Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nekem azért kell csak a Rolls, mert kettõ nem fér be a garázsba.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk szerintem nagyon aránytalan, ha 40 millád van és 15 millás a kocsid, de hát akinek az autó sztátusszimbólum, annak magához mérten mindig drága autó kell.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
,,én is utálom õket"--->mármint azokat, akik elfoglalják 😄D
Vlala: most hogy jön ide a mozgássérült hely, én is utálom õket, de ez most hogy jön ide?? Mellesleg elõbb nézz utána, hogy mit jelent a státuszhajhászás meg a státusz, mielõtt beleszólsz. Egy felsõbb társadalmi szintbe lépés érdekében teszel dolgokat. Pl.: jelen esetben egy luxusautót. Ezt jelenti a státusz. Nem pedig a már meglévõ státuszodhoz veszel autót. A státusz nem egyenlõ a ranggal.
Az pedig, amikor egy több tíz millás luxusautó parkol a mozgássérülteknek fenntartott helyen - az egyenesen nevetséges.
Ha nem fogyasztói aggyal gondolkodunk, akkor meg: szeretem a nagy autókat, szeretem a fûtött masszírozós bõrülést, a fél fokonként és személyenként állítható klímát, az erõs motort, az utazási kényelmet, a csendet, a biztonságot.
Az LM002 után újabb terepjárót készül építeni a Lamborghini. Ez az autó azonban már nem egy katonai célokra kifejlesztett vérbeli sárdagasztó, hanem egy luxus-SUV lesz, természetesen bivalyerõs motorral.
Újabb terepjárót készül építeni a Lamborghini. Bár az olasz gyártót elsõsorban a sportautóiról ismeri a világ, a cég eredeti profilja a traktorgyártás volt, ami mellesleg mind a mai napig üzemel. Ennél is kevésbé közismert, hogy terepjárójuk is volt, amit eredetileg az amerikai hadsereg által kiírt pályázatra készítettek, ahol végül nem az olasz gyártó, hanem a Hummer lett a gyõztes. Az LM002-bõl ezért 1986 és '93 között mindössze 301 példány készült el, így mostanra gyûjtõk kedvelt modellje a Lambo terepjáró, amiben egyébként a Countach 450 lóerõs V12-es motorja dolgozott, így 0-100-ra 7,8 másodperc alatt gyorsult fel a 2,7 tonnás monstrum, végsebessége pedig 210 km/h volt. A fogyasztásról nincs hivatalos adat, a 290 (!!!) literes benzintank mindenesetre elég jól jelzi az autó üzemanyag-igényét.
A most készülõ modellhez az LM002-nek persze gyakorlatilag semmi köze nem lesz. Ez ugyanis nem igazi terepjáró, hanem SUV lesz, ami leginkább a Porsche Cayenne ellenfelének lehet nevezni. Sokat még nem lehet tudni az autóról, ugyanis csak 2009-ben készülnek bemutatni, a karosszéria dinamikus mozgatásáról azonban várhatóan egy V10-es motor gondoskodik majd 600 lóerõ körüli teljesítménnyel.
Ha már Maybach, én jobban csípem azokat az autókat, amelyek a vezetõre összpontosítanak, mert vezetni szeretek, nem utazni :-) Pl. egy ilyet:

filmforgatasra vagy klipkeszitesre 2 ezer dodo
nem ubergaz.. ha kijottok paran akkor ertetek megyek egy ilyennel😊 nah?
ebbe beferunk 18 an.. mondjuk... rajtam kibul meg johet 5 szerencses fiu.. es akkor mindenkinek ket csaj.. es amelyik nyavalyogni meg a rohadt roys vagy maybach utan azt kidobjuk puceran a zosen drajvon😊
vs.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mindkettõ tökéletes, csak nekem jobban bejön a Rolls arisztokratikus mozdonyszerû pofája, ennyi.
(pl: Chevy: 72-es Impala, 73-as Impala, 77-es Camaro...Pontiac: 82-es Firebird (májkül nájtos...😄DD), Oldsmobile 88 tán 84-es...stb...)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(pl. ugyanilyen volt nem egy fiatalkori elhajlásból beszerzett amerikai ócskaságom alatt is...😄DD)
(arról a szülõi házból, óvónénitõl-óvóbácsitól, tanárnénitõl-tanárbácsitól, medzsós haverkotól vagy ki tudja honnan magadba szívott áltudományosan elõadott dilettantizmusodról, amivel itt próbálod bódítani a jónépet...😛PP)