Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Azért 3 milliárdból egy 100 milla kocsira, kicsit necces. Én csak azt nem értem, hogy ami kell a kényelemhez, már egy 30 milliós S-osztály (L) is tudja. Maszírozós ülés, 4 csatornás klíma, meg az összes kütyü. Leszámíítva a sok monitort, meg az a kihajthatós ülés, ennyi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punkerwork
aha persze mert ha rolls-ot veszel akkro garázsra már nem futja a keretbõl mi? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
😄
Nekem azért kell csak a Rolls, mert kettõ nem fér be a garázsba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
szerintem meg nem lehet a kettõ között választani, kell mind2 és kész egyik szinházba menni jó a másik meg simán csak vacsizni 😊

Taranov
Maffiózóknál fontos lehet szerintem. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Persze, ha 3 milliárdod van, ne 15 milliós autód legyen, ami még a 40 milliós vagyonnal rendelkezõknek is van 😊
Mondjuk szerintem nagyon aránytalan, ha 40 millád van és 15 millás a kocsid, de hát akinek az autó sztátusszimbólum, annak magához mérten mindig drága autó kell.

Taranov
Suxx ez a sok monitor 😊

Taranov
Nálam nem kétséges, hogy a Rolls a nyerõ.

DJ Bee18
Nem a saját hülye fejembõl vettem a státuszszimbólumot, és nem is irigységbõl, hanem jelenlegi tanulmányaimból. Nem volt itt gazdagócsárolás meg személyeskedés.

DJ Bee18
Nem a sportgépekrõl beszéltem, mert az egy élmény. Már megint kezdõdik a szókiforgatás. Mondtam, hogy nem kell egyetérteni, de mégis mondja, mondja. Akadjunk már le errõl a témáról.

Kit--Kat
Ha nekem 1 Porcshe volt a vágyam egész életemben és odajutottam, hogy lazán megvehetem, akkor hagy szarjak az emberekre, hogy milyen hülye státuszozást találnak ki irigységükben.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csak a magyar körképet mondtam :-)

Punkerwork

Taranov
És honnan van az unokatesódnak erra pénze? Felül kéne vizsgálni 😄

DJ Bee18
bocsi:
,,én is utálom õket"--->mármint azokat, akik elfoglalják 😄D

DJ Bee18
De ha nem lenne automata klíma, se masszírozó ülés felfedezve, akkor nem is lenne rá szükségérzeted. 😄D De nem is halsz bele, ha csak egy ,,szar" középkategóriásban kell ülnöd. 😄D Figyelj a saját véleményem, miért kéne egyetértenünk? 😊)
Vlala: most hogy jön ide a mozgássérült hely, én is utálom õket, de ez most hogy jön ide?? Mellesleg elõbb nézz utána, hogy mit jelent a státuszhajhászás meg a státusz, mielõtt beleszólsz. Egy felsõbb társadalmi szintbe lépés érdekében teszel dolgokat. Pl.: jelen esetben egy luxusautót. Ezt jelenti a státusz. Nem pedig a már meglévõ státuszodhoz veszel autót. A státusz nem egyenlõ a ranggal.

Punkerwork
na hasonlítsd össze az eredeti elképzelést a sok bunkóval.

Ladán felirat: "Ez öreg, de ki van fizetve!"

státusszimbólum? Már akinek van státusza. Többnyire csak polgárpukkasztás.
Az pedig, amikor egy több tíz millás luxusautó parkol a mozgássérülteknek fenntartott helyen - az egyenesen nevetséges.

DanielT
Nos, ennek van értelme. Ha van rá pénzem, (nem kuporgatva, részletre) akkor miért ne? Járjak egy ugyanolyan középkategóriás 0 autóval mint mindenki? Ugyan. Kár erre szót fecsérelni, a luxusautóknak van létjogosultságuk, nem érdemes megkérdõjelezni.

Ha nem fogyasztói aggyal gondolkodunk, akkor meg: szeretem a nagy autókat, szeretem a fûtött masszírozós bõrülést, a fél fokonként és személyenként állítható klímát, az erõs motort, az utazási kényelmet, a csendet, a biztonságot.
DJ Bee18
pfff Ez már nem lehet igaz. Lassan lesz Ferrari, Aston Martin, Lotus és Pagani <#nyes> SUV is, mi?? 😄DDD

DJ Bee18
Én is írtam, státuszszimbólum---> Arra jó, hogy rövidtávon a városban, vagy egy összejövetelen mutogasd hogy neked is van ilyen. Szerinted ennek mi értelme van?? Ha persze nem a tipikus gazdag fogyasztói társadalom egyik tagjának agyával gondolkodunk.

DanielT
Az nem elég? Erre van kitalálva.
Punkerwork

Az LM002 után újabb terepjárót készül építeni a Lamborghini. Ez az autó azonban már nem egy katonai célokra kifejlesztett vérbeli sárdagasztó, hanem egy luxus-SUV lesz, természetesen bivalyerõs motorral.
Újabb terepjárót készül építeni a Lamborghini. Bár az olasz gyártót elsõsorban a sportautóiról ismeri a világ, a cég eredeti profilja a traktorgyártás volt, ami mellesleg mind a mai napig üzemel. Ennél is kevésbé közismert, hogy terepjárójuk is volt, amit eredetileg az amerikai hadsereg által kiírt pályázatra készítettek, ahol végül nem az olasz gyártó, hanem a Hummer lett a gyõztes. Az LM002-bõl ezért 1986 és '93 között mindössze 301 példány készült el, így mostanra gyûjtõk kedvelt modellje a Lambo terepjáró, amiben egyébként a Countach 450 lóerõs V12-es motorja dolgozott, így 0-100-ra 7,8 másodperc alatt gyorsult fel a 2,7 tonnás monstrum, végsebessége pedig 210 km/h volt. A fogyasztásról nincs hivatalos adat, a 290 (!!!) literes benzintank mindenesetre elég jól jelzi az autó üzemanyag-igényét.
A most készülõ modellhez az LM002-nek persze gyakorlatilag semmi köze nem lesz. Ez ugyanis nem igazi terepjáró, hanem SUV lesz, ami leginkább a Porsche Cayenne ellenfelének lehet nevezni. Sokat még nem lehet tudni az autóról, ugyanis csak 2009-ben készülnek bemutatni, a karosszéria dinamikus mozgatásáról azonban várhatóan egy V10-es motor gondoskodik majd 600 lóerõ körüli teljesítménnyel.

DJ Bee18
Nekem a legjobb. Semmi stressz. Mert nekem egyik se kéne 😄DD, és az összes ilyen 30-40 milliónál drágább autónak semmi értelmét nem látom, és ilyenformán nem is tetszenek. Ez az egész csak státuszhajhászás. De most komolyan, sok embernek az autó csak használati eszköz, vagy munkaeszköz. És az a röhej az egészben, hogy akiknek van pénzük ilyen autókat venni, pont azok nem is utaznak autóval olyan sokat. Akkor minek az a kurva nagy kényelem?? Megmondom én: státuszszimbólum.

hykao
Elég sûrûn cserélgetem õket mind a mai napig...egy évet csak nagyritkán van nálam egy...
Ez durva...

Ha már Maybach, én jobban csípem azokat az autókat, amelyek a vezetõre összpontosítanak, mert vezetni szeretek, nem utazni :-) Pl. egy ilyet:

CSOCSO
teljesen megvenni nemtom hol lehet es mennyiert.. sosem lattam meg eladot.. mondtam.. alkalmankent 100-150... mondjuk attol fugg hogy melyik napon akarod.. delelott vagy delutan meg ilyenek... ja es hogy hany ferohelyes.. vagy a 12 ferohelyes.. van 22... melyik hogy...
filmforgatasra vagy klipkeszitesre 2 ezer dodo
Wow! ...és mennyit kóstál egy ilyen "jármû"?

CSOCSO
Szerintem ha BMW akkor 6os BMW!
ez az egyetlen ami nagyon nagyon tetszik a bmw-k kozul
CSOCSO
khaki zold.. fujj
CSOCSO
ez is maybach😊
CSOCSO
ez par orara olyan 100-150 dodo..
nem ubergaz.. ha kijottok paran akkor ertetek megyek egy ilyennel😊 nah?
CSOCSO
CSOCSO
de nemtom mit szarakodtok😊 a legjobb akkor is ez... plusz vagy 18 csaj az olembe😊

ebbe beferunk 18 an.. mondjuk... rajtam kibul meg johet 5 szerencses fiu.. es akkor mindenkinek ket csaj.. es amelyik nyavalyogni meg a rohadt roys vagy maybach utan azt kidobjuk puceran a zosen drajvon😊
CSOCSO

khm.. maybach
CSOCSO
es miert volt ennyi autod? mindegyik lerohadt jo hamar vagy csak szimplan evente meguntad oket?😊
CSOCSO
nah itt mindketto nagyon szep... csak tudjatok mi a baj?? az also tiszta fekalia szintu kocsi.. de ezt csak akkor ertitek meg ha amcsiban laktok..esetleg ha sok feka rap meg hiphop szamot neztek az mtv-n....
CSOCSO
nah most annyira bele tudnek menni egy flameba. maradjunk annyiban hogy NEKEM a maybach sokkal szebb mint ez... szamomra ennek van jellegtelen alakja.. formaja stb... belulrol szeeeep.. de a lampak... meg a tobbi.. maybach sokkal szebb szamomra..
[Walaki]D`Lair

vs.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Egyébként bármíly meglepõ, van alapja a felhívásnak, csak a célközönség nem tud olvasni, ugyanis a németjuhászunk az elsõ nap egy gyönyörû, hosszú nyelvcsapással végignyalta az oldalát 😄DD Neki hiába mutattam, hogy ezt nem szabad 😊
DanielT
Nah, inkább ezt nézzétek, ugyan nem autó, hanem motor, de nem semmi. Saját kis kezemmel fotóztam a használatiból. Majd a mociról is dobok képet, ha jó idõ lesz 😊

DanielT
Ugyanmár, csúcstechnika a Maybach, ez egyértelmû.

Mindkettõ tökéletes, csak nekem jobban bejön a Rolls arisztokratikus mozdonyszerû pofája, ennyi.
hykao
...na de szted a Mercedes-Maybach technikailag (meg egyéb tekintetekben) alulmúlja ezezket az új dolgokat?
DanielT
Abszolút elfogadom, hogy mûszaki tartalomban nem mindig voltak az élen, de a BMW-Phantom -mal már ilyen gond nincs. Ültem én is például Bentley -ben, ahol az ajtózsanér olyan volt mint a pottyantós wck ajtaján, legalábbis az ajtót nem bírta el és amikor kinyitottam lefittyent 😊 Ez még nem a VW Bentley volt, hanem az eredeti.
hykao
Mindenféle ócskaságok... 😊)
(pl: Chevy: 72-es Impala, 73-as Impala, 77-es Camaro...Pontiac: 82-es Firebird (májkül nájtos...😄DD), Oldsmobile 88 tán 84-es...stb...)
Kit--Kat
milyen amcsi kocsiaid voltak?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Hát nem tudom...csak azt, hogy angol kocsit csakis szerelembõl...(ahogy amerikait is...)...de azért példaként azt mellékesen megemlítem, hogy pl. nem is olyan rég még ugyanazt a 400-as amerikai automata váltót rakták egyes Rolls-ok és Jaguar-ok alá (na meg ki tudja még hány angol csudamuda alá...), amit már majd az 50-es évek óta pakolgattak a különbözõ amerikai GM csacskaságok alá, általában big block mocikhoz...
(pl. ugyanilyen volt nem egy fiatalkori elhajlásból beszerzett amerikai ócskaságom alatt is...😄DD)
hykao
A szokásosról... 😛PP
(arról a szülõi házból, óvónénitõl-óvóbácsitól, tanárnénitõl-tanárbácsitól, medzsós haverkotól vagy ki tudja honnan magadba szívott áltudományosan elõadott dilettantizmusodról, amivel itt próbálod bódítani a jónépet...😛PP)
DanielT
Nem volt kedvem kifejteni, szerintem érted mire gondolok.