Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
háth mi a kuravszar út itthion ha nem ez???
Az már jóútnak számít ahol kilométerenként csak 1-2 megsüllyedt azsfaltozás van

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
Nekem ez a tapasztalatom....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
Én világosan beszéltem, de túloztad el, meg írtál egy olyan útról, amibõl kevés van. (ementáliszerû, zsonglõrködve áthaladós)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Hát ez megítélés kérdése szvsz, de nem rosszak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
jóhh akkor világosan beszélj

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
Attól hogy kibaszott drága, már egybõl jó, mi?? Meg megnézik az utcán, mi?? Na ez a szinted, gratula <#taps><#worship>

Kit--Kat
én kérdezem, nekem tök semleges a BMW😊

DJ Bee18
Dobál mint az állat, de nem attól még kátyús, lyukas, csak egyszerûen szar.

Adi
haha...!<#buck><#wow3>
Néha sok hülyeséget tudsz mondani.
Egyet tudok, biztos, h nem hülyeségbõl a legjobb autók a BMW, Merci, Audi!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DJ Bee18
Nem tudom miért kötsz belém, de nem érdekel, tudom miket beszélek, és ez lényeg.

DJ Bee18
Nem csak a kátyús a szar út, menj Dunaföldvár és Szeged között Kiskunmajsának. Meglátod milyen jellegûrõl beszéltem.

Taranov
Nem 30 milláért, megveszed 30-ért, majd eladod, majd veszel újat. Annyiba került a csere, mint egy "pórnép autója".

Kit--Kat
már a német autók se olyan megbízhatók, globalizáció....

DJ Bee18
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy drága nagyautót hülyeség venni, mert ezek a gyártók nagyra törnek. Minden szar kütyüvel telepakolják, aztán meg cserélgesd, mindezt 30 milláért. Ennyi pénzért már elvárható lenne a megbízhatóság. Gratulálok nekik

Kit--Kat
hehh kurva szar úton, akkor az magyar viszonylatban 1 ementáliszerû kijuggatott kráter geci amin útfelületet taláni nagy zsonglõrkedés.
Nahh és ezen mentek 140el??? Hát leakalappal a Renault elõtt, hogy légpárnát szerel a Lagunára, biztos hazai piacra fejlesztették.
Mert különben hülyeség amit írtál, sry😊

Kit--Kat
Bayerische Motor Wagen /ill. Werke (kinek ,hogy tetszik😊 maradtak volna a motorkerékpárok és a repülõgépmotorok gyártásánál???^^

DJ Bee18
59 éves, gyári 19" felnik vannak rajta, (két éves) nem hiszem hogy otthon barkálcsolja, kicsit hajtja az igaz, de bírnia kéne. A céges Lagunát hajtjuk kurva szar úton 120-140-el elég sûrûn, mégsincs baja.

Taranov
Persze, hogy buksz rajta, viszont nem tudod, hogy melyik típussal fogsz bukni.
Ha 8 év múlva adod el, nem biztos, hogy kevesebbet buksz rajta, hisz akkorra már kisebb lesz rá a kereslet, illetve jobban lecsökken az értéke.
Ha életed végéig akarsz használni egy autót, sok szerencsét a választáshoz 😊

Adi
Elejével teljesen egyet értek.
Többivel is csak hát most azokra mit mondjak?!😊

DJ Bee18
Eladhatod, de kurva sokat vesztesz rajta 😄DD De épp az a lényege a hibastatisztikáknak, hogy ha megveszed, akkor kisebb esélyed legyen a megszívásra. Xirnox: A régebbi BMW-k remek vasak voltak<#worship>, csak az újak tele vannak mindenféle elektromos bizbaszokkal.<#vigyor>

Adi
HAHA!!!!!!
Ne röhögtessél már!
Biztos nem úgy vezeti mint egy nagy papa és nem gyári kerekek vannak rajta.. <#wow3>!

Sziasztok!

Olvastam, hogy itt lentebb többen írtátok, hogy a BMW tele van hibával meg stb...!Nekünk most van egy E38-as 750-esünk és eddig soha semmi gond nem volt vele!Nem az elsõ BMW-k és egyiknek sem volt soha semmi komoly baja!Szerintem ez puszta véletlen!

Taranov
Szerintem eg márkáról sem jelenthetõ ki, hogy szar, sem a BMW-rõl, sem a Roverrõl, sem a Suzukiról.
Hibastatisztikák vannak, de nem mindig teljesül az a te saját autódnál.
Vegyen mindenki azt, amire telik, meg ami tetszik, és meglátjuk, hogy peche lesz-e. Ha igen, akkor amíg garanciális, talán nem húzzák le a szervízben, utána meg el lehet adni.
Persze az Autó2-ben olvastam olyanokat, hogy szinte olyan volt a tag autója, mint egy átok.
Egy Citroen C5-ös sztori volt, hogy nem indult el, mert az a hidraulikus felfüggesztés vagy mi a rák nem mûködött. A Citroen Pásztornál nem foglalkoztak vele, a kocsi nem volt mûködõképes, ráköltött 1 millát, akkor sem lett jó. A központi Citroen nem foglalkozott vele, végül el akarta adni, de senki nem vette. Bukott rajta sok sok milliót meg egy Magyarországon elitnek számító autót.

Aztán volt olyan, hogy a csávó rendelt egy Wagon R+-t, könnyûfémfelnivel, légkondival stb.
Befizette a kezdõrészletet, de az autóra várni kellett. Már fél év várakozásnál és érdeklõdésnél tartott a Suzuki Ásznál, mikor mondták, hogy nem tudják mikor fogja szállítani a gyár. Mondta, hogy akkor jöhet felni és légkondi nélkül. Azt nem tudom leszállították-e már neki, de kilépni nem lehetett, mert rossz szerzõdést írt alá, nem volt lehetõség visszalépésre.

Egy ismerõsömnek panaszkodott valaki, hogy nézze meg, ott a hatmilliós mercije, és teljesen tönkretette a befecskendezõ rendszert az ukrán benzin... majd' leestem a székrõl, amikor meghallottam... természetesen a nevetéstõl.

CSOCSO
ez tudod minek az atka?? a csak azert is fasza autot veszek es csakazertis szarakodik😊

amugy anyamnak volt mar bmw je.. es o mar masokkal is targyalt errol es neki megyozodese hogy BMW-t vegyen az aki hulye
DJ Bee18
Nekem van egy kicsit gazdag rokonom, de csak annyira rokon, hogy talán félévente egyszer látom 😊)). Na õ vett úgy 2 éve egy 730d-t. Állandóan kínlódik vele. Már komplett kormánymûvet és sebváltót is kellett benne cserélni (pont a legelenyészõbbeket, mi? <#eplus2>). Na meg persze állandóan vannak kisebb hibái. Nekem ezzel el is ment a kedvem a BMW-k tõl. Én biztos Lexust vennék annyi pénzért.

Kit--Kat
I'm just lucky😊

CSOCSO
pedig nyugodj bele hogy a bmw a leggecibb marka ilyen szempontbol.. ha az elektronika valami hibat eszlel akkor onnan te nem mesz el a kocsiddal...
CSOCSO
nekem ki van kapcsolva hogy riasszon a gep.. szal lehet eszlelte... de en nem szeressem hogy beugrik egy ablak hogy jujj trojait talaltam..torlom jo?
Adi
akkor jó védelem van a gépeden!😊

Adi
nékem is!

Kit--Kat
nekem semmi....

hykao
Nekem F-secure Internet Security 2005 van fenn, és a trójain kívül még kétfajta vírust is jelzett...
Kit--Kat
😄DDD

Taranov
Hát igen, ilyen nem nagyon képzelhetõ el, de örüljünk neki, hogy nyugodt, legalább meggyõzte magát, hogy a mosóporja után már az autója is intelligens 😊

Adi
inkább ne trojais szart lineljél!<#mf2><#mf3>

Adi
Emberek, haveromnak van egy peugeot 206-sa és van egy olyan dolog, ha lukba megy és az nagyon megrázza a kocsit, a motornál egy piros dugo kiugrik és leáll a gép.. Haverom azt mondja, h ez az inteligens elektronika system.. Szerintem inkább vmi hiba...
Hát ilyen nincsen nem emberek, h ha kátyuba mész és nagy akkor leáll a kocsid????
Mondtam neki sürgösen menjen el a szervízbe.
Én még ilyenrõl nem hallottam. Eszem-faszom megáll. És kajak nyugodtan mondta ezeket nekem. Ha én belemennék egy kátyuba és leállna a gépem hát kikurnám!😊

CSOCSO
koszke😊
Taranov
Nem tudom, nálam firefox és nod32, utóbbi jelzett trójait, de nem lényeges végülis, csak gondoltam szólok.

CSOCSO
majd csinalok kepet ugy hogy mindket autonk egymas mellett allt
CSOCSO
nem ezt idekint vettuk...
amugy firefox, kaspersky es zonealarm is megy.. nalam senki nem jelzett viszont a firefox alapbol lelott egy beugro ablakot.. lehet az volt bibis
Taranov
Ne nagyon nézd ezt a page-et, mert rögtön jött egy trójai, amint megnyitottam.
Egyébként pöpec az autó. Ez már M.o.-n is megvolt, nem?

CSOCSO
itt van egy ket kep...

ilyen a mienke is.. csak szurke es mas felnikkel
CSOCSO
mar volt bent vmikor😊
Taranov
Neked Dodge-od van? Milyen? Képet!

CSOCSO
😊))

mas:
tegnap lemostuk a dodge-t.. hat most eleg auto kinezete van vegre😊
meg viszem vissza a szerelohoz mert kattog a kocsi mikor fekezem.. loller... ppff.. nah mindegy..
Taranov
Vajon miért nem? 😄

CSOCSO
hat ezen most miert nem rohogott senki??? van egy sejtesem...
😊
amugy ezer eves vicc
Taranov
Ja, nem 😞
Golf IV