Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Ez a kis swift viszont jól néz ki.... De a Suzuki autók nekem se a kedvenceim... Ez pl. 4* -os lett valami törésteszten, de az elõzõ modellek ilyen téren... köhöm.. xarok. Fõleg az elõzõ Swiftek, mert az Ignis meg a wagon r kapott már valami tutibb kasznit, ha jól tudom..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
ez mi a szar?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
ezt most láttam egy másik hírportálon.. 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
Ja, elég jó úton halad a Suzuki, illetve az én ízlésemnek megfelelõ úton, de még így is az utolsók között van az én listámon. Persze nem a minõsége miatt vagy ilyesmi, csak a design miatt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Nem tudom pedig Esztergom nincs olyan messze tõlük<#vigyor> De sztem nem szeretnek minket annyira a szlovákok... Inkább vesznek Skodát..

+ Az új Swift nekem is teccik.. ha suzukit vennék csak az jöhetne szóba..

Taranov
Igen, ott Fiattal és Renault-val járnak az emberek, akinek meg összegyûlt a kellõ összeg, az mercivel 😊
Legalábbis Kis-Ázsiában, Isztambulban nem voltam.
Azzal egyébként semmi gond szerintem, hogy nem Franciaországban gyártják.

Joey_The_Man
Új Daciára gondolsz ?

Taranov
Mondjuk Swift sincs Magyarországtól nyugatabbra, bár bevallom nem voltam még minden európai országban, de ahol voltam, max. 1-2-t láttam.
Szlovákiában sincs. Egyáltalán forgalmazzák ott?

CybearBoy
Az is, sztem jól meghatároztad a lényegét. Asszem Törökországban gyártják.

fifi
én nem vennék semmi pénzért, de pl sógorom testvérének van 1.5/?/-ös dezsõ, és sztem nem annyira rossz. Inkább ez mint Dacia...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Joey_The_Man
A Thaliáról meg van a véleményem... Nekem olyan, mintha valami keleti..balkán renault lenne csak nekünk meg a többi póór országnak..Amolyan jó lesz ez falura parasztnak autó..<#nevetes1> Nuygatabbra egy thaliát se láttam.. (Kiv. tavaly nyáron Villach-nál, de az is magyar volt<#nyes><#nyes>) Az ára elfogadható, de ez sajnos megnyilvánul a kocsi kivitelezésében..

Elnézést a Thalia tulajoktól.. 😊

ikon :-)

DanielT
Kisebb nem volt?
Megértelek, nekem is van pár olyan típus ami akárki akármit mond, akkor sem jön be.😊

mégegyszer

Igazad lehet, õszintén szólva nem figyelem a statisztikákat, a környezetemben található autók alapján szoktam csak véleményt nyilvánítani. Ami mondjuk nem a legjobb mert nem reprezentatív.😊 Habár a statisztikák sem érvényesülnek pontosan konkrét autóra lebontva.
Mindenesetre eléggé elõítéletes vagyok, nálam csak az a jó Suzuki aminek két kereke van.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

méregzsák:

Teljesen igazad van, nem kell bedölni a reklám dumának ! De azért az image dumának se...😊
A te általad említett két típus az ADAC meghibásodási statisztikáján 6 évre visszamenõleg:
a VW a 10-ik, a Peugeot meg a 18-ik. A Suzuki pedig a 6-ik.
Viszont mint minden új tipusnak, úgy a Swiftnek is lehetnek gyerekbetegségei. (De ez nem jellemzõ a japánokra)
...Huh, lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de nekem tetszik az új Swift.😊

Punkerwork
van hozzá óra is:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
hol esik szét neked 1 69es Dodge Cherger He???😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

látod az lehet, hogy az idõ vasfoga ebbe is beleharapdál. talán majd ha lesznek két-három éves új Swiftek, akkorra sikerál is annyi pénzt összeszedegetnem, hogy vegyek egyet... részletre...

DanielT
Figyelj, ha reálisan belgondolsz, ha valóban sok az érdeklõdõ, akkor nem tehetik meg, hogy mindenki addig menjen vele amíg jónak látja. Ha így lenne, akkor lehet, hogy már neked is azt mondták volna, hogy sajnáljuk, de már nincs szabad idõpont. Aki komoly érdeklõdõ, az odatelefonál, lefoglal bármikor egy kocsit és mehet vele simán.
Punkerwork
55 darab lesz belõle:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lesszi
jól néz ki az új swift...de én még nem próbáltam

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Nem is hasonlítottam össze, csak példát hoztam arra hogy a gyorsan haladáshoz nem csak erõs motor kell. Mondjuk én inkább vennék egy 206-ost, Polo-t vagy bármi mást ami már bizonyított, minthogy bedõljek a reklámdumának. Majd ha 2-3 éves Swiftekkel se lesz gond, akkor felkerülhet az is a fentiek közé.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

azért az új Swiftet nem írnám le ennyire, hogy a Warthoggal :-) kelljen összehasonlítani... jól össze van rakva, stabil a futómûve, kellemesen direkt a kormány, én meg egy icipicit elfogult vagyok :-) most nem tudnék más rosszat mondani a Swiftrõl, csak annyit, hogy nem az enyém.

1.3-as. A kisebb mocival is elég dinamikus a kisautó, milyen lehet a nagyobb?

Fiatal sztítrészer hozzáállás.😊
Aztán a futómû, kormány, fékek, satöbbi mit tud annál a gyors menetnél? Vezettem VW motoros Wartburgot is, az is "gyors" volt, csak 120-nál már le akart szakadni róla minden, nyikorgott-nyeszergett, úszott jobba-balra, förtelem volt.😊

DJ Bee18
1.5-össel vagy 1.3-assal? Egyébként szerintem mindkettõvel gyors lehet

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Ha új kisautót vennék, most elõszõr venném számításba a Suzukit is, mert ez vágre jó autó.

DJ Bee18
Meg ahol sûrûn szétesnek, meg ahol prosztó anyagokat használnak, meg zabálnak mint a disznó. De ezeket az apróságokat leszámítva jó autókat gyártanak valóban. <#eplus2><#eplus2>

vezettem új swiftet :-) nagyon teccik!

DJ Bee18
Azért ezzel a német luxusautóval kiegyeznék. <#eljen>

DJ Bee18
De épp ez a bajom. Ilyen rövid tesztre el tudnék menni bármikor. Itt az a lényeg, hogy úgy nyomatják mindenhol reklámmal, hogy elviheted akár három napra is, és azt csinálsz amit akarsz. Szóval ez megtévesztés, de ez csak az itteni márkakereskedésre vonatkozik, mert ez egy trágyadomb. Mert olvastam más fórumokon, hogy másoknak egy másik szalon odaadta 3 napra, ahogy kérték.

Taranov
Igaz, ha meg szokványos kocsit akarsz venni, kibérelheted valahol 2-3 napra, és akkor van idõd tesztelni.

Taranov
😄

Taranov
Egyetértünk.

CSOCSO
nemtom melyik topigba vot de vki linkelt vagy mondott, ha jol emlexem akkor HONDA motort.. iszonyat megy iszonyat eros.. de chopper stilusu. tehat nem speed byke...
Döglött Kacsa
Ebben tökéletesen igazad van. Mert ugye a célközönség meg hasonlók. De a forma. Az nem mindegy! Pl.: Renault Thalia Olyan mintha be lett volna tépve aki tervezte.

Kit--Kat
Mustangot is vehetsz 40ér😊

CSOCSO
olcso husnak hig a leve... 20 ezerert lehet hogy egesz jo auto a mustang....

mert ha belegondolok azert a 350z ketszer tobbe kerul.. ugyanugy v6... csak m ashogy nez ki es mas anyagokbol.. lehet hogy nem er meg 40 et csak 30 at.. nemtom.. nah mindegy...
CSOCSO
hat az uj mustangba egy jete ultem.. nem 5 percet hanem jo sokat.. mert azzal mentunk at egy masik helyre az egyik plazabol😊
de a lenyeg hogy v6 ide vagy oda.. eleg jol megy.. hely az nemsok van benne... max ha hatratolod az uleseket. de akkor hatul nemsokan ulnek.. az anyagok sokadik fogasra is kellemetlenul kopogosak voltak..d e most mit tehetnenk.. ezert kerul olcsobba mint egy 350z😊

mindenesetre megfordult a fejemben hogy nah vajh most mi legyen.. scion tc vagy mustang?? szinte egy arban vannak. csak az egyik v6.. a masik sor4....
CSOCSO
ferrari oldalan is milyen szepen megemlekeznek a papara...
Kit--Kat
na jó, de a régiek😊

[Walaki]D`Lair
Hát a mustangot szidta már Csocso eleget😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
hát ezen a Mustang, Charger és társai nagyon megsértõdnének😊

Joey_The_Man
Az amcsi autók (bár lehet csak bennem van egy a muscle car feeling), mindig olyan benyomást keltenek bennem, mintha össze lennének csapva.. vagy mintha valami vasgyárból gurulnának le.. és beleb@sznak egy kib@sz*tt nagy 6 literes motort (mondván occsó a benzin) és had menjen..

Bár biztos vannak nagyon jól összerakott amcsi verdák is... Nekem pölö a
300 hemi naon teccik...

CSOCSO
es ezzel mi a baj?? legtobb helyen mehetsz egy kort vele es maradj boldog.. itt legalabb fel orat nyustolheted..
CSOCSO
hja.. gto.. nembaj.. majdnem ugyanaz😊