Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
neki volt mar sok kocsija.. SUV ja is.. sot most is van neki ketto.. es soha nem hallott olyanrol hogy a SUV az suburban okossag lett volan.. az mindig is sport utility volt eeeeees... chevy suburbanja is volt neki.. ami ugyanugy SUV volt soot az erdekesseg hogy a PT cruisere is SUV kent van szamontartva vagy mi a pocs
nem itt arrol van szo hogy SUV oknak hivjak az osszes ilyen kocsit.. ami sport utility-t jelent...
azaz itt nincs olyan ember akinek a SUV rol suburban jutna eszebe ...
nemtom mibol veszed azt hogy ha volt anno egy suburban nevu auto akkor miert jon abbol hogy az OSSZES olyan autot suburban nak nevezik?? hm??? mutass egy oldalt ami mondjuk 20 eves es subuirban vehiclenak nevezik oket??? ettol fuggetlenul a suburban vehicle meg mindigcsak SV es nem SUV
A döntõ bizonyíték az ellenkezõjére, hogy ezt az egész kategóriát a Chevrolet/GMC találta 1936-ban. Azelött nem volt ilyen jellegû autó egyáltalán... Akkor ugye még szó se volt a sportos autókról, legalábbis nem elérhetõ áron. Ennyit errõl. Nyilván azért nevezték át a kategóriát, mert a SUV névrõl mindenkinek a Suburban typus jutna eszébe, ami reklámszagú lenne nagyon, ezt gondolom az amcsi jog nem nézte volna jószemmel, ezért találtak egy másik hivatalos nevet, ami az addigra elterjedt SUV betûkkel összhangban van....
kb. 90-es évek elejéig mindenre használták a suvokat csak városi közlekedésre nem... Mostanában lett csak divat ez a városi cirkáló dolog. Régebbi SUVok mind lomha szarok, amik csak arra jók, hogy az Alabamai paraszt redneck berakja a hátsóülésre a levágott disznót.
Nekem fogalmam sincs, hogy Suburban vagy Sport utily, de az kicsit sántít, hogy te irónikusan mást nevezel okosnak, de ennyi erõvel a nem hozzáértõk meg szintén magukat tartják okosnak, tehát te is csak azt csinálod, mint õk.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez kb. olyan mint amikor Klapka György kitalálta a hagyományos mosópor nevû terméket, és szarrá perelte a többieket, mert ellen reklám volt.
don't give a fuck
"suv suburban vehicle" 9 találat
"suburban vehicle" 2,460 találat (99% Chevrolet Suburban)
"sport utility vehicle" 879,000 találat (teljesen független a Chevytõl)
1936 óta létezik Chevrolet/GMC Suburban.
De biztos igazatok van, mer' okosak vagytok.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
itt vagyok a nagy amerikaban es senki nem suburbanozik... mindenki sport jutilitizik...
beirod googleba azt amit mondasz es csak a chevyt adja ki meg GMC....
terepjaro: Sport Utility Vehicle
es tokmindegy hogy varosi cirkalo vagy off road szornyeteg
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu