ultem bele is ulhettem...nah azota kesz vagyok tole!
Taranov
Hát nekem ilyen tuti nem kéne...
Bunkók kocsija, nem sokat láttam eddig, de mindegyikben egy nagytermetû, kopasz, tipikus bunkó ült a csajával együtt. Szóval nagyon antipatikussá vált a tulaj miatt az autó is, mondjuk egyébként sem tetszik ez a forma.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
ez a meredek:
Kleemann SLK 55K S8

A dán Kleemann tuningcég stage 8-as tuning csomagjának az új Mercedes SLK-t is áldozatul esett. A cég mérnökeinek a gyári SLK 55 AMG (5500 ccm, V8) 360 lóerejébõl és 510 Nm-es nyomatékából sikerült közel 600 lóerõt és 770 Nm nyomatékot kihozni. A meggyõzõ eredményeket egy Kleemann kompresszor kittel, az elektronika átprogramozásával valamint egy 70-es kipufogó rendszer segítségével érték el. Ezzel az igen ütõs teljesítménnyel az autó álló helyzetbõl 3.7 másodperc alatt gyorsul fel 100km/h-ra, végsebessége pedig 300km/h-ban áll meg.

ez mar majdnem slr meg enzo ido!!!!!!

a masik durva a brabus SLR.. amit kozutakra nem is engednek😊 hehehe
CSOCSO
ha hordok belenyulsz? <#buck>
[Walaki]D`Lair
Hmmm...hmmm....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
te bugyit hordasz? <#hehe><#taps><#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Az enyémbe? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Kata

<#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Hmmm...

Kata
Lorinser SL

[/cserf][/fülünyúl]

Joey_The_Man
Aha valami zsír felni kéne rá.... azért így is király.. 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
Én úgy veszem észre, hogy a VW is egyre elegánsabbá teszi, és ezzel együtt emeli is a modelljei árát, hiszen nem olyan rég kijött a Phaeton, a Touareg, és most a Passat, ami elegánsabb és nyilván drágább is lesz, mint az elõzõ.
Viszont pl. a Polonál és a Golfnál inkább a hagyományos német formáktól elmentek a fiatalosak felé, szerintem sajnos.
Tehát sokkal jobban szétválasztotta a Golfot, Polot, talán Tourant és az új Borát a Passattól, mint ezelõtt volt. A BMW-nél is így van, bár ott nincs kétfajta formavilág, de már a 3-as BMW is nagyon elegáns, gondolom jóval drágább, mint az elõzõ.

CSOCSO
<#violent><#boxer><#mf3><#gunyos1><#conf><#duhos2><#csodalk><#action><#gun><#banplz>
Taranov
Az elsõ és hátsó lámpák rondák szerintem, egyébként atom.

CSOCSO
Higgyetek el nekem uberul nez ki ez az auto eloben!!! gyonyoru!!!! rohadt szep lampak rohadt szep forma meg spoilerek.. es a szine is buntet!!!!! gyonyoru!!!!!!!!!! eskuszom az elobb filmnezes kozben is azon gondolkodtam mivel csabithatnam anyamat el vhova de csak ugy hogy a celicaval megyunk!!😊))))))

sciont? most nincs meg a kepem.. de lehet holnap anyuval elnezunk a scion kereskedesbe es akkor melle allunk a kocsival es osszehasonlitjuk😊)) majd meglatjuk😊
Adi
Tegyél már be egy scion meg egy celica képet egymás mellé és mind a kettõ sport pack-os legyen!😉
Nézzük meg!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
na itt már kinéz vhogy!
Azok a lenti képek elég gázok voltak!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
amugy nekem se tetszettek annyira a celicak.. meg se neztem oket de ez a piroska vaditoan szep
CSOCSO
hat megertem hogy ilyeneket allitgatsz messzirol...
nekem hogy mostmar van valami kozom a celicahoz aszondom istenien nez ki ez az auto eloben!!!!!! fasza felnik nelkul is brutalis nomeg donoru!!!😊
scion?😊 az is tetszik de a celicanak sokkal komolyabb formaja van... mindegy.. alap scion es alap clica gts kozott nehezen valasztanek.. ahogy sport packages celica es scion kozott is... nagyon tetszik mindketto... eskuszom neha elgondolkozom azon hogy csak ugy lemegyek es beulok anyam kocsijaba😊
I.C.ram
Nekem nem tetszik ez a celcia, akkor már inkább 350Z, bár az sokkal drágább sajna 😞

Scion viszont új model, és egyárban van a celicával, és szerintem sokkal jobban néz ki.
CSOCSO
CSOCSO
hat nezd... nadon donoru ez igy eloben!!!! nehezen tudnek valasztani egy ilyen es egy sima scion kozott... viszont amit mutattam sciont.. a TRD cuccos 19 felnis korbespoilerezettet... nah azt valasztanam leginkabb ha lehetne...
I.C.ram
Scion jobb lett volna 😊
Punker
oksa 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
celica PS kep
250k szal inkabb csak linkelem
CSOCSO
a kepen van szar szine te igenokos...

amugy "ferraripiros" 😊
Punker
ja hogy a tiétek 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
bazzze milyen ocsmány szine van? mi ez valami barbi autó?

CSOCSO
amugy ja.. elegge ott van.. es en is elfogadnam!!😊 de inkabb scion tc 19 felnikkel TRD felfuggesztes meg sport package oda is.. ha lehet manual de orulnek egy automatanak es kormanyvaltonak
CSOCSO
az ulesekrol nemtok semmit.. a masik celicaban amit probaltunk mas ulesek voltak.. szal nemtom... ize.. ha 145 lovas vagy mennyi.. sima GT ""
meeeg.. hja.. azert nez ki mert sport packageval van vasarolva ( spoilerek meg szarny.. ja es lampak)
I.C.ram
Érdekes.
[Walaki]D`Lair
Muhaha...😄D

RX8:

192Le@7000rpm
220Nm@5000rpm

231Le@8200rpm
211Nm@5500rpm...

LOL😄

I.C.ram
Hát nem árt, ha van benne azért nyomaték.
Joey_The_Man
Ahhh Ez nagyon ott van.. Egy ilyen nekem is kéne.. <#guluszem1><#taps><#buck> Nagyon teccik.. ez valami sport változat, h ilyen ülések vannak benne ? Vagy ez alapból benne van ? Nem vagyok jártas ebbe... És Hány lovas? Arra nem kaptunk választ..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
Ilyennel jár az anyu? 😄
Én elkoboznám tõle 😄

Taranov
Nagyon elegantos.

CSOCSO
illegalis valtozatrol beszelek.. de lehet hogy en is rossz embertol hallottam .. kitudja😊 "versenyeken" nemtom hogy szokas😊
lattam mar olyan suprat hogy burnoutolt es ment elore.. de az elso kerek egyhelyben allt😊 tiszta erdekes volt. mint egy jatek ha laggol😊))
Adi
aha!😊 thx..... azt hittem ezt azzér tudják megcsinálni, mert olyan kibaszott erõs a kocsikjuknak a motorja és ha egyesbe pörgetik a motort és úgy fel a kuplung egyszerûen nem bírnak elindulni!😄
Vagy amit te mondtál ez a civil változat v. a versenyeken is így van?! Versenyek: gyorsulásos versenyt értem ezek alatt!

CSOCSO
elso kerekes autonal: kezifek behuz uresbe tesz.. majd gaz es D be rak
hatsokerekesnel.. fenk kuplung benyom egyesbe rak majd gaz es kuplung ki... csak az a baj hogy ha a sima fekey nyomod az a hatso kereket is fogja.. bar nem annyri amint az elso de fogja.. tehat nempisztos hogy kellemeset teszel a fekeknek.. szetbasnzi nem pisztos hogy szetbassza. .de jobban kopik...
esos idobe gyakorolj.. csak vigyazz le ne egesd a kuplungot.. jo ha van valaki a kocsi mellett es szol neked hogy ne csinald tovabb mert nem forog a kerek csak a motor uvolt.. mert akkot leegetheted a kuplungot meg hasonlok.. de mondom.. esos idoben lehet probalkozni...
de ki szoktak kotni a hatso feket es ugy nyomjak a burnoutokat...
vagy esetleg valaki majd jon es megmondja neked hogy leehet e anelkul is
Adi
Mhhh.. emberek: burnout-ot azt, h csinálják?!😊
Egy m3-mal már lehet például?!

CSOCSO
eszmeletlenul tetszik hogy a celica ajtaja felele ivel.. tisztara olyan mintha valami lamboban ulnek😊
CSOCSO
mondtam mar hogy celicaban van kormanyvaltos??? no a mienk nem olyan de vezettem egy olyan celicat aminek a kormanyan volt a valto.. bar kicsit "fule" volt. sot inkabb gomb.. nagyobbacska gomb.. rx8 nak fasza a valtofule😊
CSOCSO
[Walaki]D`Lair
Hány Le?