Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nos, az Opel nem sportautókat gyárt. A vásárlókörének sokkal fontosabb, hogy keveset fogyasztó, megbízható motor ketyegjen az autóikban és ennek az Opel benzinesek tökéletesen megfelelnek. Vannak erõsebbek, vannak amik keveset fogyasztanak, de az árukért az Opel mocik megfelelõ tulajdonságokat tudnak felmutatni.
Kit--Kat
pedig inkább megérdemelné a sikereket mint a mocskos Citroen és társai....
hogy lehet olyan szart venni én komolyan nem értem:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Ez mind a köcsög franciák miatt van 😊
Fiat, Rover stb., én ezeket sajnálom. Menne csõdbe inkább a Peugeot...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jó, a Mustang motorjához képest gyenge, de a normális vásárlóknak bõven megfelel, nekem sem hiszem, hogy gondom lenne vele 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Add Isten, hogy a Fiat megmeneküljön, és ne legyen leányvállalat. Monjuk õk is mélyrepülésben vannak 😞

80-90-es évekig Európa legnagyobb, legsikeresebb gyára volt, most meg alig él 😞
I.C.ram
Ki beszélt az Opel csõdjérõl? Opel eddig jól tartja magát, sõt fejlõdik is, de az Opel az egyik legrégebbi GM-Európai gyár.
Kit--Kat
hehhe a tesztben mutatták milyen szar motort kapott most nem tudom melyik volt, de az Opel motorok híresen gyengék

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Az Ecotec Opel benzinesek zseniálisak. A Turbó verzió is állat. Mirõ' beszész?
Kit--Kat
Nah ezt mondtam én is megkapta azokat a tetû lassú szar Opel motorokat és a kocsi minõsége lesesett a semmibe.
Meg se próbálták menteni😞(

Taranov
Hát az új Opelek nem tetszenek, de túlzás lenne azt mondani, hogy a csõd felé menne.
A Daewoo-val az volt a baj, hogy nem volt presztízse a márkának.

I.C.ram
Ja... csak aki saabot vesz, az nem opelt akar. Saab és az opel olyan mint a Citroen es az Audi. Kategóriában nagyon közel állnak egymáshoz, de azért a miõség eltér nagyon. Ez így is volt a közelmúltig, amíg a köcsög GM be nem kebelezte ezt is, aztán a szokásos képlettel csõdbe vitte, ahogy a Deawoot is anno, aztán a gyárat felhasználva gyárt saját márka névvel ellátott autót.
[Walaki]D`Lair
Minõségileg viszont...<#wow3>

Mondjuk nekem a Vectra GTS jobban tetszik😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Azért a Vectra sem rossz...
Kinézetét tekintve viszont a 9-3-as sokkal jobban tetszik, mint a Vectra.

I.C.ram
Saab-ot fasza kis Vectra motorral szerelik, a felfüggesztésrõl már nem is beszélve... Nem csoda, hogy csõdbe ment. Köcsög GM mindent elbasz, amit lehet.
I.C.ram
Dehogynem... A rover az mindigis rover marad, a bmw meg azért mégis csak bmw... Bár én személyszerint sznob autónak tartom, mert egyáltalán nem olyan húú de klafák, mint ahogy beállítják õket. Millió autó van, aminek sokkal jobb motorja (gazdaságosabb, erõsebb, stb). BMW-t az ára meg az a kis kerek embléma adja el.
[Walaki]D`Lair
Saab...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Igen!

[Walaki]D`Lair
Csodálod? <#wow3>

Taranov
Nekünk csak rövid ideig volt, de nem akadt semmi gond vele.
Az Autó2-ben anno volt egy kis közvéleménykutatás, hogy a Rover tulajdonosok nagy része újra Rovert vett.
Viszont a hibastatisztikák szerint rossz minõségû, szerintem fene sem tudja.

Taranov
Hát szerintem ezt senki sem tudja.
Azért a minõségi statisztikák elég gagyik, az ADAC-én a Saab volt a legrosszabb 😊

[Walaki]D`Lair
Miõségre is kaki

Taranov
Szakadjon rád az ég!

Taranov
Az igaz, de a business classban már nem feltétlenül lenne így, az olcsóbb elegáns autóban meg fõleg nem.

Az Opelek és a Subaruk a legjobb minõségû autók
Német piackutatás alapján
Az autóipar két elismert kutatóintézete is vizsgálta a márkakereskedõk elégedettségét a német autópiacon. Ezek alapján az Opelek és a Subaruk a nyerõk.

<2005.04.11> A5

Az autóipar két elismert kutatóintézete is vizsgálta a márkakereskedõk elégedettségét a német autópiacon. A Bambergi Egyetem Autóipari Kutatóközpontja 26 márkát értékelt, míg az Alkalmazott Tudományok Nürtingeni Egyetemének Autóipari Kutatóintézete 28-at.

A független, tudományos igényû "Márkakereskedõ elégedettségi mutató" szerint - amelyet a Bambergi Kutatóközpont vezetett be, 1995-ben - az Opel az elsõ helyet szerezte meg kategóriában, messze megelõzve ezzel a második helyezett Fordot és a dobogó legalsó fokán álló Volkswagent. Az újautók minõségét vizsgáló kutatásban a Subaru gyõzedelmeskedett, az Opel viszont mindössze két év alatt a középmezõnybõl tavaly a negyedik helyre ugrott, idén pedig már másodikak. A harmadik helyet a Honda szerezte meg.

http://gaborszantai.co.uk/

[Walaki]D`Lair
Rover egy fos télleg😄

Punkerwork
Audi A6L:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
Ehh... ez szerintem elég evidens... BMW háromszor akkora név, fõleg a sznoboknál, mint a Rover.

Legtöbb újgazdag kis suhancot csak az érekli, hogy milyen márka, a tartalom már le van szarva.
I.C.ram
Persze, hogy jól jártatok, amíg ezt elhitetítek magatokkal 😄
Taranov
Köszönjük szépen, de azért elmondom, hogy TERMÉSZETESEN úgy értettem a kérdést, hogy miért nem gyártott a BMW Rover néven BMW szerû autókat, míg a tulajdonában volt a márka?

valaki úgyis rákap az alkatrészek gyártására, a legtöbb úgyis beszállítótól érkezik, sztem lesz alkatrész bõven. Most is gyártanak a 10-15 éves autókhoz is szinte mindent.

[Walaki]D`Lair
Mert eladták a céget pár éve😛

Taranov
Nem tudjátok mennyi ideig tart ilyenkor az alkatrészellátás pl. a Rover esetében?
Mert, ha sokáig, akkor én szívesen vennék mondjuk jövõre egy használtat.

Taranov
Nem értek a gazdasági dolgokhoz, de a BMW miért nem gyártott Rover márkanéven BMW szerû autókat?

Taranov
Szerintem nagyon nem jártatok jól, de lényeg, hogy nektek tetszik. Én egy szóval sem mondom, hogy rossz autó, de nem ennyiért.
Ha tényleg kíváncsi vagy, nekünk 4-es Golfunk van, nem mondom rá, hogy olyan kényelmes, mint egy Mercedes E, viszont 2.8-ért tényleg megérte, és természetesen nem gyerekhányásos.

Taranov
Én meg pl. csak MG és Rover stílusú autót vennék, olyan nem kéne, amibõl sok van, Peugeot-t vagy Citroent pl. nem volna lelki erõm venni.
Azért látni Rovereket az utcán, hatásosabb kampánnyal talán többen is vették volna.
Sajnálom.

Cicero
Nyugodj meg, így is jól jártunk. Lelehet szállni rólam, nem azért linkeltem, kiváncsi vagyok hogy Neked milyen autótok van.

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Taranov
Igen, ha Cicero megkérdezett volna minket vásárlás elõtt, jobban járnak 😄

DJ Bee18
A hátulja a régi E-type ra hajaz, nem?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Pupcika
az elsõ Audi SUV, a második Mercedes CKK, a harmadik Mercedes SUV, az utolsó meg a jövõévi 3as kombi BMW.

Punkerwork

Ez megnyugtató.

[Walaki]D`Lair
Nem

Érintiez a Land Rovert?

DJ Bee18
A Rovert viszont én annyira nem <#eplus2>, az MG-t én is

[Walaki]D`Lair
Az MG-t sajnálom...😞

DJ Bee18
Nem csodálom, amennyit eladtak nálunk 😄D

Punkerwork

Loál János
Bizony, szépen ki kéne pofozni, nájszos kis ótó áz!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A második képen az az E-Type a háttérben... Imádom azt a járgányt.

CSOCSO
menyibe kerulnek?