Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Én se tudom miért csinálnak olyan nagy ügyet ezekbõl a nyílnapokból... Ha potenciális vevõ vagy, akkor bármikor odaadják a kocsit a legtöbb helyen, csak vedd meg..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
mindenesetre ez egy szep auto.. G6 ugye?
elfogadnam nagyon szivesen....
CSOCSO
jajajajajj.. ne is mond😊 mikor teged olvastalak mar mosolyogtam elore hogy na tuti amerika.. sztan mikor meglattam azt hogy hat igen ahol tudnak autot gyartani..sztan meg a pontiac kepek😊))))))))
vannak szep autok.. vannak jo hangu autok..van ami jol megy...es a legtobbjuk szetesik... hiaba V8.. ha a vizpumpa elszall 5 evesen.. hiaba v8 ha lerohad ez.. lerohad az.. blahblahbla.. nah mindegy...
pisztos vannak jo amcsi autok.. csak nekunk szar jutott😊 plusz a szerelok akiket eddig ismertunk mint azt mondta hogy japcsi auto rulez amcsi szetesik.. es ilyenkor leginkabb amcsi autok alltak a szervizben😊
DanielT
Ha tesztelni akarsz, bemész egy szalonba: Ezt mondod: "Ide a kocsit!" és már mehetsz is... tolongjon a nyílt napon akinek 2 anyja van...
Joey_The_Man
Szerintem itt is tunak autót gyártani, csak nem mindegy ki a célközönség, itt azért nem úszkálnak az emberek a pénzben... az áraknak alacsonyan kell maradnia, így a színvonal is marad..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
errõl CSOCSO tudna mesélni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Döglött Kacsa
Eszméletlen sztem is. Hiába, ahol tudnak autót gyártani...

Joey_The_Man
Ezzel a kárpittal meg órahátlappal nagyon üt... <#wow1><#guluszem1>

DJ Bee18
Ezt hallgassátok meg: a családommal mi is jelentkeztunk a Nagy Opel Próbásra, még március 29-én (és 28-tól lehetett jelentkezni). (április 12-15-ig egy Astra) Erre még csak ma kaptuk a választ a szegedi szalontól: ,,A minden várakozást felülmúló érdeklõdés miatt egyelõre csak rövidebb, félórás tesztvezetéseket tudunk felkínálni, mert minél több érdeklõdõnek minél hamarabb szeretnénk lehetõvé tenni, hogy megismerhessék az Opel gépkocsikat. Márkakereskedésünk készletén levõ, forgalomba helyezett tesztautóinkat munkanapokon 8:30 és 16:00 között tudjuk a rendelkezésükre bocsátani egy 30 perces próbaútra, melyre munkatársunk is elkíséri a tesztvezetõket."
Hát menjenek a francba. Ez a Nagy Teszt, mi?? <#mf3><#mf3><#violent>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Walaki]D`Lair
NFSU2-ben is bennevan😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
szép az új GTO

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Döglött Kacsa

Döglött Kacsa
Pontiac

[Walaki]D`Lair
A hosszú változatot

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Stann
Az "LI" az mit takar?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Kit--Kat
hehhe az odabaszós film😊
De abban az kis szürke nem A4???

DanielT
Írjá nekik 😊
szerintem ne veszekedjetek, egyezzetek ki S7-ben :-)

Loogan
Akkor Õk tévednek: Audi S8

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

DanielT
Sosevót.... ez S6.
Loogan
Újabb kiadásban: Audi S8

Loogan
Régi nagy álom: Audi S8
(Aki látta a Ronint, az tudja miért.)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

akkor nekem ez a verzió kell :-)

DJ Bee18
Csak lehet, hogy az alapverzióban csak fekete mûanyag 😄DD

Kit--Kat
én inkább ezt

Hát, ekkora tömeggel tényleg nagyot üthet :-)
Az a krómbetét z elején nagggggyon állat!

DJ Bee18
Nekem ebben a feketében nagyon üt:

DJ Bee18
Mondjuk én BMW 3-as helyett, inkább egy jobban felszerelt Passatot vennék, mert nagyon tetszik, mondjuk majd a 170 lovas TDI-vel 😊.

DJ Bee18
Nekem a hátulja nem tetszik. Kicsit japánosra sikeredett szerintem. Meg valahogy ez a high-tech hatású mûszerfal nem jön be. De mondom ez szubjektív. Nekem például olyan autó tetszene, amelyik kívûlrõl A6-os, vagy BMW 5-ös, belül pedig Mercedes E-osztály. Kár, mert ilyen nincs 😄D

Ha már BMW-nél tartunkk, akor a legújabb 3-asra szavazok, elölrõl gyönyörû, hátulról "csak" nagyon szép lett.

Taranov
Hát igen 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adi
Amúgy ez a peugeot-motorleállos dolog abból, fakad, h karambolnál leáll a motor.. ezt nem rég tudakoltam meg. De hát elég gáz, h luknál is megáll az élet!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Taranov
Hát igen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
legjobb autók? kinek, hova, milyen célra???

itt ugyanúgy kategóriákat kéne vonni!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Az már túl drága 😊

Taranov
Jaja!

DJ Bee18
Az Aston Martin, meg a Ferrari is az egyik legjobb autókat gyártja nem??? Csak itt a lényeg, mennyiért? 😊

Kit--Kat
kinézetben meg az Alfák

DJ Bee18
Ha sok pénzért adnak egy autót, még szép hogy jónak kell tûnnie. 😄D Próbáljanak meg 4 millából ugyanolyan jót csinálni, akkor már elismerem, hogy a legjobbak.

Taranov
Ja, ez tényleg szubjektív. Minõségben talán a japánok jobbak (bár ez sem bizonyított), kinézetben meg szerintem a Jaguar pl. sokkal szebb, de lehet, hogy van, akinek nem tetszik annyira.

Taranov
és a VW-vel mi lesz? 😄
Nehogy kifelejts már valamit, ember! 😊

DJ Bee18
Ezzel egyetértek <#eljen>

DJ Bee18
Nem azért, de ez szerintem elég szubjektív, hogy melyik a 3 legjobb autógyár. Attól, hogy Premium márkák, még nem biztos, hogy a legjobbak 😊

Kit--Kat
jóhh inkább hagyjuk

Adi
Mondjuk új bmw-s haverjaim nem nagyon vannak...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DJ Bee18
Nem a magyar átlaghoz hasonlítottam, hanem ahhoz, amit szar útnak érez az ember a fenekével 😄D

Adi
Neem, dehogy is....
csak most vmiért csak a 3 legjobb autógyár. (bömi, merci, audi)
Most nem azt mondom, pl: fodrászom most vett nem rég egy fabiát. Hát nagyon fasza az is!!

DJ Bee18
,,A régebbi BMW-k remek vasak voltak"---> Ezt írtam. Szerinted ezzel én kétlem, hogy speciel, a te kocsid nem jó?? 😊

Adi
Bár mondjuk nem fogok veled itt vitatkozni, mint vmi hülyegyerek. Én megvagyok elégedve a kocsimmal!!