Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Aztán lefújja a szél a fejed 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mondjuk én lehet, hogy nem vennék ilyen drága autót, inkább csak egy Range Rovert vagy 7-es BMW-t, Jaguart stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Tuod mikor vennék roycit... Egy nyitott bentley még ok.. de inkább valami sportosat... f430 spyder.. vagy porche gt.. 😄DDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[Walaki]D`Lair
Én ugyan nem...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Nembaj, te ilyet veszel, én meg olyat, legalább nem lesz egyforma 😄

[Walaki]D`Lair
én 3 autót vennék ha lenne sok zsém...(aztán persze lehet hogy nem használnám ki)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát mert hülye vagy...😛PPP

[Walaki]D`Lair
Mert? akinek van pénze az csak láma béna fasz lehet?

Taranov
Bûn lenne ilyet venni Rolls Royce vagy Bentley helyett, ha már valakinek ennyi pénze van szvsz 😊

DJ Bee18
De akkoris felesleges, csak elhalálozás esélyét növeled 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Walaki]D`Lair
Ha mondjuk van 50 milliárd forintod nem kibaszottul aprópénz? 😄DDDD

DJ Bee18
És vajon mennyiért fogják árulni a NOIWC-s mercit?? Legalább 60 milla biztos. Tényleg, most mondjátok meg, az S55 L AMG 37 milla, míg az S65 L AMG 57 milla. 500 LE helyett 612 LE, ez 20 millás differencia? Meg ki az akinek az S55 nem elég? 😄D

Taranov
😄D

Punkerwork
máshol is garázdálkodik.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Joey_The_Man
LOL bms = Bmw

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Ennek a bms -nek nincs .. de ugyanennek 407 -be már lenne.. 😄D

DJ Bee18
Mi ez, az RTL Klubos Forma1 elõtti Vodafone reklám?? 😄D

DJ Bee18
Szerintem nem mondott semmi olyat, ami egy ilyen hozzászólást kellett volna maga után vonnia. Pont a mai napon a legnormálisabb szerintem 😄D

felbosszantottak, de ez off lenne...
inkább autózzunk:

Punkerwork
ma a szokásosnál is idiótább vagy, valami rosszat ettél? vagy kidobott a asszony? esetleg reggel nem sikerült senkit leszorítani az útról?

DanielT
Állat a logód 😄DDD
gyártanak a hölgyek részére is órákat, ennek NÕIWC a neve (bocs, de ez kihagyhatatlan volt)

Punkerwork
IWC az egyik legnagyobb svájci óra gyártó keress rá + egy 55 darabos titánium szériára nem mondanám hogy szar, már csak a gyûjtõk miatt se.....

I.C.ram
már miért? 😄 Ez is olyan szar kb. mint a régen nagyon divatos Nike meg Adidas órák 😊
Taranov
Szerintem nincs neki dõlése, csak így fotózták.

Joey_The_Man
Ha találok szólok.. 😄DDD érdekes dõlése lenne a háznak.... 😄 😄DD

akár szép, akár csúnya (szerintem szép) de legalább a miénk!
(mindjárt jön Vinyltoy, és lebac, mert szerinte nem is szép és már megint hülyeséget írok)

CSOCSO
szerintem meg tok cool
Punkerwork
ez de csúnya

DJ Bee18
Peugeot 407-eses nincs?? 😄D

Óh, bocs

DJ Bee18
A Suzukik megbízhatóságával soha nem volt gond. Ellentétben a francia 206-ossal. Úgyhogy ha már ezt a szempontot veszed figyelembe, akkor épp a Suzuki a nyerõ. (mondom ezt úgy, hogy Renault van a családban) Egyébként ha nem tetszik az autó összhatása, akkor tényleg nem kell megvenni 😊)

CSOCSO
ehh az uj M3 gilette reklamban egy supra van😊 nagyon allat meghozza😊
Punker
IWC:Ingenieur AMG

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

minek USB és Jack csatlakozó egy autó elejére? :-DDD

CSOCSO
itt neztem az arakat.. van reszletfizetesi lehetoseg is:
autohifi.hu
CSOCSO
nh pl:

ha nagyon van penzed:

remelem 16.5 os hangszoroid vannak:

Rockford Fosgate RFP 162 S (p162s)

53.000 Ft

ha nincs sok manid:

Phoenix Gold
Octane ZR 6.5 comp

ez csak ket kozepsugarzo ket csipogoval... de csak 35.000 ft

melyladak:

ha van manid:
Rockford Fosgate Punch p11zd (38cm dobozzal)

( a kepen doboz nelkul van)

50 ezer ft.
van 30 cm esben 31 ezerert

30 cm es fonyix god van ugyanennyiert kepet nem teszek be....

szal ha nincs ubersok manid.. akkor fonix gold cuccot veszel es ehhez erositot..
ha sok manid van akkor fosgate cuccosokat...
ha megelegszel a pioval.. akkor is elore komponens szett.. hatulra oval es a melylada melynyomoval...

fonix erosito: 60e
fosgate erosito 90e
CSOCSO

http://www.show.tuning-stereo.hu/

majus kozepen... ha kibirod menj el ide. itt sok brossurat be tudsz gyujteni.. latsz is egy ket otletet.. sot meg kerdezoskodni is tudsz.. esetleg kedvezmenyeket is kaphatsz..
es itt tuti kint van minden profi bizbasz
CSOCSO
mindegy.. a lenyeg hogy Adi kerdezte hol csinaltassan zenebonat a kocsijaban.. valami tuningbiszbasz nal vagy a pioneernel...
hat nem is tudom.. pioneerek pisztos nagyon profik..de vannak faszabb igaz dragabb hangcuccok is.. pl mb quart vagy boston.. stb..
mondanam azt hogy menj az indexre az ezzel foglalkozo topikba de ott sok az elszalt agyu fasz aki ilyen meno meg olyan meno hogy neki mar millionyi cucc van a kocsijaban meg zenebona versenyre jar meg leginkabb csak azt tudjak mondnai: hallgasd meg az osszes hangszorot es azt valaszd ami neked tetszik.. ennyi...
mindenesetre: szerintem a pioneer is eleg fasza... foleg ha piokbol nem az olcsobbikat hanem a faszabbik cuccosokat szerelteted be...
a nagyokosok azt mondjak hogy hatulr anem kell hangszoro csak elore.. hisz a koncerten is csak elolrol jon a hang... nah ez az o faszsaguk....
1) nagyon sok sima zenei cd is dolby ba jon ki.. ahol az a fasza ha terhatas van...
2)vannak emberek akik megengedhetik maguknak hogy a millios cucc melle vegyenek 200 ezerert egy dvd lejatszos fejegyseget es igy a mozi filmeket is elvezhetik. nah ehez a 2.1 rendszer eleg szanalmas...
3) az en dodgeom olyan hogy kis pocokkel nagyon konnyen lehet a hangokat allitani hogy melyik hangszoro szoljon..
ugy kell elkepzelni hogy van egy negyszog...es kozepen a palcika. .amelyik ranyba huzod a palcikat ugy fog szolni a cucc.. nahmarmost.. ha elolrol jon a hang magaban az elegge hianyos.. hiaba a nagyokosok dumaja....
szal amit en ajanlok...:
elore: komponens hangcucc azaz ket hangszoro plusz ket csipogo...
hatulra ket oval cucc..
es a csomagtartoba egy minimum 10 es melylada.. de inkabb 12.. esetleg ket 10es
hja. most inchben irtam.. mindegy...😊
ennyit mondanek
amugy ha ubersok manid van akkor rockford fosgate cuccosokat tegyel be😊 azok utni fognak mindent! bar lehet hogy a ludwig gyerek nem fog olyans zepen szolni.. de az ilyen dolgokat egy magunk fajta halando gyerek eszre se venne
CSOCSO
adi.. hova valaszoljak???
CSOCSO
😊 hurej... bar olyasfajtanak nez ki... bar nem is latszik.. no mindegy...
Joey_The_Man
Ezt amit beraktam nem kell nyitogatni...

CSOCSO
csili vilivel nincs baj... inkabb az elol nyitogatassal..
CSOCSO
viszont inkabb ez mint egy tag heuer
Taranov
Nekem meg a komoly házak jönnek be, nem ezek a csili-vili hülyeségek 😊

Taranov
És más órával is lehet használni? 😄

I.C.ram
hát nem egy TAG Heuer... 😄
CSOCSO
en enzo ferraris szamgephazat lattam... nekem valahogy EGYIK szamgep haz sem jon be amit elol nyitogatni kell
Kit--Kat
JÁÁÁJJ😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Joey_The_Man
Számgépház eleje.. 😄